- Konu Sahibi sevcangoksel
Avrupa networke üyelik ücreti yoktur.70 TL siparişler de kargo 1 TL şuanda .4 urun sattiginizda zaten bu limiti yakalıyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üye olmak istiyorum ama soru işaretleri var her ay belli miktarda satış yapmak zorunda miyim bir ay hiç satış yapamazsa ne oluyor bir de hiç alt üye yapamadı diyelim kazancın ne kadar olur ortalama çok çevre yok ondan biraz tedirginlik yaşıyorum cevabınızı bekliyorumMerhabalar,
Ben Türkobir Temsilcisi Dilek Karasu:
Üye olmak isteyen herkese bilgi verebilirim. Mesaj atın yeter arkadaşlar.
Bende üye oldum olmaz olaydim. 10 gün önce 50 liralık üyelik paketini seçerek üye oldum kapida ödeme yanısıra kredi kartıyla ödeme seçeneği vardı onu seçtim ve 45 tl ödeme yaptım kredi kartına 5 tl indirim varmış dün daha kargo yola çıktı bugün kargo takiple incelediğimde kapida 50 tl şartlı ödeme diye yazıyor. Turkobir yetkiliyi aradım kredi kartıyla biz işlem yapmıyoruz dedi. Bende sizin ana sayfanizdan üye oldum 45 tl nereye gitti o zaman dedim bastırınca kendi de baktı ve aaaa varmış dedi ben sizi 5 dk sonra arayacağım dedi 2 saat oldu ses yok yarın kargo gelince ben napicam 95 e mi patliycak bu is bana????Merhabalar,
Yalnız değilsin bende kazıklandım bidaha tövbe sipariş falan da vermembende yeni üye oldum ilk sayfalarında kactane katalog görünüyordu arkadalşlarıma gösterdim onlar diğer kataloglardan sipariş istediler bende kataloglar gelsin sipariş veririm dedim 50 tl lik sete üye oldum bana gelen sadece bir katalog ve kocaman bir atlet bir tanede kilot bu nasıl bişey resmen kazıklandım kargomu açtığımda soke oldum numune ürün dedikleri bu mu yani bence resmen kazık 50 tl yi bir kilot bir atlet bir tanede içinde hiç bişeye yaramayan torkobir katalog tek bana geldi::
Selam bende türkobir e üye oldum siz çalışıyor musunuz bilgi verebilirmisinizBende türkobir e yeni üye oldum. Bana bitane katalog geldi. Şikayetler gözüme takıldı. Buraya uzun zaman dır üye olan varmı ? Bilgi verebilir mi
Selam dilek hanım ben yeni üye oldum 50 tl lik paket seçtim kargo da ama internet teki yorumlar şikayetler beni korkuttu yardımcı olabilirmisinizMerhabalar,
iletişime geçemiyorum firma ile..Selam bende türkobir e üye oldum siz çalışıyor musunuz bilgi verebilirmisiniz