- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
-
- Konu Sahibi lilith2013
sanki mevcut abonesi olduğunuz internet servis sağlayıcısı gibi davranıyorlar.mesela ttnet gibi.telefonda farklı bir firma olduğunu çaktımadan indirimli paket değişikliği teklifinde bulunuyorlar.kabul ettiğiniz zaman sözde bilgi güncellemesi adı altında bilgilerinizi istiyorlar.hop,inanılmaz yavaş ve bağlantı hızına göre saçma fiyattan bir servisiniz oluyor.ttnete geri dönmek istediğimizde 170 civarı bir paramız gitti.
geçen gün utanmadan gene aradılar.tamam ben ttnete uğrayıp paketi yüzyüze değiştirmek istiyorum dediğimnde telefon yüzüme kapandı.biz yandık eller yanmasın.kimse dipsiz kuyularda merdivensiz kalmasın.vatandaşlık görevimi yapayım dedim.
söyle :)ne tatli uyarmissin sen oyle cok hosuma gitti :) sagol uyarin icin kesin esimi ararlar du brn ona soyliyim.
Telefon açtıklarında biz x firmadan arıyoruz diye isim vermiyorlar mı?bitirdik bitti herşey 170 tl zararla
hayır.sanki o anki abone olduğun firmaymış gibi davranıyorlar.şüphelendirmemek ve itirazı engellemek için.Telefon açtıklarında biz x firmadan arıyoruz diye isim vermiyorlar mı?
Digitürk merkezi sistem mi yoksa çanak mı? Bizim ki merkezi sistem ve bir ara sorun vardı ve sorunun digitürk ten değil oturduğum sitenin merkezi sisteminden oluştuğu ortaya çıktı.Bizde yaptık onu ya Doping internetmidir nedir ttnetten telefonla paket değişikliği sanarak hoppaaa dopingegerçi şimdi Allah var iftira etmiyim internet hızları filan iyi yani bi sorun yaşamadık hiç. O yüzden dert etmedik. Bizim de bu aralar sikayetimiz Digitürk'ten. Yaz'dan yaza mi tv izleyelim ne yapalım rüzgar esse sinyal yok diyo tüm gün televizyonsuzluktan oluyoruz hayret yani. Nasi hizmet anlamadım cinnet gelmesine az kaldı. sinir
Digitürk merkezi sistem mi yoksa çanak mı? Bizim ki merkezi sistem ve bir ara sorun vardı ve sorunun digitürk ten değil oturduğum sitenin merkezi sisteminden oluştuğu ortaya çıktı.