Türkiyenin Outlet Rehberi

Outlet lere inancım kalmadı benim :) ... Türkiyede outlet mağazacılık pek gerçekçi gelmiyor bana fiyatlar bakımından...

katılıyorum sana..Örnğn Mango outletlerde bit pazarına dönmşcesine ürünler satılıyo askılarda,sepetlerde..En son depozitoyu gezdim..Sırf mango diye talep dizboyu,pes

bıde mangoda etıketler hep cın malı bır yıkamada yamulup gıdıyoo.. paramıza yazık valla:1no2:

m1 kartal outlete bi kaç haftaya kadr incinin yerine benetton ,sisley ,beymen ,BıLLS gömlekler,calvin clein, dkny satan bi magaza açılacakmış..duyduğuma göre cokta uygun olacakmış fiyatlar..beymen gömlek 29 tl fln gibi.. DKNY nin türkiyedeki ilk outlet magazası olacakmış..bence gitmek lazım sabırsızlıkla bekliorum..sizinlede paylaşmak istedim bilginize baylar ve bayanlarrr:))

Son düzenleme:
Kızlar M1'i yani kartal reali ben de tavsiye ederim. Bizim eve yürüme yolu mesafede :p
12 liraya park bravodan etek aldım ki, normal fiatı 160 kusurdu.
Yalnız arada sırada defo olabiliyor. İnce trikolarda ip kaçması falan. Dikkat edin.

slm kızlar taksimdeki mango outlete nasıl gidebilirim?beylikdüzünden gitçem migros durağından taksime giden iki katlı otobüsler geçio mu yardımcı olur musunuz?

slm kızlar taksimdeki mango outlete nasıl gidebilirim?beylikdüzünden gitçem migros durağından taksime giden iki katlı otobüsler geçio mu yardımcı olur musunuz?

evet geçiyo,son durakta in, istiklale yürü zaten orda görürsün mango yu.

kotonun ve win maxın outletnı buldm hemde normal outlerden dahada ucuz ayrıca hotiçınde buldm kızlar

kağıthanede adil ışık var gültepeye giderken orda ınıp yukarıya dgru yuruyunce kotonun 2katlı cok ucuz bı magazası var hemen altında win max karsında hıtiç var

kızlar mavi jeans outletleri istanbulda nerelerde var ama hani kot fiyatları 30 tl falan olan outletleri soruyorum bazıları normal gibi oluyor fiyatları..

e5'ten giderken bostancı köprüsünün orada bir mavi outleti bulunuyor, herşey gerçekten çok ucuz, 3 sene öncesinin bile modellerini bulmak mümkün. benim en sevdiğim yer =) orada yan yana bir kaç yer daha var, çok fazla kalabalık da olmuyor rahat rahat herşeye bakabiliyorsun.

merhabalar. erkek arkadaşıma acil tarafından bir takım almamız gerekiyor mülakat için. yarın vaktimiz almak için var. en yakın ve ucuz nereye gidebiliriz bahçelievler istanbul'dan??

merhabalar. erkek arkadaşıma acil tarafından bir takım almamız gerekiyor mülakat için. yarın vaktimiz almak için var. en yakın ve ucuz nereye gidebiliriz bahçelievler istanbul'dan??

starcity outlet var. yenibosnaya bağlıydı sanırım ikitelliye giderken kuyumcukentin biraz ilersinde herkese tavsiye ederim heleki bi Mango outleti var ki sülalecek müdavimiyiz:KK9:

Son düzenleme:
geç kaldım sanırım yattınız:) adres soracaktım ama neyse biraz araştırayım öneriler için teşekkürler. yalnız birine gidebiliriz sanırım o kadar vakit yok çünkü.

geçen hafta Kartal M1 outlete gittik. Fiyatlar çok uygundu. Mango da kazaklar 20-40 lira arası kabanlar 60 lira filandı.
Mavi jeans de de 2 kot : 39.90 idi
kızlar haberiniz olsun

X