• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turunç Ve Zeytinyağlı Karışım ile Tüy Sorunu Cözümü

bende bu yazıyı gazetede okumustum ama bi turlu turunc olmadıgı için deneme fırsatım olmadı

hakkat nerden bulcaz o turuncu CADIARZU

bu arada konu yanlış yerde tatlicadiarzu

Evet arkadaşlar bunu bende bir arkadaşımdan duymuştum. Turuncu kabuğu ile robottan geçirip içine krem kıvamına gelecek kadar saf zeytinyağıyla karıştırıyorlar. 6 ay bekletip her ağdadan sonra sürüyorsun. Yalnız bu kıllar yaklaşık bir yıl sonra bir daha çıkmıyormuş. Ben denemedim. Yalnızca duydum. Ne derece doğru bilmiyorum.

Portakal ve mandaline benzeyen ekşimi ekşi bir meyvedir.. Yenmior genellikle reçeli yapılıyor.. Turunç en çok Selçuk civarında,kuşadası,aydın taraflarında ve akdenizde var.. Ama nerden temin edebileceğiniz konusunda bir fikrim yok!6ay bekletilecek demişsinizde bunun daha kısa bir vadesi yokmu:) 6ay+12ay=18 ay sonra kılsız olma ihtimalimiz olacak yani.. O da kesin deil:)

slmcanlarim,konu baska tarafa anildigi icin gormedim,oyuzdende cvp veremedimm,ama gerekte kalmamais,cogu arkadas turunc ne oldugunu yazmis bn bunu sifali dualr adli kitapta bulup yazdimm,isinize yada isimize yarar diye,bilgilendirmek icin,bu arada deneyenler memnunn,baska yerdede okudum faydasi oluyormus,sevgiler,hepinize tektek tsk ilettim,sevgiler canlarimmmmmmm

Back