TUSa girecekler buraya!

merhaba arkadaslar :)
bu konuyu okuduktan sonra üye oldum cünki bende tip okumak istiyorum
deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz? cok zor felan diyorlar dogrumu? bilgilendirebilirmisiniz?
simididen tesekkür ediyorum:)

bu bölümlerde en yüksekler arasında baya yüksek bi puan almak lazım. inş kazanırız istedğimiz bölümleri.

tam gün yasası kabul olduktan sonra asistan dönerleri kaldırıldı. maaşlar 1550.günaşırı nöbet tut en güzel yıllarını harca ama neredeyse ailenden harçlık istemek zorunda kal ! ne hale düşürüldüğümüzü çok daha net görüyoruz artık...
insanlar istifa etmeye tusa hazırlananlar ise vazgeçmeye başladı. şu saatten sonra tıp seçecek arkadaşlara bir kere daha düşünün derim...
mecburi hizmetin 3te birini bitirdim belki de tamamlayıp yurtdışında doktora yapmaya giderim şu ara kafam çok karışık. ama seçim yapmadan çok iyi araştırın şu sıra özellikle ortalık çalkalanıyor herkes çaresiz durumda. özel hastane uzmana eskisinin neredeyse 3te biri kadar ücret veriyor. aile hekimliği deseniz geleceği görünmüyor... ki sertifikam olmasına rağmen acilde çalışmayı tercih etmiştim.
arkadaşlar bu hükümet bizden nefret ediyor biliyorsunuz. umarım birşeyler değişir..

tam gün yasası kaldırıldı diye duydum bn ama emin değilim. gerçekten durum bu kadar vahim mi ya. bnde yolu yarıladım. bu saattne sonra vazgeçemem hayırlısı olsun ya. inş düzeltirler ne biçim iş anlamadım.

tam gün kaldırılmadı yahu eylem meylem yaptı hocalar ama bi işe yaramadı.
gerçi hocaların işine yaradı bu ama neyse..

tam gün kaldırılmadı
ama hocaların muayenehane açma izinleri vardı o bütün doktorlara getirildi.
arkadaşlar tus a hazırlanan varsa çalışması etmesi moralmen çok zor biliyorsunuz.
bu başlıkta her gün ne yaptığımızı ne kadar çalıştığımızı yazalım birbirimize destek olalım diyorum ne dersiniz??

Son düzenleme:
ben de çalışmıyorum daha ama bi gaza gelsem süper başlıcam herşeye :)

1. günümün çalışma saati 0
evet yazmıyacaktım normalde ama belki buraya yazarsam utanırım diye yazdım
juno böyle böyle nereye kadar ama ya :S

burdan tüm KK e söz veriyorum yarın 10 dakika da olsa çalışıcam başlayacağım!

bebeğim kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de yatıom paso yav :)
hadi senin yine zaman var benim aylar kaldı yaane yapacağını bilmeme iğrenç bişeymiş yavv

bebeğim kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de yatıom paso yav :)
hadi senin yine zaman var benim aylar kaldı yaane yapacağını bilmeme iğrenç bişeymiş yavv

tatlım internken yoruluyorsundur bi de sen ama haklısın yaa
ben okula bile gitmediğim halde 10 saat uyumadan kendime gelemiyorum bu aralar
cuma günü kbb sınavım var tusu geçtim ona bile başlamadım daha

parfait diye bir arkadaş var telkin yöntemli müzik yapıyormuş ben de istekte bulundum motivasyonla ilgili yapması için bakalım yaparsa bilinçaltı mesaj yayıyormuş onları dinleyip biraz işe yarar diye düşünüyorum çünkü bu motivasyonsuzluğu yapan da beynimiz. yaparsa atarım sana da.
istiyorum ki biri gelsin beynimi yıkasın benim ineksin sen desin kulağıma üç kere sonra ben möölemeye başlıyım

yetiştirirsin canım sınavı dönem 5te sınavları geçmek daha rahat oluyo ya :)
valla birilerinin de beni dürtmesi gerekiyo çalışmam için yoksa seneye çok güzide bi merkezimizden bildirmek zorunda kalabilirim

canım ben kesin karar verdim nisan tusuna kadar uzatıcam okulu gitmicem zorunluya sonra da rapor fln alırım atanana kadar yok ben allahın dağına gidip de bir de oralarda hasta yakınlarından dayak yiyemem yani kaldıramam

bilmiyorum ki..
bir derdim vara konu açtım ben de..
benim gibi olanlar da varmış..

Eveet bu hafta sonu dersanede 170 sayfa işlendi 2 haftada bunu bitirip sorularını çözüp sonra tekrar edicem
bugün okulda çalıştım çok azcık bi 6-8 sayfa falan
bakalım hedefim bugün 50yi bulmak
ancak gözümden uyku akıyor, ayağımı da minibus kapısına sıkıştırdım hala zonkluyor biraz uyuyup sonra odamı toparlayıp derse başlıcam. akşam yazarım yine kaça geldiğimi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…