Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaTuruncu saç isteyenlere yeni boya markası :)
neva color burda çok var her markette fakat tam tersi çok yıpratıyor. çok kaliteli değil ben kullandım neva color 2 kere felan boyamıştım moka diğeride kumraldı. ve saçımı diğer boyalara göre yıprattı + rengin çokta güzel ve canlı değil hemen sönen ve akan tiplerden. arkadasını bilmem ama ben pek memnun kalmadım...
nevacolor kesinlikle önermem tamam renk çok güzel tutuyor, ilk başta saç yumacık da oluyor ama zamanla verdiği zararı anlıyorsunuz. balyajın yapmadığını saçıma neva yaptı. üstelik balyajlı kısımları tamamen kestirdikten sonra boyamıştım.
benim saçlarım ince tellidir..bildim bileli nevacolor kullanıyorum bende öyle birşey olmadı saç yapısına göre değişiyordur belkide ama renk tutma konusunda nevacolorun üstüne tanımıyorum