Saç Uzatma Yöntemleri Turplu su ve sinameki kürü aynı anda?

Eilen

MM
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
149
0
26
İçel Mersin
ayın 11'inde turplu su yapmaya başladım her iki güne bir uyguluyorum ancak sinameki kürü içinde gerekli malzemeleri aldım..

sorularım şunlar;
1.haftada 2 turplu su 1 gün sinameki yapsam saçı çok yorar mıyım? yoksa bir uzama patlamasıyla karşılaşır mıyım? :)
2.şampuanımada sarımsak rendeleri ve çam terebentin esansı koydum bunun bi zararı veya faydası olur mu?
cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden..

turp çıktımııı aa ben hiç görmedim henüz..bende senin gibi bir turplu su diğer haftadaa sinamekili kür düşünüyorumm ..inş. bişey olmaz saçlarımıza..

Bir zararı olacağını düşünmüyorum, rapunzel adlı arkadaşımızın vazgeçilmez formülüydü sinameki. 3-4 gün arayla yapsan bile olabilir bana kalırsa. Sonuçlarını yazarsan çok memnun olurum. :)

Bir zararı olacağını düşünmüyorum. ikisini 3-4 gün arayla yapsan bile olabilir bana kalırsa. Sonuçlarını yazarsan çok memnun olurum turbu bende denemek istiyorum. :)

turp çıktımııı aa ben hiç görmedim henüz..bende senin gibi bir turplu su diğer haftadaa sinamekili kür düşünüyorumm ..inş. bişey olmaz saçlarımıza..

inş... bir de sinamekili kür saç rengini açıyormu bir bilgin varmı bu konuda? yazın bi hata yapıp saç uçlarıma oksijenli su sürdüm şimdi kendi rengine boyamayı düşünüyorum ama eğer sinameki yaparsam tekrar rengi açılır mı diye korkuyorum :26:

Bir zararı olacağını düşünmüyorum. ikisini 3-4 gün arayla yapsan bile olabilir bana kalırsa. Sonuçlarını yazarsan çok memnun olurum turbu bende denemek istiyorum. :)

ben aynı zamanda şampuanına sarımsak ve çam terebentin yağı katanlardanım.. psikolojik mi bilmiyorum ama uzama hissedebiliyorum.. bu 4. turplu suyum..sinamekiyede başlicam.. bir ayın sonunda bunların sonucunu (umarım olumlu olur) paylaşırım.. bakarsınız yeni topikte paylaşırım yeterki uzasınlarrrrr

tatlım forumlarda okuduğum kadarıylaa saçları açılan arkadaşlar boyayı akıttığı yönünde mesajlar okudum ben amann uzasında boyarız tekrar sorun etmeyelim onu

resim eklemeyi unutma sakın biliyormusun benim saçlar ensede ama sanırım yaptığım kür ve yağlar sayesinde ben bile uzadığını hissediyorum sanırım olumlu sonuçlar alacagızzz

kızlar sinamekiyi bilmem ama ben bu turp suyuyla sütyen hizasındaki saçlarımı 5 ayda belime kadar uzattım.saçlarınız inanılmaz parlıyor,sağlıklı görünüyor mucizevi derler ya öyle birşey.ama siz nasıl uyguluyorsunuz bilmem ben yumurta sarısı da ekliyordum.kokusu kötü oluyor epey ama etkisi çok oluyor.epeydir yapamıyorum çalışıyorum,evde oturduğum zamanlarda uğraşıyordum 2 günde 1.kısacası kullanın diyorum.harika :)

aaa süper maşallahh nazar değmesin diyelim ozamannn nasıl hazırladığını anlatırmısın lütfennn bende yapayım hemen

aaa süper maşallahh nazar değmesin diyelim ozamannn nasıl hazırladığını anlatırmısın lütfennn bende yapayım hemen

:) tabi anlatayım.1 tane orta boy siyah turpu rendeliyorsun üzerine 4 bardak su koyup ateşe koyuyorsun.bu su yaklaşık yarım saat kaynıyor kısık ateşte sonra tülbent ya da süzgü ile posayı ve suyu ayırıyorsun posasında kalan suyu bile sık iyice.çıkan suyu biraz soğumaya bırakıyorsun.epey soğuduktan sonra içine bir yumurtanın sarısını koyuyorsun karıştırıp saç diplerine ve uçalarına iyice yedirip folyo ya da herhangi poşetle iyice sarıp 1 buçuk saat bekletiyorsun.dediğim gibi kokusu kötü hemde epey kötü ama güzel olmak için biz herşeye katlanıyoruz :)

mersi canım turp alır almaz deneyeceğim

Yaa ben kırmızı turp kullanıyorum bir farkı var mı ki :)

tatlım forumlarda okuduğum kadarıylaa saçları açılan arkadaşlar boyayı akıttığı yönünde mesajlar okudum ben amann uzasında boyarız tekrar sorun etmeyelim onu

koyu kestane satene boyadım simsiyah oldu yaaaaa :18:
neysee annemi aradım gelirken bemix alıcak ayın 11'inden beri 2 gün arayla turplu su yapıyordum bugün gelirse inşş..sinamekili kürü yapıcam..
evet çektim fotoğrafını bir ayın sonunda tekrar çekip bakıcam..
umarım olumlu olur sonuçç

çok sevindim saçının uzamasına,bana ve saçı zor uzayanlara dua et lütfen..
bende 4 kere yaptım turplu suyu ama tatildeyim diye yapabildim..okul varken napıcam bilmiyorum..sinamekiyi yaparım haftada bir yada iki ancak

ben de bu 2 kürü kullanrak uzatmayı deneyeceğim ama hangi sıklıkta yapmak gerek arkadaşlar bir de pratik olması açısından bugun hazırladığımız kürü ertesi gün de kullanabilir miyiz ki:26:

ben de bu 2 kürü kullanrak uzatmayı deneyeceğim ama hangi sıklıkta yapmak gerek arkadaşlar bir de pratik olması açısından bugun hazırladığımız kürü ertesi gün de kullanabilir miyiz ki:26:

ben program hazırlamıştım kendime p.tesi çarşamba cuma turplu su, pazar sinameki kürü diye..
[sinamekiyi haftada bir diye okumuştum,turplu suyu istediğin sıklıkta yapabilirsin diyorlardı..]
ancak okulumun açılacağını aynı zamanda çalışacağımı unutmuşum o yüzden yanlızca sinamekiye vakit kalıcak sanırım..haftada bir..
ama ben ek olarak şampuanıma sarımsak ve çam terebentin yağı koydum belki onlarında faydasını görürüm :2:
sende haftada 2 veya 3 turplu su 1 günde sinameki yapabilirsin bi zararı olmaz umarım

merhabavalla imkansızlıklardan dolayı ben malzemeyi değişirdim.badem yağı yerine zeytin yağı bir de bemix yerine bepanten ampül kullanarak yaptım.şampunanıma da 2 adet bepanten ampül ekledim.saçlarım daha parlak ve canlı görünüyor sankiyalnız bir sorun var,benim zaten sinüzitim var bir de böyle ıslak kafayla bekleyince iyice hasta olup gidicemkürü uyguladıktan sonra saçımızı biraz kurutup beklesek olmaz mı ki:26:çok mu fazla şey istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…