turp çıktımııı aa ben hiç görmedim henüz..bende senin gibi bir turplu su diğer haftadaa sinamekili kür düşünüyorumm ..inş. bişey olmaz saçlarımıza..
Bir zararı olacağını düşünmüyorum. ikisini 3-4 gün arayla yapsan bile olabilir bana kalırsa. Sonuçlarını yazarsan çok memnun olurum turbu bende denemek istiyorum. :)
inş... bir de sinamekili kür saç rengini açıyormu bir bilgin varmı bu konuda? yazın bi hata yapıp saç uçlarıma oksijenli su sürdüm şimdi kendi rengine boyamayı düşünüyorum ama eğer sinameki yaparsam tekrar rengi açılır mı diye korkuyorum :26:
kızlar sinamekiyi bilmem ama ben bu turp suyuyla sütyen hizasındaki saçlarımı 5 ayda belime kadar uzattım.saçlarınız inanılmaz parlıyor,sağlıklı görünüyor mucizevi derler ya öyle birşey.ama siz nasıl uyguluyorsunuz bilmem ben yumurta sarısı da ekliyordum.kokusu kötü oluyor epey ama etkisi çok oluyor.epeydir yapamıyorum çalışıyorum,evde oturduğum zamanlarda uğraşıyordum 2 günde 1.kısacası kullanın diyorum.harika :)
aaa süper maşallahh nazar değmesindiyelim ozamannn nasıl hazırladığını anlatırmısın lütfennn bende yapayım hemen
:) tabi anlatayım.1 tane orta boy siyah turpu rendeliyorsun üzerine 4 bardak su koyup ateşe koyuyorsun.bu su yaklaşık yarım saat kaynıyor kısık ateşte sonra tülbent ya da süzgü ile posayı ve suyu ayırıyorsun posasında kalan suyu bile sık iyice.çıkan suyu biraz soğumaya bırakıyorsun.epey soğuduktan sonra içine bir yumurtanın sarısını koyuyorsun karıştırıp saç diplerine ve uçalarına iyice yedirip folyo ya da herhangi poşetle iyice sarıp 1 buçuk saat bekletiyorsun.dediğim gibi kokusu kötü hemde epey kötü ama güzel olmak için biz herşeye katlanıyoruz :)
Yaa ben kırmızı turp kullanıyorum bir farkı var mı ki :)
tatlım forumlarda okuduğum kadarıylaa saçları açılan arkadaşlar boyayı akıttığı yönünde mesajlar okudum benamann uzasında boyarız tekrar sorun etmeyelim onu
resim eklemeyi unutma sakın biliyormusun benim saçlar ensede ama sanırım yaptığım kür ve yağlar sayesinde ben bile uzadığını hissediyorum sanırım olumlu sonuçlar alacagızzz
kızlar sinamekiyi bilmem ama ben bu turp suyuyla sütyen hizasındaki saçlarımı 5 ayda belime kadar uzattım.saçlarınız inanılmaz parlıyor,sağlıklı görünüyor mucizevi derler ya öyle birşey.ama siz nasıl uyguluyorsunuz bilmem ben yumurta sarısı da ekliyordum.kokusu kötü oluyor epey ama etkisi çok oluyor.epeydir yapamıyorum çalışıyorum,evde oturduğum zamanlarda uğraşıyordum 2 günde 1.kısacası kullanın diyorum.harika :)
ben de bu 2 kürü kullanrak uzatmayı deneyeceğim ama hangi sıklıkta yapmak gerek arkadaşlar bir de pratik olması açısından bugun hazırladığımız kürü ertesi gün de kullanabilir miyiz ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?