TURKNET internetin. aldatmaya dayalı satış siteminin kurbanı olduk.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
sanki mevcut abonesi olduğunuz internet servis sağlayıcısı gibi davranıyorlar.mesela ttnet gibi.telefonda farklı bir firma olduğunu çaktımadan indirimli paket değişikliği teklifinde bulunuyorlar.kabul ettiğiniz zaman sözde bilgi güncellemesi adı altında bilgilerinizi istiyorlar.hop,inanılmaz yavaş ve bağlantı hızına göre saçma fiyattan bir servisiniz oluyor.ttnete geri dönmek istediğimizde 170 civarı bir paramız gitti.

geçen gün utanmadan gene aradılar.tamam ben ttnete uğrayıp paketi yüzyüze değiştirmek istiyorum dediğimnde telefon yüzüme kapandı.biz yandık eller yanmasın.kimse dipsiz kuyularda merdivensiz kalmasın.vatandaşlık görevimi yapayım dedim.

geçenlerde annemi aramışlar dedim inanma onlara sen yalan söylüyorlar. ttneti aradık öyle birşey yok telefondan biz paket değişikliği yapmıyoruz.. buraya gelince değiştiririz demişti adam..
Sonra tekrardan aradılar: ağzıma geleni söyledim.. siz kimi kandırıyorsunuz... ttneti aradım öyle birşey olmadığını söylediler felan dedim..

adamların verdiği cevap: herkes kendi şubesine göre satış yapa tabi oldu telefonu yüzüme kapadı

Yanlış anlamayın ama hata sizde her yerde bangır bangır kimselere güvenmeyin diyorlar.
Kurumsal büyük şirketler varken hiç tanımadığınız bir şirket yapısına nasıl güvenebiliyorsunuz ?

Sözleşme imzalamadan nasıl abone oldunuzki?
Tuhaf.

kapıya sözleşmeyi getirmişler.babam imzalamış bilmeden.sözde paket değişikliği sanıp.

saçma sapan yalanlar söylüyorlar.utanmasa aynı şirket olduğunu iddia edecekler.

Yanlış anlamayın ama hata sizde her yerde bangır bangır kimselere güvenmeyin diyorlar.
Kurumsal büyük şirketler varken hiç tanımadığınız bir şirket yapısına nasıl güvenebiliyorsunuz ?
farklı bir firma olduğunu söylemedi ki..ttnet gibi aradılar paket değişikliği adı altında kendi firmalarına geçiriyorlar :)

şikayetvar diye bir site var orayada yazın bunları. insanlar firmalar hakkınd abilgi sahibi olmak için çok okuyor orayı.

benimde bundan 4 yıl kadar önce turknetle başım beladaydı..
ne illet bir şey..

350 tl ye mal olmuştu bizim de onlardan kurtulmamız.
buradan hepsine tekrardan en kalbi sevgilerimi (!) iletiyorum...

mağdur etmedikleri bir insanla henüz karşılaşmadım..

Geçmiş olsun muhtemelen sizi arayan aracı bir kurum hatta merdiven altı bir call center bile olabilir. Elemanların ellerine tutuşturdukları uyduruk cep telefonlarıyla vatandaşı sömürüyorlar böyle. Bildiğin dolandırıcılık..

3 günde bir ararlar sagolsunlar. Hal hatır sorarlar sonra hoppp tarife degisikligi.
Cevabım hep hazır taahut um var 2 sene degistiremem. Sonra hep dittttt. Suratıma niye kaparlar anlamam daha az once hatrimi sormuslardi :)

Biz kandik maalesef adamın sözleşme yenilemek için geldiğinde baktigim yaka karti bile TTNET ti adinin,ttnete gittik birsuru şikayet var yapabileceğimiz birşey yok dendi turknetin şubesini bulmak için verdikleri numaraya aryip şube soruyorum adam bana istanbuldakini biliyorum bulunduğunuz ili bilmiyorum diyor boyle saçma is görmedim simdi de fatura gelmiyor eve biz ardina dusuyoruz ödemek için sahtekarlarin

evet gizliyorlar baş belaları
Size iki tavsiye verebilirim birincisi bu olay yasanali bir ay gecmediyse az bir ücretle taahhutu bitirin sure uzadikca ücret artiyor ikincisi uzun zaman olduysa her sorunda müşteri temsilcisini Arayin biktirin onlari ben saniyede kesilen net için onbeş yirmi defa aradim günde sonunda normale dondu simdi düşük ücretle sartlari iyileştirilmiş şekilde kullanıyorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…