canım tenine ve sana gideceğini düşünüyorsan ,çok hoş tonlar bence :)
bu arada sende bakırlık -turunculuk kalmadı mı hiç ? ne yaptın!
bende kzııllıklarım için küllü boyalar aldım 4 paket 1 alana 1 bedeva idi:)) boyadım ,söndü çook hafif ,azcık yine boyucam ,belki de yarın boyarım sabırsızlanıyorum...
cnm beyazım ben oyüzden bazı renkler çok solgun gösteriyor hastaymışım gibi yüzümde hiç renk yok.sürekli makyaj yapmam gerekiyor.oyüzden sıcak onlar belki dengeler diye düşündüm ama yakışır mı bilemedim.ben en son o garip yumurta sarısı gibi olan saçımın üzerine lorealin kumralını boyadım ilk yıkamada koyu oldu biraz korktm açıkçası ama hiç turunculuk kalmadı bir gram bile yansıması yok şimdi 3.yıkamam koyu sarıyla açık kumral arası hiç turunculuk olmayan bir renk oldu ki ben küllü kumralada boyamadım direk kumrala boyadım.hiç kalmadı turunculuk yarın resmini çekip koyarım gün ışığında.şimdi karar veremiyorum işte ne renk yapsam diye koyultmakta istemiyorm araştırıp duruyorum işte
cnm ben halledeli çok oldu geçmiş sayfalarda görürsün o resimden sonra ben tekrar açtım sonra tekrar açtım sonra kumrala boyadımKesinlikle kuaföre git bende aynı durumdayım ben 2 kuaföre gittim ikiside bana iki ay bekle dediler ama benim saçlarım çokkk çooooooook ince telli o yuzden oyle dediler sakın evde uğraşma direk kuaföre git derim ben
Sanırım cevap vermek için geç kalmışım:d:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?