Türkiyenin Outlet Rehberi

kızlar yenibosnada airport varmış çok uygn diyorlar ama bana çok uzak olduğu için boşuna gitmiş olmayayım. bilen varsa yorum yapsın lütfen, nasıl hakikaten gitmeye değermi?

hiiç zahmet etme bence,hem küçük,hemde outlet gibi değil,o kadar yol gidersin,iki dakikada çıkarsın.

Kızlar Gültepedeki Park Bravo'ya mecidiyeköyden nasıl gidilebilir? Bir bilen tarif edebilir mi?

m.köy cevahir duragından gültepe otoları geçiyo zaten cnm...gültepenn son duragına dogru zaten magaza...gittim ama pek bişe bulamadm...indirim zamannda degldi gittiğimde

gömlekler 80 tl flandı :S

bence real outlet süper.cünkü az kalabalık oluyor bu yüzden bol ürün kalıyor.tabi ilerleyen günlerde bitebiliyor.mangoda siyah bi abiye beğenmiştim 14ytl ye almamıstım aptallık edip =(.1 ay sora harıl harıl aradm ama yoktu.tabi kalmaz yani ,) işin kısası şu mağaza az belk ama süper ürünler var.çok çok ucuza

bence de viaport çok güsel. diğer outletler gibi değil seçenek daha fazla.
ben bi de tarz olarak beğeniyorum viaportu. eski osmanlı bedesten mimarisinde. açık havada dolaşıyosun. bi de alt katta yapay gölün kenarında restoranlar var. hafta sonları özellikle kahvaltıda full oluyo tavsiye ederim

.................................................

Son düzenleme:
Zeytinburnu Olıvıum Adil Işık'dan 9.90 tl' ye tshırt ve elbise aldım, tam bir outlet cenneti tavsiye edilir AVM'den 3 saatte zor çıktım mafoldumben

kızlar ben avcılardan viaporta nasıl gidebilirim?biliorum brz uzak ama hem gezmek hemde alışveriş amaçlı güzel bi aktivite olur.metrobüsle fln nası gidebilirim?yada metrobüssüzde olur :)

ben de, bekarken çalışıyorken bu kadar outlet yoktu fabrika satış mağazalarından alırdım. vakkonun merterdeki fabrikası çok uygun olurdu. bir de davutpaşa ülker fabrikasının karşısında ülkerin fabrika satış mağazası vardı. normal ürünlerinin hiç piyasadan farkı yoktu ama bazen paketi defolu ürünler çıkardı onları almak çok zevkli olurdu. poşet poşet paketi bozuk halley alırdım. hey gidi günler:gitme:
eskiden leventte LCW nin outlet mağazası vardı, hala orada mı. aslında anadolu yakasında LCW outlet yeri bilen varsa söylerse çok memnun olurum.

Son düzenleme:
real yani kartal outlet çok kişi tarafından bilinmediğinden hafta içi kalabalık olmuyor. Haftaiçi uğramakta yarar var..

Gitmek isteyenler için; Kartal'a minibüsle gelsinler, şöföre inmeden sorsunlar Real minibüsü nerden diye, zaten hemen karşıya geçip minibüse bineceksiniz. Zaten minibüsün önündeki tabelada 'real" yazıyor. Real'in önünde iniyorsunuz.
Yada Kartal'da Ahmet Şimşek okulunun önünden Kadıköy minibüsleri kalkıyor, onları kadıköy istikametine doğru 20 adım falan geçip bekleyin,Real'in saat başı kalkan Kartal servisi var, onu yakalarsanız kolayca gidersiniz. Servisin Real'den Kartala gelme süresi yaklaşık 5 dakika.
Yada Kartala gelin ve Bim tarafına geçip bir taksiye atlayın, yeni uygulama ile birlikte sanırım şu an 15 lira falan tutar:))

kızlar ikitelli başakşehir tarafına gelebilenlere önerim deposite outlet merkezi var
netten siteye bakabilirsiniz
çok ünlü markalar var fiyatlarda çok uygun
bayram üstü mangodan kendime kot ve kazak aldım toplam 27 tl ye çokta kaliteliler

kızlar ikitelli başakşehir tarafına gelebilenlere önerim deposite outlet merkezi var
netten siteye bakabilirsiniz
çok ünlü markalar var fiyatlarda çok uygun
bayram üstü mangodan kendime kot ve kazak aldım toplam 27 tl ye çokta kaliteliler

valla ben şimdi oradan geliyorum,İlk defa gittim,
geç gittiğim için her yeri gezemedim,ama ilk fırsatta bi daha gideceğimm,
mangoya bende girdim, başım döndü valla %70 indirim var çok ucuzzzz.

kızlar ben avcılardan viaporta nasıl gidebilirim?biliorum brz uzak ama hem gezmek hemde alışveriş amaçlı güzel bi aktivite olur.metrobüsle fln nası gidebilirim?yada metrobüssüzde olur :)

Viaporta o kadar eziyet çekip gitmene gerek yok ,ucuz falan değil.vakit geçirmek içinde otobüsle çektiğin işkenceye değmez.
zatende gidemezsin herhalde .
çok işlek bir yerde değil ancak özel otoyla gidilir.

anladım tatlım saol evt ztn haklısın çok uzun yol var onun yerine bana yakın outletlere giderim.

depositeye nasıl gidebilirim peki avcılardan yani ona yakın bir yerde nasıl inerim?

depositeye nasıl gidebilirim peki avcılardan yani ona yakın bir yerde nasıl inerim?

canım avcılardan en yakın otobüs olarak 76 O (cihangir mah.-otogar) var
organize sanayide inmen gerekiyo ama nerede bırakıyo bilmiyorum canım indiğin yerde de muhakkak bi minibüs vardır 5 dk. anca sürer
ya da servisleri var deposite nin netten bakabilirsin

X