Türlü Türlü Huyu Var

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.108
1.900
333
İstanbul
Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Abim ve annemler aynı evde yaşıyor. Ben bekarken bütün evi temizler yemeği yapardım evlendim 3 yıl oldu.3 yıldır annemle her konuşmam bir hararetli normal konuşmamız yok denecek kadar az. Annem şeker hastası öyle bildiğiniz şeker değil 500'lerde şekeri. Hergün evde hır gür kavga gürültü.Ben bekarken orta yolu buluyordum eee temizliği yemeğide yapınca yengemin rahatı yerindeydi.Ailesi görmemiş insanlar düşünün düğününe anne baba ağabey dışında kimseleri gelmedi. Kimselerin düğünlerine gitmemişler, oturmasını kalkmasını bilmez insanlar ama olsun annemler ailesine saygıda kusur etmiyor, her işlerine koşuyor. Yengem çok cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredeyse 5 senedir birlikte oturuyorlar eve adam akıllı bir katkıları yok.Eve babam bakıyor çocuğun giderlerini babam karşılıyor onlarda birikim yapıyor. Annem 1 lira istese vermiyor. Evi ali babanın çiftliği gibi kullanıyorlar. Annem 60 yaşında kadın yengem annemden iş bekliyor temizlik yapsın yemek yapsın istiyor annem yıllarca çalışmış yorgun bir kadın. Birçok sağlık sorunu var. Elinden geleni yapıyor.Yengemin hiçbirşeyine karışmaz. Yattığı saate kalktığı saaate aldığına giydiğine gelenine gidenine hjiçbirşeyine... Yengemi Baba kapısında çalıştırıp parasını yemişler evlendiğinde de tek bir destekleri olmadı kızlarına.. Herşeyi biz yaptık. Helali hoş olsun. Benim kızdığım şu 3 senedir bir kavgasız günleri yok.Diyorum ya sorunlarınızı kendi aranızda çözün erkekler duymasın konu büyümesin ya da evleri ayırın.Yengem 1000 lira kira ölse veremez cimriliğinden, aynı evde kalsalar annemi üzüyor huzur vermiyor kavga gürültü.Ben korkuyorum ikisinden birine bişey olacak diye. Evde huzur yok. Yengem yatsın kalksın yesin içsin herşeyi biri yapsın kira vermesin eve para vermesin çocuğa babaenne baksın istiyor. Anlamadığı şey şu o evin bir düzeni var aynı eve geldiysen düzene uyacaksın örneğin eve gelen misafire karışamazsın he kardeşim sen ayrı evde olursun istediğine git istediğine gitme.Mazallah zaten ayrı eve çıksa evine gidilmez lokmalarını sayar insanların.Hep kendi tarafı gelsin bizden kimse gitmesin.Ablam var ayda yılda bir kere geliyor şehir dışında ona surat yapıyor o gelince hizmetçi gibi kullanıyor. Ben yengemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben onlar evlenirken para yardımı yaptım onlar ben evlenirken birşeyin eksik mi bile demedi.Yengem versinler hep vermiim kafasında. Büyük ağabimin eşini çok kıskanıyor annem adını anamaz oldu evde.O kadar kıskanç o kadar kıskanç bir insan kı zamanında yengesiyle ağabisinin arasını da açmış kıskançlık yüzünden.. Kıskanmadığı bir şey yok.Hep ben hep bizzz.Annem başka torunlarını sevemez yanında hemen kıskanır.Yani bilmiyorum ben bir an evvel ayrı eve çıkmalılar diyorum.Ondan sonra ben gider annemin evini temizlerim.5 yıllık evli belki 1 kere cam ya silmiştir ya silmemiştir. Herşeyi bizde gördü kıymetimizi bilmiyor. Neyse çok uzattım canım çok sıkkın annem çok üzülüyor :(

Ayyy benim annemi köle gibi kullanacak ,üzecek birde .
O gelini de , abimi de doğduğuna pişman ederim .. ne münasebet otel mi orası .yazık kadına ya . Savunan biri yoksa anneyi demekki, o , da at koşturuyor . Sindirmiş hepinizi .

Ayyy benim annemi köle gibi kullanacak ,üzecek birde .
O gelini de , abimi de doğduğuna pişman ederim .. ne münasebet otel mi orası .yazık kadına ya . Savunan biri yoksa anneyi demekki, o , da at koşturuyor . Sindirmiş hepinizi .

Ben çok fazla karışmak istemiyorum tabiki annemi üzmesine de müsaade etmiyorum.Ağabimi de yalan yanlış dolduruyor.Annemi kendi evinden kovuyor.Git uğurlar olsun diyor. Sabrediyorum her konuşmam ılımlı olumlu oluyor ama sonu gelmiyor.Bıktım bende artık görgüsüzlüklerinden, cahilliğinden, bencilliğinden, cimriliğinden..

