TURKNET internetin. aldatmaya dayalı satış siteminin kurbanı olduk.

ne tatli uyarmissin sen oyle cok hosuma gitti :) sagol uyarin icin kesin esimi ararlar du brn ona soyliyim.

Bizde yaptık onu ya Doping internetmidir nedir ttnetten telefonla paket değişikliği sanarak hoppaaa dopinge gerçi şimdi Allah var iftira etmiyim internet hızları filan iyi yani bi sorun yaşamadık hiç. O yüzden dert etmedik. Bizim de bu aralar sikayetimiz Digitürk'ten. Yaz'dan yaza mi tv izleyelim ne yapalım rüzgar esse sinyal yok diyo tüm gün televizyonsuzluktan oluyoruz hayret yani. Nasi hizmet anlamadım cinnet gelmesine az kaldı. sinir

Digitürk merkezi sistem mi yoksa çanak mı? Bizim ki merkezi sistem ve bir ara sorun vardı ve sorunun digitürk ten değil oturduğum sitenin merkezi sisteminden oluştuğu ortaya çıktı.

Turknetin cagri merkezinden calismistim bi ara. Aranan her musteriye ozellikle turknetten aradgmizi bastirarak soyluyorduk musteri kabul.ettikten sonrada sesli onay aliniyordu yarim saat sonra yani ttnt i kullanmiyorduk sasirdim okuyunca.

hayr ismen turknet dense bile ttnetin uzantısı diye lanse ediliyor.biz farklı bir firmadan arıyoruz,bize gelirseniz şu kadar indirimli tarife kullanabilirsiniz denmiyor.altını çizerek sölüyorum.paket değişikliği diye yutturuluyor.bizzat yaşadım ve benim dışımda yaşayanlar da var.ekşi sözlükten turknet başlığna bakın da görün.yalnız değilmişim.

8 aydir turknet kullaniyorum ne dolandirildim ne bir kez netim yavasladi. Ttnetten de kat be kat iyi bence. Size mi denk geldi acaba

ne olduğunun bir önemi yok.satış stratejileri bildiğin dolandırıcılık.bizi ararken biz x firmasıyız,daha ucuza aynı hizmeti sunacağız diye teklif sunsa amenna.ama işi çakallığa dökmüşler.alenen paket değişikliği dediler.ve netleri yavaştı farkedilir derecede.ciddi ciddi ttnet gibi davrandılar.

Biz kendimiz turknet baglatmistik baglatmaz olaydik gonderdikleri modem bozuktu, degistirmeleri iki hafta yi buldu. Baglanti cekmeleri iki haftayi buldu bi baglanti bir ay surer mi yahu pes !!

Evet bızı de aramışlardı bızım zaten ınternetımız var aramayın ilgilenmıyorum dedıgımde karsımdakı kadın sınırlendı bağırmaya basladı bana. Hem sahtekar hem terbıyesızler

Türknet bunu yıllardır yapıyor, anında sözleşme gönderiyor kapıya. Adamlar profesyonel aldatma konusunda, dikkat edin.

Digitürk merkezi sistem mi yoksa çanak mı? Bizim ki merkezi sistem ve bir ara sorun vardı ve sorunun digitürk ten değil oturduğum sitenin merkezi sisteminden oluştuğu ortaya çıktı.

Çanak yaa, bide canaktan düzeltmeye çalıştık elektrik çarptı. Tv den soğuduk artık istemiyoruz

Benzeri dün d-smarttan başıma geldi.Modemin kablosu çıkmış,arızaya haber verdim.Aradan yarım saat geçti geçmedi d-smart arıyor,sözleşmeniz bitmiş biz ttnet le aynı şirketiz artık bize gelin diye.Onaylamadan kapatırsan 127 lira şeklinde zamlı gelecek faturaların illa onayla öle kapat telefonu diye israr ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…