- 31 Ocak 2025
- 93
- 49
- 3
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
-
Kadın milleti de az değil.Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Seni sevmeyeni sen de sevme yoluna bak. İlgisiz bir erkekle ilişki yürümez. Tutku güzel bir şey ama önemli olan sevgi, saygı, güven, ilgi,anlayış olması ve iki tarafın da kafa dengi olması. İstediğin kadar tutku olsun ama zarar veriyorsa olmaz çünkü bu bir alışkanlıktır sevgi değildir. Gerçek sevgi üzmez, kaygılandırmaz.Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Sözlere değil davranışlara bakınKızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Bununlada tutkulu seyler yasa .Ozaman unutursun az sakin :) zamana birakKızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Siz bu durumda olmak ister miydiniz? Hakkınız var mı birinin duygularıyla oynamaya? Bırakın yoluna gitsin. Değer görmemenin, boşlukta gideri olmanın adı tutkulu aşk mı oluyor? Takılacak kimse yok, arasam kesin gelir kafasında birine nasıl aşık olunuyor? Düzgün, efendi, düşünceli, değer veren adamı bırakın hakeden başka bir kız alsın.çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde
Kesinlikle guvenilir biri kesinlikle bende böyle diyerek evlendim kesinlikle seni seven biri daha mutlu ediyor birde biz kadınlar erkege guvenince daha cok aşık oluyoruzKızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Evlenmek için evlenmek istese annesi 100 kız sıralar maddi durumları iyi diyede gelirler ama madem beni istiyorsa neden değerli hiseettirmiyor acaba aileden mı böyleleler pek tanımıyorumDigeri ask degil ki. Sadece sana deger vermeyen birinin seni istemesini istiyorsun. Deger verene sans ver.
Diyorum kuzen arkadaşı referanslarda kuvvetli gayette kadın ruhundan anlıyor guvenlir kası gozu oynamayan tıp ama eski ex e de duygularım ama ilerde beni mutlu etmeyecek gibi duruyor çok güvenemiyorum o öyle değilim diyor çok karardiz kaldimKesinlikle guvenilir biri kesinlikle bende böyle diyerek evlendim kesinlikle seni seven biri daha mutlu ediyor birde biz kadınlar erkege guvenince daha cok aşık oluyoruz
Evlenmek için evlenmek istese annesi 100 kız sıralar maddi durumları iyi diyede gelirler ama madem beni istiyorsa neden değerli hiseettirmiyor acaba aileden mı böyleleler pek tanımıyorum
Kararsız kalacak birsey yok ki önünüze bakacaksinizDiyorum kuzen arkadaşı referanslarda kuvvetli gayette kadın ruhundan anlıyor guvenlir kası gozu oynamayan tıp ama eski ex e de duygularım ama ilerde beni mutlu etmeyecek gibi duruyor çok güvenemiyorum o öyle değilim diyor çok karardiz kaldim
Sizce amacı ne evleneyim çünkü çok istedi hep reddettim ama heyecanı mi ağır basıyor belki de o da emin değil ben bir amacimIlgi göstermeyen adam sizi istemiyor net. Erkekler davranislarindan daha cok anlasilir. Sizinle ilgilenmiyorsa ve özel hissettirmiyorsa "askimdan ölüyorum" dese de yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?