- 4 Haziran 2013
- 12.187
- 8.383
- Konu Sahibi lonelinessyk
aynı şeyi bende yaşadım , benim dipler doğaldım ombre vardı , ben komple sarı olsun diye sarı tonlarında bir boya aldım saçlarımın dibi turuncu oldu. Ben koyu kahve yaptım o da siyaha yakın oldu şimdi boya akıyor , saçlarımda baya yıpranmış , kendine gelsin kuaföre gidicem. İdare etmelik boya dersen schwascorf buzul sarısı vardı , saç tonunu açıp eşitliyor içinde özel koruyucu yağı var. Diplerin sarı olmaz belki ama hafif kahve yapabilir diplerime onu hiç denemedim ama sarı olan bölgelerde turunculaşmam vardı çirkinleşmişti, onu boyayınca eşitleniyordu o turunculukları almıştı birde watsons tan mor şampuanda al. Saç kremi mor şampuan biraz su ile karıştır cila oluyor ben öyle yapmıştım . Dediğim gibi saç dibi için emin değilim, ben sarıların aralarındaki turunculuklarını böyle gidermiştimHaklisin canim peki basinizi sisiriyorum uclarim acik renk fotoda gordugunuz gibi dibimdeki sariyi fotoda sari durmuyo ama isikta sari duruyo dibimdeki sari rengini ucumdaki yapsam yani asagilarimda dibimdeki renk olsa kac num boya alabilirim koyu bi sari renk alsam 8.1 felan uclarimda dibim gibi olur mu lafi cok uzattim kusura bakmayin bunalima girdim