• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tusa hazirlanmakmi universite sinavia girmekmi

Sadece temel bilimleri mi cozuyorsunuz? Sormak istedigim aslinda su; mesela atiyorum ankara universitesi 2 biyokimya kontenjani aciyor asistanlik icin. Bu 2 kontenjana siz de tercih edebiliyor musunuz yoksa dışardan sizin gibi olanlar icin ayri bir kontenjan mi var? Bir de farmakoloji mikrobiyoloji filan hepsini çözüyor musunuz?
Evet hepsini cozuyoruz ayri kontenjan var gosteriyor tabloda ama okudugumdada birbirimizin yerien yerlesebilecehimizi soyluyor emin degilim

Evet hepsini cozuyoruz ayri kontenjan var gosteriyor tabloda ama okudugumdada birbirimizin yerien yerlesebilecehimizi soyluyor emin degilim

Tamam simdi baktim tip disi branslar icin baska bir kontenjan varmis. Mesela bu agustos tusu icin 2 kontenjan var. Kazanmasi bir hayli zor görünüyor ancak yapabilirim diyorsaniz tıbbi biyokimya uzmanligi cok rahat. Maaşı bir doktor kadar olmaz ama yine de calisma saatleri düşününce iyi bir maas oluyor. Oss ye hazirlanip 4 sana daha emek verip ustune bir de tekrar is bulma stresi cekecegime tusa calisirim. Gerekirse 4 sene calisirim yine daha karli cikarim. Ben de tus diyorum.

Back
X