Saç Uzatma Yöntemleri Turplu su ve sinameki kürü aynı anda?

aman nazar değmesin
hangi kür bu sinameki mi?

evet canım sinameki vede canım sıkıldıkca yağtığım karışım yağlarr birde sarmısaklı şampuanımmm D bendede yok yok haniii

Turplu suya bende başladım geçen hafta sadece 1 kere yapabildim. Aklımda 2günde 1 yapmak vardı ama kısmet olmadı uzama olduğunu söyleyemem, mesaj sayım yeterse saçlarımın resmini belli haftalarda sizlere ulaştırmayı düşünüyorum. :)

yav bu sinameki küründe 1 çay bardağı yazıyorda benim saçıma yetmedi :/ bende bir su bardağı koydum ama yine bir bemix ampul koydum etkisini azaltırmı ki?

merhaba öncelikle geçmiş olsun kurutmayı denedinmi hiç kuruyormu yani? yağ ıslak gibi kalmazmı...
bilemedim şimdi
bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirmi lütfen..

Benim saçlarım sütyen hizasının brzcık daha altında turplu suyuda 3 haftadr falan 2 gunde bir kullanıyorum ama uzama olmadı bnde senin kaçıncı haftada basladı uzaman cnm ?

merhaba öncelikle geçmiş olsun kurutmayı denedinmi hiç kuruyormu yani? yağ ıslak gibi kalmazmı...
bilemedim şimdi
bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirmi lütfen..

merhaba canım teşekkürlerkurutmayı denemedim açıkçası...içinde yağ falan var bitlenmeyeyim bir deama süreyi azalttım 1 saat kadar bekletıyorum kafayı da ıyıce sarıp sarmalıyorum.şimdi neyse de hava iyice soğuduğunda nasıl olcak bilemiyorum.zaten 2 kür uyguladığım için kısa süre de tutsam mutlaka biri etki eder herhalde:26:

şimdiye kadar 1 havuç kürü 1 turp kürü ve 2 sinameki kürü yaptım saçlarım gerçekten uzadı gibi.ayrıca dün kuaförüm de yeni çıkan bir sürü saçım olduğunu söyledi.demek ki kürler işe yaradı.zaten eşim saçlarımın çok canlandığını,parladığını ve yumaşacık olduğunu söylüyordu şimdi yani saçlar da geldiği için mutlu oldum.durmak yok küre devam diyorum

adına çok çok sevindim sakın bırakma. Ben okul olduğu için haftada 1 sinamekiye yetişebiliyorum ancak ama hafta içindeki banyolarımda sarımsaklı şampuanımı ihmal etmiyorum.. henüz aman aman bir uzama görülmedi tabi doğal olarak 4.yü uygulayacağım yarın. ama çok kaşınıyor umarım uzamaya işarettir bu.

ben de şuan sadece sinamekiyi uyguluyorum bir de şampuanımda 2 ampül bepanten var.arkadaşlar saçımda uzama olduğunu söylüyor ama daha da iyisi saçlarım sağlıklı görünüyor ve farkediliyor.ben de çok olmasa da biraz kaşıntı var.dediğin gibi uzamaya ya da yeni çıkan saçlara işaret olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…