Sizi o kadar iyi anlıyorumki aynı model yengeden fazlası vardır eksiği yoktur bizde de mevcut.Bizimkilerin yaptığı en büyük hata evleri zamanında ayırmamalarıydı yaşlanınca zaten ellerinde birşey gelmiyor daha çok korkuları oluyor isteselerde yapamıyorlar.Hali vakti yerindeyken ayırsınlar evleri.

Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Abim ve annemler aynı evde yaşıyor. Ben bekarken bütün evi temizler yemeği yapardım evlendim 3 yıl oldu.3 yıldır annemle her konuşmam bir hararetli normal konuşmamız yok denecek kadar az. Annem şeker hastası öyle bildiğiniz şeker değil 500'lerde şekeri. Hergün evde hır gür kavga gürültü.Ben bekarken orta yolu buluyordum eee temizliği yemeğide yapınca yengemin rahatı yerindeydi.Ailesi görmemiş insanlar düşünün düğününe anne baba ağabey dışında kimseleri gelmedi. Kimselerin düğünlerine gitmemişler, oturmasını kalkmasını bilmez insanlar ama olsun annemler ailesine saygıda kusur etmiyor, her işlerine koşuyor. Yengem çok cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredeyse 5 senedir birlikte oturuyorlar eve adam akıllı bir katkıları yok.Eve babam bakıyor çocuğun giderlerini babam karşılıyor onlarda birikim yapıyor. Annem 1 lira istese vermiyor. Evi ali babanın çiftliği gibi kullanıyorlar. Annem 60 yaşında kadın yengem annemden iş bekliyor temizlik yapsın yemek yapsın istiyor annem yıllarca çalışmış yorgun bir kadın. Birçok sağlık sorunu var. Elinden geleni yapıyor.Yengemin hiçbirşeyine karışmaz. Yattığı saate kalktığı saaate aldığına giydiğine gelenine gidenine hjiçbirşeyine... Yengemi Baba kapısında çalıştırıp parasını yemişler evlendiğinde de tek bir destekleri olmadı kızlarına.. Herşeyi biz yaptık. Helali hoş olsun. Benim kızdığım şu 3 senedir bir kavgasız günleri yok.Diyorum ya sorunlarınızı kendi aranızda çözün erkekler duymasın konu büyümesin ya da evleri ayırın.Yengem 1000 lira kira ölse veremez cimriliğinden, aynı evde kalsalar annemi üzüyor huzur vermiyor kavga gürültü.Ben korkuyorum ikisinden birine bişey olacak diye. Evde huzur yok. Yengem yatsın kalksın yesin içsin herşeyi biri yapsın kira vermesin eve para vermesin çocuğa babaenne baksın istiyor. Anlamadığı şey şu o evin bir düzeni var aynı eve geldiysen düzene uyacaksın örneğin eve gelen misafire karışamazsın he kardeşim sen ayrı evde olursun istediğine git istediğine gitme.Mazallah zaten ayrı eve çıksa evine gidilmez lokmalarını sayar insanların.Hep kendi tarafı gelsin bizden kimse gitmesin.Ablam var ayda yılda bir kere geliyor şehir dışında ona surat yapıyor o gelince hizmetçi gibi kullanıyor. Ben yengemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben onlar evlenirken para yardımı yaptım onlar ben evlenirken birşeyin eksik mi bile demedi.Yengem versinler hep vermiim kafasında. Büyük ağabimin eşini çok kıskanıyor annem adını anamaz oldu evde.O kadar kıskanç o kadar kıskanç bir insan kı zamanında yengesiyle ağabisinin arasını da açmış kıskançlık yüzünden.. Kıskanmadığı bir şey yok.Hep ben hep bizzz.Annem başka torunlarını sevemez yanında hemen kıskanır.Yani bilmiyorum ben bir an evvel ayrı eve çıkmalılar diyorum.Ondan sonra ben gider annemin evini temizlerim.5 yıllık evli belki 1 kere cam ya silmiştir ya silmemiştir. Herşeyi bizde gördü kıymetimizi bilmiyor. Neyse çok uzattım canım çok sıkkın annem çok üzülüyor :KK43:
Abin 15 yaşında mi! Niye annemlerle yaşıyorlar. Göndersin annen madem memnun değilse.

Annen tutup dışarı atamıyor mu abini ? İş abide bitiyor .neden anneni bu kadar sıkıntıya sokuyor ? Demek ki abin de cimri ,öyle olmasaydı hasta ve yaşlı annesine yapılanları görmezden gelmezdi . Atsın hepsini dışarı , 5 yılda biriktirdikleriyle ev bile alırlar .madem cimriler paşa paşa da yaşarlar .

Back