prense_s 'küçüğüm..' Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 726 10 46 Tekirdağ 28 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #1 ben seni delicesine sevdim...bakmaya kıyamadım....öpmeye doyamadım.... ama verdiğim değerle kaybettim seni .bumudur aşk?yada bumudur terkediliş? söyle yar... uğruna herşeyini göze aldığım nefesim tut ellerimden bırakma... bırakmaki düşmeyim sevdiğim... :85:
ben seni delicesine sevdim...bakmaya kıyamadım....öpmeye doyamadım.... ama verdiğim değerle kaybettim seni .bumudur aşk?yada bumudur terkediliş? söyle yar... uğruna herşeyini göze aldığım nefesim tut ellerimden bırakma... bırakmaki düşmeyim sevdiğim... :85:
ayshekara Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2012 100 0 26 Aydın 14 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #2 zaten hep öyle değilmidir çok değer verirsen kaybedersin ama ne yaparsın elde değildir .... onu çok seviyorsundur kıramıyorsundur ...
zaten hep öyle değilmidir çok değer verirsen kaybedersin ama ne yaparsın elde değildir .... onu çok seviyorsundur kıramıyorsundur ...