Turp ile yapılan karışımı bu sefer Havuçla yapılanı var.
Bunu deneyen varmı ?
Denicem görüşlerinizi almak istiyorum ?
Eger google'a havuçlu su ve kadınlar kulubünü yazsaydın görürdün...
Soruna gelicek olursak, eminimki kokusu turplu su'dan iyidir. zaten içinde saç için gerekli vitaminler, mineraller yokmuydu havuçta?
2,5 sene önce bir kere bu kürü uygulamıştım.2 saat kadar durmuştu kafamda.Yıkadıktan sonra pek bir fark olmamıştı yumuşak vs.Ama iki gün sonraki saç yıkamam da sonuç resmen FELAKETTİ ! Saç diplerimden çene hizama kadar bol miktarda yağlı olmuştu saçlarım.Ardından defalarca yıkamama ve uzun süre kurutmama rağmen hiçbir şey değişmedi. Ve ben tam 1-1,5 ay kadar öyle dolaştım.(ne kadar berbat bir durum tahmin edemezsiniz.) Son hafta düzelme olmuştu saçımda ve boya yapmamla birlikte çok az bir yağlılık kalmıştı.Havuç kürüyle ilgili çok kötü bir anım var o yüzden nerede görsem böyle bir konuyu hemen uyarıyorum.Neden havuç kürüne bağlıyorum bunu? Çünkü ben ilk defa bu kürü uygulamıştım aksi taktirde ne bir yağ ne bir maske hiçbir şey kullanmıyordum. O yüzden arkadaşım bu kürü uygulamadan önce iyi düşün derim.
saçım zaten yağlı daha fazla yağlanmasını göze alamam. uyarın için çok teşekkürler arkadaşım :)
Kesinlikle denemiyorum :)
Sizde denemeyn
o nasıl birşey peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?