• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜRKOBİR Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba bende buraya üye oldum bugün henüz katalog falan yok elimde senin mağduriyetin ne oldu sadece bayrak firmasıyla mı var problem yoksa hepsi aynı mı görüpte cevap verebilirsin umarım sevinirim :) paranın gözü kör olsun valla off off :(

Bayrak firmasından 25 tl lik sipariş vermiştim
ücreti karttan çekmişler ama ürünleri göndermediler
haram zıkkım olsun inşallah
jnw firması ürünleri 1 hafta içinde göndermişti
İstanbul da otursaydım Bayrak'ın kapısına dayanırdım ama

selamm bende üye oldum dün bugün aradılar standart paketim kargoya verilmiş umarım başarırım buraya üye olup staış yapan var mı ? sanırım kargo süreleri uzun sürüyo bundan dolayı sıkıntı yaşanmaz ve başarıp ek gelir sağlarım kendime :)

Merhaba..benim size iki sorum olucaktı.ben yeni üye oldum ama nasıl sipariş verildiğini bilmiyorum:( ikinci sorum;katolok da sattığım ürünü kesin olarak siteden bulup sipariş verebilîr miyim?

Merhaba arkadaşlar bende üye olmayı düşünüyorum ama arkadaşın teki bayraklar firması için siparişlerim gelmedi yazmıs.bende bugun cagrı merkezini aradım ama muhattap bulamadım.katalog sipariş ettim bana ulaşsınlar die bi takım soracaklarım vardı o zaman kataloğunuzu yolluyoruz diye hemen aradılar.75 tl katalog parası alt üye yapabilmeniz için bu katalogtan almanız gerekiyomuş. 5 adet katalog varmış.ssklı da yapıyolarmıs ve sınırsız şirket hattı veriyolarmış.ama napınca bilmem ???

bende turkobir üyesiyim üye olmak isteyen veya bilgi almak isteyenler varsa yardımcı olabilirim
Kazık mi.dolandiricimi bende uye oldum bu.aksam ama 10P tl kargo diyo standart pKete para kazancam derken dolandirilmak istemiyorum

dore diye bi site var kızlar orayada bakabilirsiniz.seçenekleri çok.üstelik facebook tan kendiniz gibi temsilclere falan da ulaşabiliyorsunuz avon un gelişmiş hali ev gereçleri ve takılar falan da var.ben üye oldum.ama kataloğum hala gelmedi.

Bu firmayı gördüm ama güvenemedim üye olmadım. Ben dore ve avon takımöncüsüyüm. Düşünürseniz konuşalım

Merhaba turkobir temsilcisi olup amatorce degilde bunu profesyonelce yapip ekip halimde calisanlar var mi?

Slm ben üye olmak istiyorum turkobire ama ilk basta bu cantayi almamiz sartmi yada bu cantanin içinde neler var lütfen bana yardinci olur musunuz acil cevap bekliyorum

Merhabalar,
Ben Türkobir Temsilcisi Dilek Karasu:

Üye olmak isteyen herkese bilgi verebilirim. Mesaj atın yeter arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar 2 tane oğlum olduğu için(biri 3 biri 1 yaşında) düzenli sabit bi işe gidemiyorum, o yüzden evde bişeyler yapmak ve aile bütçesine destek olmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Türkobir'e daha yeni üye oldum. 25 tl'lik başlangıç paketinden aldım. kargom geldi. içinden bir sürü katalog çıktı.
bikaç arkadaşıma gösterdim, baya ilgi gösterdiler.
ama elinde bi tane numune olsaydı daha iyi olurdu, kumaşına bakardık dediler.
şimdi ilk önce canlı canlı gösterebilmek için aklet,pijama,çorap vs. sipariş vericem.

inşallah bol siparişler alırım.
başka üye olan var mı aranızda türkobir'e.

Ben Türkobir'de şu an temsilciyim. Şimdiki başlangıç paketlerinde numune ürün vermeye başladılar. Özellikle iç giyim ürünlerini gönderiyorlar. Bunun yanında katalog falan da gönderiyorlar.

Bayrak firmasından 25 tl lik sipariş vermiştim
ücreti karttan çekmişler ama ürünleri göndermediler
haram zıkkım olsun inşallah
jnw firması ürünleri 1 hafta içinde göndermişti
İstanbul da otursaydım Bayrak'ın kapısına dayanırdım ama

Bayrak Firmasını sistemden kaldırdılar.

Bende türkobir e yeni üye oldum. Bana bitane katalog geldi. Şikayetler gözüme takıldı. Buraya uzun zaman dır üye olan varmı ? Bilgi verebilir mi

Ben avrupa network uyesiyim.miorre ve pierre vardın ürünlerini sanıyorsunuz.piyasaya gore çok uygun olduğu için insanlar hic düşünmeden alıyor sonuçta 2 firmada bilinen ve güvenilir markalar.kazancı da gayet iyi.gurubumuzla gayet iyi satışlar yapıyoruz.yeni üyemiz ilk başlangıcında 400 TL lık sipariş aldı.

Back