TÜRKOBİR Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam dilek hanım ben yeni üye oldum 50 tl lik paket seçtim kargo da ama internet teki yorumlar şikayetler beni korkuttu yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,

Türkobirde hasarlı gelen ürün nasıl değiştiriliyor bu konuda sıkıntı yaşanıyor mu?Veya ürün değiştirme nasıl oluyor bu konuda yardımcı olur musunuz?

Merhaba,

Ürünleri iade edebildinizmi?Bende yeni üye oldum parfüm sipariş ettim hem hasarlı gelmiş hem de su gibi parfumleri sattığım kişiye de çok mahçup oldum.Telefon numarasından ulaşamıyorum.Nasıl değiştirebilirim?

Merhaba YARDIMM!!!

Türkobirde hasarlı gelen ürün nasıl değiştiriliyor bu konuda sıkıntı yaşanıyor mu? Veya ürün değiştirme nasıl oluyor bu konuda yardımcı olur musunuz?Parfüm sipariş etmiştim sıkma yeri kırık geldi.Telefon numarasından da ulaşamıyorum.

Ben Türkobir'de şu an temsilciyim. Şimdiki başlangıç paketlerinde numune ürün vermeye başladılar. Özellikle iç giyim ürünlerini gönderiyorlar. Bunun yanında katalog falan da gönderiyorlar.

ben daha yeni yeni üye oldum 50 tl lik sistemi seçtim almama ragmen hala üyelik aktif olmadı bunlada kalmadı içinden çıkan sey ;
1 katalog zaten internet sitesindede var aynısı
3tane alt üye kagıdı cok komikler
1 saçma canta dedikleri pOSET
içinde SUNLAR VAR dedikleri KAGIT
ve alıs fiyatları baska içinden hic bisey cıkmadı bu mu 50 tl
bu ne terbiyesizlik bu ne duyarsızlık kimse siparis vermesin asla

arkadarkar merhaba ven netten gordum sizce guvenilirmi satış nasıl oluyor kazancin nasıl oluyor bilgi verin litfen uye olmayi düşünüyorum

Soz konusu avon ya da baska firma olsa boyle kotulemeyiz degil mi. Turkiye kobiler birliginin sundugu bir sistem bu basta 50 tl veriyor olman daha sonra onun fazlasiyla kazanilmasi demek bende senin gibi temsilciyim . Beklentileri aza dusurup bu isi daha guzel nasil yuruturum diye dusunsek daha verimli oluruz banada 2 camasir geldi ama su an kazancim 50 tl yi 1000 le toplar 30 la carpar=)) onemli olan satis yapmak ve buldugumuz musterileri ekleyerek internetten sparise tesvik etmek. Biz Turkler yapamadigimiz is oldugunda karsi tarafi suclariz. Bir girin bakalim isin icine bu isler hopp diye olmuyor emek caba lazim ticaret boyle isler.

Arkadaşlar ben yeni gördüm bu türkobiri 4000 tl maaş diyor ilk üye olup başladığınız zaman en az ne kadar maaş alıyorsunuz araştırdım hiç bi yerde bulamadım yardımcı olabilcek biri var mı acabaa

evet akşam ilk siparişlerimi verdim.
inşallah bol bol siparişlerimiz olur da para kazanırız.
yoksa eşim benim başımın etini yer, yine böyle işlere girdin ama başaramadın diyo hep.
Sevcan hanım türkobirden yararlanabildiniz mi? Herhangi bir sıkıntıyla karsilastinizmi

Merhaba ben turkobir üyelikte 50/75 tam bilemedim para ödendiği için yalnizca Shirly bayrak firmasina üye oldum. Gerçi bayrak turkobirden çıkarılmış burada öğrendim. Neyse katalog geldi 10 tl ödedim. Katalogda picama takimlari taytli takimlar ve elbiseler var yani dış giyim. Çok beğenildi 30 a yakin sipariş aldim. Ancak Katalogda olan ürünlerden yalnızca 4 tanesi var sistemde. Aradim stokta yok dediler ve tekrar stoga girermi belli değilmiş!! Madem stokta yok ve tekrar üretilmeyecek ne diye 10 tllik katalogu bana k.kakiyorsunuz? Bu bir
Ikinci rezillik ise katalogun içinde nir fiyat listesi vardi alış ve satış fiyatları yaziyordu kayalogda fiyatlar yoktu. Bende o satış fiyatlarını tek tek yazdım ürünlerin yanına kataloğa hatta daha ucuz yazdım. Meğer o temsilci olarak benim alacağım fiyatmis. Diğer fiyat nedir o zaman dedimo bize geliş fiyati dedi telefondaki ilgili bayan. Iyi ana siz üretici fabrikasiniz ne geliş fiyati dedim. Yok öyle işte ve o fiyat listesi yanlışlıkla konmuş onu yollamiyoruz normalde fiyatlara sistemden bakiyorsunuz dedi.
10 tllik katalog parası verdiğimle kaldım ve rezil oldum gösterdiklerime simdi onlara nasil aciklama yapacağım bilmiyorum.

Türkobir kesinlikle dolandırıcı bir firma sakın inanmayın üye olmadan önce ki nette yazan hiçbir şeyle internet sayfaları uymuyor. Sayfada adam gibi hiçbir şey yok ne gecelik ne çamaşır olanlar da piyasaya göre çok pahalı boşu boşuna üyelik ücreti alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…