Tutmayan Tüpbebek Sonrası Doğal Tedavi

piner

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
730
875
42
Herkese selam.
Bir önceki forum başlığımda da belirttiğim gibi 7. Tüp bebek denememi yaptırmış bulunmaktayım. Sonuç için bekliyorum.Her zamanki gibi silik ilerliyoruz.Deneyimlerim sonucunda artık buna takılmama kararı aldım.Çünkü sizlere göstersem aa gebesin dersiniz :). O başka bir konu.Benim asıl merak ettiğim şu: hadi bu da tutmadı diyelim… instagramda bazı doktorların hasta yazışmalarını görüyorum.Bilmem kaçıncı tüp bebek denemesinden sonra artık yılıp doğal tedaviye başvuranları.Nedir bu arkadaşlar yaptıran var mı? Doktor, 8 denemesi olan kadına bir iğne vermiş ve 1 ay içinde doğal yolla gebe kalmış hem de ikiz.Bşr değil iki değil kaç hasta böyle. Bu doğal tedavi iğnelerinin içeriği nedir? Bilen var mı?

Merhaba bende bu konuyu merak ediyorum
Defalarca tüp bebek denemiş ancak olumsuz alan bi arkadaş vitamin takviyesi,ozon,akapunktur gibi işlemlerle hamile ve sağlıkla devam ediyor
Ankara da Buğra Adil Buyrukçu instagram hesabından bi araştırın

Merhaba bende bu konuyu merak ediyorum
Defalarca tüp bebek denemiş ancak olumsuz alan bi arkadaş vitamin takviyesi,ozon,akapunktur gibi işlemlerle hamile ve sağlıkla devam ediyor
Ankara da Buğra Adil Buyrukçu instagram hesabından bi araştırın
Ona benim bi arkadaşım da gitti.Tüp bebek yaptırmadan hamile kaldı ama iki ay beslenmesini değiştirdi ketonojik ilerledi vs.Benim asıl merak ettiğim,”Hocam verdiğiniz iğne sayesinde ilk aydan gebe kaldım.Allah razı olsun” yazanlar.Ne iğnesi bu? İllaki vardır.Umarım bu başlık altında kendilerne denk geliriz.

Şunu da ekleyeyim.Bu konuları araştırmak için Ankara’da hacamat,ozan tedavi vs yapan bir doktor ile görüştüm. Bana gebelikte zorlanmanın genelde rahmin beslenememesinden kaynaklandığını söyledi. O öyle deyince kendi doktoruma söyledim. O da; yukurta elde edilemeyen bir hastasının bu yöntemler sonucunda iki yumurtası oluştuğunu, sonra döllediklerini ancak ikisinin de genetik problemlerden dolayı sürekli tutmadığını ya da düşük yaptığını söyledi.Anlayacağınız elde var sıfır.Ama farklı bişey gibi bu iğne olayı.

Şunu da ekleyeyim.Bu konuları araştırmak için Ankara’da hacamat,ozan tedavi vs yapan bir doktor ile görüştüm. Bana gebelikte zorlanmanın genelde rahmin beslenememesinden kaynaklandığını söyledi. O öyle deyince kendi doktoruma söyledim. O da; yukurta elde edilemeyen bir hastasının bu yöntemler sonucunda iki yumurtası oluştuğunu, sonra döllediklerini ancak ikisinin de genetik problemlerden dolayı sürekli tutmadığını ya da düşük yaptığını söyledi.Anlayacağınız elde var sıfır.Ama farklı bişey gibi bu iğne olayı.
rahimi beslemek için neler önerdi?

X