Tutmayan tüp bebek geçmişi olanlar sizin sebebiniz neydi?

BenNehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
101
76
Arkadaşlar benim ilk tüp bebek tedavim
Ve transfer sonrası sonuç bekliyorum. Ancak ben bu siteye gelmeden önce tüp bebek için verilen oranları göz önünde tutarak ihtimali oldukça yüksek tutuyor idim.
Ama buraya gelince 2. Denemesi 3. Denemesi olanları gördüm. Neden tutmadı arkadaşlar. Araştırıldı mı?
.

Arkadaşlar benim ilk tüp bebek tedavim
Ve transfer sonrası sonuç bekliyorum. Ancak ben bu siteye gelmeden önce tüp bebek için verilen oranları göz önünde tutarak ihtimali oldukça yüksek tutuyor idim.
Ama buraya gelince 2. Denemesi 3. Denemesi olanları gördüm. Neden tutmadı arkadaşlar. Araştırıldı mı?
.
hayirli olsun canım insallah ilk denemende tutar benim 3 denemem olcak kromozonum bozuk çıktı ondan olmadi simdi havuz yontemi yapiyom pgt li bakalim eger saglam embiriyom gelirse transfer olcak yok gelmese iptal senin için hayirlisi olsun canım 🤗

hayirli olsun canım insallah ilk denemende tutar benim 3 denemem olcak kromozonum bozuk çıktı ondan olmadi simdi havuz yontemi yapiyom pgt li bakalim eger saglam embiriyom gelirse transfer olcak yok gelmese iptal senin için hayirlisi olsun canım 🤗
Teşekkür ederim 😊 havuz yöntemi nedir acaba? Pgt li ne demek? Çok soru soruyorum :)

Teşekkür ederim 😊 havuz yöntemi nedir acaba? Pgt li ne demek? Çok soru soruyorum :)
önemli değil canım rica ederim havuz yontemi iki kez yada üç kez yumurtalari toplayip embiriyo olusturmak hastaligim oldugu icin havuz yontemi yapiyoz saglam embiriyo bulmak için pgt yani genetik yapiliyo onlara saglam varsa diye yani pgt deniliyor cnm🤗

önemli değil canım rica ederim havuz yontemi iki kez yada üç kez yumurtalari toplayip embiriyo olusturmak hastaligim oldugu icin havuz yontemi yapiyoz saglam embiriyo bulmak için pgt yani genetik yapiliyo onlara saglam varsa diye yani pgt deniliyor cnm🤗
Anladım çok teşekkür ederim 🤗 kadın hastalıkları bi evren. Sürekli farklı şeyler öğreniyorum

mrblar bnmde 4.denemem olacak pko var bende baska bi sorun bulunmadı embriyoalrımın zayıf olduğu söylenmişti.çok şükür bu kez iyi donduruldu ve yarın transfer hazırlığına başlayacağız allahın izniyle bu kez olacak inanıyorum. :dua:

Benim ilk denememde transfer bile olamadı. 5 folikül vardı 4 toplanıp 3 olgun denildi.ama 1 tane döllendi. O da ilerlemedi. 😔

merhaba bizim ilkinde tutmadı, herşey çok iyiydi. İkinci de kimyasal gebelik oldu. Nedeni araştırıldı ama bir neden yok. İnşallah sizinki olur ama hiç kıyas etmeden olacagına inanın.

Herkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen 🙏

Herkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen 🙏
Ben varım :) Biz de de hiç bi neden yok. 1 aşılama 2 tüp bebek olmadı malesef. Ama tüp bebekte gördük ki embriyolar 5. güne gitmiyor. İyi gelişemiyorlar. O yüzden şimdi farklı yöntemler deneyeceğiz. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yok. O yüzden umutsuzluk yaratmasın bu durum sizde. İnanarak çabalamaya devam.

Ben varım :) Biz de de hiç bi neden yok. 1 aşılama 2 tüp bebek olmadı malesef. Ama tüp bebekte gördük ki embriyolar 5. güne gitmiyor. İyi gelişemiyorlar. O yüzden şimdi farklı yöntemler deneyeceğiz. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yok. O yüzden umutsuzluk yaratmasın bu durum sizde. İnanarak çabalamaya devam.
İnşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın Allah 🥰

Ben de varım canım bir aşılama bir tüp bebek yaptırdık her şey çok iyiydi ama olmadı..Nasip kısmet bizde de bir sorun yok gibi ama bilemiyorum ilkinde kesin olacak diye bir şey yokmuş ben onu anladım.

Ben de varım canım bir aşılama bir tüp bebek yaptırdık her şey çok iyiydi ama olmadı..Nasip kısmet bizde de bir sorun yok gibi ama bilemiyorum ilkinde kesin olacak diye bir şey yokmuş ben onu anladım.
Hayırlısı olsun inşallah peki 1 defa mı tüp bebek yapıldı 2. Denemenizi ne zaman yaptıracaksınız

Arkadaşlar merhaba 22 mayısta 2. Transferim olacak. Ayın 11 inde rahim kalinlasmasi icin kontrole gittim. Arada 11 gun var. Siz transfer öncesi kaç kez rahim kalinlasmasi icin kontrole gittiniz.

Merhabalar, yorum üzerinden baya zaman geçmiş ama belki görürsünüz bir ihtimal... Bu genetik olayı özel hastanelerde mi yapılıyor sadece. Erkek nedenli infertilitede 2 defa da 1.kalite 3.gun embriyolarim gebelikle sonuç vermedi. İkincisinin tutmadığını da tahmin ediyorum şuan çünkü, 9gun once transfer oldu ve bugun erken gebelik testlerinden yaptim hcg değeri 10un üzerinde olunca idrarda gösteren testlerden, negatif çıktı. Rahim duvarimin da iki seferdir cok iyi olduğu söylenmişti. Aklıma embriyolarin genetiği geliyor şuan, bunu bir tek özel hastaneler mi yapıyor merak ettim..

X