• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Turplu Değil Havuçlu Su

gokcen00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
51
0
36
Diğer
Turp ile yapılan karışımı bu sefer Havuçla yapılanı var.
Bunu deneyen varmı ?
Denicem görüşlerinizi almak istiyorum ?

Eger google'a havuçlu su ve kadınlar kulubünü yazsaydın görürdün...
Soruna gelicek olursak, eminimki kokusu turplu su'dan iyidir. zaten içinde saç için gerekli vitaminler, mineraller yokmuydu havuçta?

Ben 2 sene once saclarimdaki kizil boyayi dogal yollarla nasil akitabilirim diye arastirirken bulmustum havuclu kur tarifini ama sadece iki kere deneyip biraktim. Sanirim uzamasina da yardimci oluyormus. Aldigim sonuc saclarimin rengini akitmisti biraz da olsa ve cok yumusatmisti. Bu konuda biraz daha arastirma yapacagim simdi. Eger sac uzatmasina da yardimi oluyorsa turplu suyun yerine kullanirim:))

Son düzenleme:
Arkadaslar aradim ve buldum yapmak isteyenlere iste havuclu su tarifi ben denemeye yarin itibariyle baslayacagim umarim sonuc alirim:))

Saç Uzatmak İçin Havuç Kürü Tarifi

Gür Ve Güzel Saçlar İçin Havu Kürü Saçlarınının iki kat daha hızlı uzamasını kim istemez elbetteki herkes ister Havuç kürü saçı sadece saç uzatmak ile kalmıyor saçlarınız kökten uca daha yumuşak ve bakımlı olması için bu harika kürün etkilerini görmek ve denemek istiyorsanız, yazımızın devamına bir göz atmalısınız.Havuç suyu ile saçlarınızın uzaması artık çok kolay

Malzemeler
2 tane orta boy havuç
1 tane yumurta
3 su bardağı su

Hazırlanış
Havuçlar rendelenir.
3 su bardağı su kaynatılır.
Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
Su 25-30 dk kaynatılır.
Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama
Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..
Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.
(alintidir)

gulsenc teşekkür ederm . bende başlıyorum o zaman yapmaya sonuçları buraya yazarım. ama yumurtanın sarısımı yoksa hepsimi ?

Eger google'a havuçlu su ve kadınlar kulubünü yazsaydın görürdün...
Soruna gelicek olursak, eminimki kokusu turplu su'dan iyidir. zaten içinde saç için gerekli vitaminler, mineraller yokmuydu havuçta?

kesın turpdan iyidir :) ama uzatıyrmu acaba merk ettm turp daha yok çünkü

evdeeki bütün salata malzemelerini saçıma harcıyorum babam beni öldürücekkkk :)))) haftaya havuçlu suya başlıyorum :)

2,5 sene önce bir kere bu kürü uygulamıştım.2 saat kadar durmuştu kafamda.Yıkadıktan sonra pek bir fark olmamıştı yumuşak vs.Ama iki gün sonraki saç yıkamam da sonuç resmen FELAKETTİ ! Saç diplerimden çene hizama kadar bol miktarda yağlı olmuştu saçlarım.Ardından defalarca yıkamama ve uzun süre kurutmama rağmen hiçbir şey değişmedi. Ve ben tam 1-1,5 ay kadar öyle dolaştım.(ne kadar berbat bir durum tahmin edemezsiniz.) Son hafta düzelme olmuştu saçımda ve boya yapmamla birlikte çok az bir yağlılık kalmıştı.Havuç kürüyle ilgili çok kötü bir anım var o yüzden nerede görsem böyle bir konuyu hemen uyarıyorum.Neden havuç kürüne bağlıyorum bunu? Çünkü ben ilk defa bu kürü uygulamıştım aksi taktirde ne bir yağ ne bir maske hiçbir şey kullanmıyordum. O yüzden arkadaşım bu kürü uygulamadan önce iyi düşün derim.:34:

2,5 sene önce bir kere bu kürü uygulamıştım.2 saat kadar durmuştu kafamda.Yıkadıktan sonra pek bir fark olmamıştı yumuşak vs.Ama iki gün sonraki saç yıkamam da sonuç resmen FELAKETTİ ! Saç diplerimden çene hizama kadar bol miktarda yağlı olmuştu saçlarım.Ardından defalarca yıkamama ve uzun süre kurutmama rağmen hiçbir şey değişmedi. Ve ben tam 1-1,5 ay kadar öyle dolaştım.(ne kadar berbat bir durum tahmin edemezsiniz.) Son hafta düzelme olmuştu saçımda ve boya yapmamla birlikte çok az bir yağlılık kalmıştı.Havuç kürüyle ilgili çok kötü bir anım var o yüzden nerede görsem böyle bir konuyu hemen uyarıyorum.Neden havuç kürüne bağlıyorum bunu? Çünkü ben ilk defa bu kürü uygulamıştım aksi taktirde ne bir yağ ne bir maske hiçbir şey kullanmıyordum. O yüzden arkadaşım bu kürü uygulamadan önce iyi düşün derim.:34:

saçım zaten yağlı daha fazla yağlanmasını göze alamam. uyarın için çok teşekkürler arkadaşım :)
Kesinlikle denemiyorum :)
Sizde denemeyn :D:34:

Back