- Emoji Skoru
- 981
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi salincaksevdam
Kızlar,
Geçen gün TurkNet'ten ev telefonunu aradılar, kendilerini TTnet olarak tanıtıp yeni bir kampanyamız var dediler ve abonelik babamın adına olduğu için babamla görüşmek istediklerini söylediler. Kendilerini TTnet olarak tanıttıkları için babamın cep telefonunu verdim. Sonra babamla da TTnetten aradıklarını söyleyerek konuşmuşlar ve abonelerimize 8ay indirimli daha sonrada tekrar aynı fiyatla internet kullanabiliceklerini söylemişler. Biz daha önce de 3yıldan fazla TTnet kullandığımız için eski abonelere 49 liradan 25liraya indirim yapılmıştı. Bunun gibi birşey sandık. Babama sözleşme göndereceklerini söylediler. Babamda sonuna kadar TTnet sandığı için kabul etmiş ve bize sözleşme geldi. Biz babam imzaladıktan sonra gördük ki üzerinde "Turk.Net Abone Formu" yazıyor. İnternetten araştırdık. Heryerde Turk.Net'in TTnet'e rakip bir firma olduğu ve bir çok kişiyi TTnet'ten arıyoruz diyerek abone etmeye çalıştıkları yazıyor.
Turk.Net 'i biraz önce aradım. TTnet'le Turk.Net'in farklı firmalar olduğunu kesinlikle kendilerini öyle tanıtmadıklarını, konuşmaların kaydolduğunu vs. vs söyledi. Belki babanız yanlış anlamıştır dedi. Bende aynı konuşmanın benimle de yapıldığını, yanlış anlaşılma olmadığını ve sözleşmenin feshedilmesini istediğimi söyledim. Bana bir numara verdiler. O numaraya sözleşmenin iptali için dilekçe yazıp faks göndermemi söylediler.
Şimdi nasıl bir dilekçe yazmalıyım ve ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim .