- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.655
- 798
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
olabilir o zaman :) evet evet bu tarz konulardan birine yorum yapmıştınız hatırladım :))Yok acmadim ama ara ara konularda bahsetmistim, orada okumus olabilirsiniz
Konuda bahsedilen olumsuz durumlari esim de biliyor, anlatiyorum ama cevabi hep 'Insan olan yerde sorun olur, o acidan bakarsan dunyanin hicbir yeri tam olarak guvenli degil' diyor. Zaten kendisi dunyanin en rahat adamlarindan biridir :)
Sevgili otrera senin hastanede karşılaştığın insanların belki bir tanesi ile bile karşılaşmayacaklar çalışma şartları bizlerden çok farklı. Oturduğu muhit yaşadığı yer zaten üst düzey olacağı için mutlu olurlarolabilir o zaman :) evet evet bu tarz konulardan birine yorum yapmıştınız hatırladım :))
eşiniz Avrupa medeniyeti ve görgüsü içinde büyümüş yetişmiş birisi. tüm hayatını o doğrultuda yaşamış bir insan. Türkiyeye geldiğinde karşılaşacağı (ne yazık ki.. ) zorluk ve muameleden,insanların tutumundan (elbette herkes öyle değil ama hepimiz biliyoruz ki ülkemizde bazı kuralların hiç önemi yok) bahsettiniz mi? hayata çok farklı yerlerden bakan 2 zihniyet söz konusu olabilir çünkü :)
Haklısınız, maalesef kanıksamışım galiba iş ortamında yaşadıklarımıSevgili otrera senin hastanede karşılaştığın insanların belki bir tanesi ile bile karşılaşmayacaklar çalışma şartları bizlerden çok farklı. Oturduğu muhit yaşadığı yer zaten üst düzey olacağı için mutlu olurlar
Evet maddi kisimda endise etmiyorum ben de ama esimin durtuselligini bildigim icin kitalar arasi tasinip birkac aya geri donme ihtimali beni strese sokuyor
Çok şükür uzmanlık bitince kendi kliniğimi açtım ama özelde de para verdikleri için seni satın aldığını sanan paralı ama görgüsüz insan çok. En azından para kazanıyordum diyerek katlanıyorum. Fakat ülkenin istikrarsızlığı dolar ve Euro’nun ani yükselişleri maalesef hepimizi çok etkiliyorHaklısınız, maalesef kanıksamışım galiba iş ortamında yaşadıklarımı
Siz de diş hekimisiniz diye biliyorum, devlette iseniz siz de anlarsınız halimden
Size de çok imrendimTürkiye dövizle maas alan insanlar icin kesinlikle cennet.
Siz sonucta gelip turkiyenin ortalama veya ortalama alti bir semtine yerlesmezsiniz.
Mahalle baskisinin minimum olacagi, hayvansever, kadina cocuga saygisi olan, elit kisilerin bulundugu cok guzel semtler var.
Benim maasim euro idi (suan calismiyorum) istanbulda acibadem, moda, suadiyede yasadim. Saygisiz, markette kavga eden insan gibi seyler görmedim hic. Bunlar olmuyor degil ama sizin cok goreceginizi dusunmuyorum. Bagcilarda tur atip 500t ye binsin vesaire denmis ama yolunuz hic bagcilardan gecmeden tamamlayacaginiz bir hayatiniz olucak.
Evden calisacaginiz icin rush anlarında trafikte de olmayacaksiniz.
Siz neden istemiyorsunuz?
Ben kesinlikle türkiyeden gitmeyi dusunmuyorum. Fransa vatandasiyim, gidersem cocuklarin okulu icin giderim ki burda da yurtdisi baglantili, belli dönemlerin bir avrupa ülkesinde okundugu, her sene yazin avrupaya yaz okuluna götüren, egitimi gercekten sahane olan bir okuldalar. Muhtemelen ben gitmem universitede onlar gider.
İyi de neden gitsin bağcılara ? Kadının yolu ordan hiç geçmeyecek ki . Belki bağcılar ilçesinin sınırlarında nefes alacağı maksimum süre tem otoyolunu kullanırken fln olacaktır. O da oralardan geçerse karayolu ile . Zaten izmire yakın küçük bir sahil kasabasında yaşayacak. Benim de memleketim o civarlarda hele kışları mükemmel rahat olur o bölge. Gelir de güzel eğlenmeye izmire giderler. Canları çok sıkılsa izmir otoyolu ile ne uçak ne bişeye gerek olmadan 4 saate istanbuldalar. O otoyol parası olan için mükemmel bir olay ben sık sık o yoldan gider gelirim istanbula artık izmite gitmek gibi bir şey oldu benim için. Her bakımdan gerçekten güzel bir hayat. Bağcılarla kıyaslanmasına hiiiiç gerek bile yok. Sonuçta amerikada yaşasaydı orda da getto mu ne diyolar öyle mahalleleri yok mu ? Ama zengin made in manhattanBuraya geldiğinizde eşinin cebine 100 lira ver, Bağcılar'a götürüp bırak, alış veriş etmesini iste, fiyatları, marketleri, insanları, mültecileri falan görsün, hatta mümkünse oralarda araba kullansın, bir daha konusunu açmaz merak etme
İyi de neden gitsin bağcılara ? Kadının yolu ordan hiç geçmeyecek ki . Belki bağcılar ilçesinin sınırlarında nefes alacağı maksimum süre tem otoyolunu kullanırken fln olacaktır. O da oralardan geçerse karayolu ile . Zaten izmire yakın küçük bir sahil kasabasında yaşayacak. Benim de memleketim o civarlarda hele kışları mükemmel rahat olur o bölge. Gelir de güzel eğlenmeye izmire giderler. Canları çok sıkılsa izmir otoyolu ile ne uçak ne bişeye gerek olmadan 4 saate istanbuldalar. O otoyol parası olan için mükemmel bir olay ben sık sık o yoldan gider gelirim istanbula artık izmite gitmek gibi bir şey oldu benim için. Her bakımdan gerçekten güzel bir hayat. Bağcılarla kıyaslanmasına hiiiiç gerek bile yok. Sonuçta amerikada yaşasaydı orda da getto mu ne diyolar öyle mahalleleri yok mu ? Ama zengin made in manhattan
Size de çok imrendimNasıl dövizle kazanabilirim acaba ? Safça bir soru belki ama ne bilim belki benim için de bir yolu vardır
AminBenimki istisnai bir durumdu. Ama umarim siz de bir yolunu bulursunuz
Aynen arkadaşlar tam canlandıramadı sanırsam kafalarındaKonu sahibi motoryat diyor, biz 500 t ve bagcilar diyoruz. Egri oturup dogru konusalim. Bu kadinla adamin gercekten 500t de ne isi var?
Motoryatli hayati bagcilara yerlesmek icin birakmayacak herhalde...
Izmirde yazlik semtte yasayip evden calisicaz diyor, biz hala istanbulda is cikisi trafigi gör diyoruz
Öyle degil iste. Malesef nerdeyse herkes böyle düsünüyor. Maddi durumumuz masallah Cok Iyi , hani Bazilar derler ya wc ye gidip para s*ciyorlar. Tam böyleyiz Biz!! Biz almanyada dogduk büyüdük, ve türkiyeden artik nefret etmeye basladim! Denizi, daglari hatta tüm antalyayi satin alsam Bile mutlu olamam Ben burda! Insanlar normal sartlarda yasayamiyor, hersey gözüme batiyor Burda sistemden zaten bahsetmek istemem simdi.Türkiye dövizle maaş alanlar için her zaman harika bir yer, hiç endişe etmeyin :)
Aklin yolu birBence konu tamamen para değil
Burada yaşamak genel olarak stresli bir olay
Gelmeden önce haberleri filan mı takip ettirseniz düzenli olarak?
Belki vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?