- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 28
-
- Konu Sahibi lonelinessyk
Saclarim kullu sari 5 6 cm dibim gelmisti aciciyla actim guzelce sonra boyadim 9.1 ustune birazda 10.1 ekledim igora royal 0.22 tirnak kadar ekledim boyadim ama sonuc saclarim turuncu acicidan sonra bu boyadigim renkler ise yaramadi sanki acicinin o abartili turunculugu gitti ama hala turuncu sonucta ben nasil kullu sari yapabilirim ? Uclarimdaki sari gibi ne olur yardim edin ne olurrr
Ben dayanamadim bugun boyadim nevacolor 9.01 gumusu biraz sıktım ustune de palette 12.1 ekledim igora royal 0.22 ekledim bi cay kasigi boyadim turuncularimi cogu gitti ama hala var turunculuk ben bu turunculugu saroya ceviremicekmiyim lutfen yardim edin ne yapmaliyim sari nasil yapicam benBoya üstüne boya yapmayın suanda helede saç dinine yapıyorsanız zeytinyağıyla maske yapın kafanıza.
İki hafta sonra tekrar boyayın bence düzelecektir ilk boyamada turunculuklatı kapamak zaten cok zor
Kullanmistim onu memnun kalmadimMor şampuan deneyebilirsiniz.
Attigim fotoyu gordunuz mu evde tek renk yapamaz miyim canimcanım shcwarzkopf önerebilirim canım sana ama en iyisi kuaföre gitmek gibi
Canim sen bu isten anliyosun galiba bi yardim edermisinBoya üstüne boya yapmayın suanda helede saç dinine yapıyorsanız zeytinyağıyla maske yapın kafanıza.
İki hafta sonra tekrar boyayın bence düzelecektir ilk boyamada turunculuklatı kapamak zaten cok zor
Tatlım kötü olmuş ya bi kuaföre mi gitsen?Hanimlar suan bu renk ayni renge nasil notrlucem ?
Palette Deluxe 6-0 Koyu Kumral önerebilirim istersen ama baya boyu olur tabi tek renk. Youtube de videları da var bu rengin bakabilirsin.Attigim fotoyu gordunuz mu evde tek renk yapamaz miyim canim
Canim bekledikten sonra ne yapmaliyim ne hangi renk numarali boyalari alipta bu saci ayni renge nasil getirebilirim cok bunalimdayimAcma islemi basarisiz olmus bence.
Yoksa kullu olurdu.
Acma islemi bence evde yapilmamali.
Iyi bir kuaforde olmali.
Bir sure beklemelisniz
Canim ben sari olsun istiyorum sari yapamazmiyim ben bu dibimi ucumdaki acik kullu sari gibiPalette Deluxe 6-0 Koyu Kumral önerebilirim istersen ama baya boyu olur tabi tek renk. Youtube de videları da var bu rengin bakabilirsin.
Kuafore gitmeden kendim canim tek renk sari olarak yapamazmiyimTatlım kötü olmuş ya bi kuaföre mi gitsen?
Canım açmadan çok zor o işlem açman için kuaför şart yoksa saçlarını yakarsınCanim ben sari olsun istiyorum sari yapamazmiyim ben bu dibimi ucumdaki acik kullu sari gibi
Haklisin canim peki basinizi sisiriyorum uclarim acik renk fotoda gordugunuz gibi dibimdeki sariyi fotoda sari durmuyo ama isikta sari duruyo dibimdeki sari rengini ucumdaki yapsam yani asagilarimda dibimdeki renk olsa kac num boya alabilirim koyu bi sari renk alsam 8.1 felan uclarimda dibim gibi olur mu lafi cok uzattim kusura bakmayin bunalima girdimCanım açmadan çok zor o işlem açman için kuaför şart yoksa saçlarını yakarsın
Çok zorKuafore gitmeden kendim canim tek renk sari olarak yapamazmiyim
olmaz canım daha da turuncu yaparsın saçlarını profesyonel işlem gerektiriyor, uçları sarı olduğu için saçların zarar görür , yerinde olsam küllü kumral tonlarına boyar biraz bekler kuaföre giderdim .Haklisin canim peki basinizi sisiriyorum uclarim acik renk fotoda gordugunuz gibi dibimdeki sariyi fotoda sari durmuyo ama isikta sari duruyo dibimdeki sari rengini ucumdaki yapsam yani asagilarimda dibimdeki renk olsa kac num boya alabilirim koyu bi sari renk alsam 8.1 felan uclarimda dibim gibi olur mu lafi cok uzattim kusura bakmayin bunalima girdim