Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tibbi biyokimya uzmani oluyorum yani doktorlarla ayni sinava girip onlarin olabildigi biyokimya uzmani oluyorumTus derken kazanmanız durumuna ne oluyorsunuz anlayamadım
Surekli kimyada is yok diyi0 duruyorlarTabiki kendi mesleğine yönelik yükselmen daha mantıklı....ayrıca ilaç firmaları da kimyager alıyor,onlarla görüş.
Açıkçası her sene tusu kazanabilen yaklaşık 2 bin kişi oluyor sınava en az 10 bin kişi giriyor. 6 yıl tıp okuyanların bile çoğunluğu kazanamamışken sizinki biraz boşa kürek olmaz mi kendi alanınınzda uzmanlaşmaya çalışsanız belki akademisyen olabilirsinizTibbi biyokimya uzmani oluyorum yani doktorlarla ayni sinava girip onlarin olabildigi biyokimya uzmani oluyorum
Tibbi biyokimya uzmani oluyorum yani doktorlarla ayni sinava girip onlarin olabildigi biyokimya uzmani oluyorum
Kazanan cok fazla ornek var hatta tus birinxileri bile olan varTusu tıp mezunları kazanamazken kimya mezunun birinin kazanma olasılığının çok düşük olduğunu düşünüyorum açıkçası
Bizde 4 yil sonra uzmanlik aliyoruz kazanan baya ornek var tus birincisi olanlarda varHastanedeki uzman biokimya uzmanı ile aynı statusuyle olacaksan biokimya uzmanlarının aldığı parayı da biliyorsundur :) hem de rahatlar. onayla çık :) ama ilginçmiş adam 6 yıl üstüne 4-5 yıl uzmalık okuyor anca uzman oluyor sen 4 yıl ve tusla olabiliyorsun. belki tus çok çok zor pek şansınız yok diye böyle bir imkan vermişklerdir. cevrende yok mu kazanıp bu yönde kendini geliştiren.
Canım o cümleyi enerji sömürücü ruh emiciler hep kurarlar. Emin ol her bölümde iş var, biraz gayret azim hırs ve şans gerekiyor. Enerjini sakın umutsuzluğa harcama ne yaptığını ne istediğini bildiğin ve gayreti gösterdiğin sürece kader senin yanında olur.Surekli kimyada is yok diyi0 duruyorlar
Polismi oldu ? Ankaradami okudutus feci zor. tıp okuyan insanların aşina olduğu kelimeler var sonuçta.
hiç kitaplarını incelediniz mi?
okuması bile ayrı bir efor gerektiriyor.
öyle terimler var ki.
ben şok olmuştum görünce.
çünkü tıpçı değilim neticede.
imkansız değil. tabii ki isterseniz ve çok çok çalışırsanız olabilir ama daha rahat yollar varsa deneyin derim.
benim kuzenim kimya mezunuydu polis oldu mesela.
iş bulamıyordu.
Ayni sinava giriyoruz ama biz klinik sinavina girmiyoruz ama ayni yere yerlesiyoruzSiz de doktorlar gibi derece yaparak mi kazanıyorsunuz biyokimyayi? Yoksa baska bir derecelendirme ve puan sisteminiz mi var?
Ayni sinava giriyoruz ama biz klinik sinavina girmiyoruz ama ayni yere yerlesiyoruz
Okul derslerinde basarili bi insan degilim lisede boyleydi ama su sinavdan tam 60 alicam dedim ve tam 60 aldim yani suan inaniyorum lendime tabi yolun yarisina elince pes edermiyim ne olur bilmiyorumBence biyokimya çok mantıklı. Tabi sizde kendinizde bu ışığı görüyorsanız.