Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yenibosnada airport varmış çok uygn diyorlar ama bana çok uzak olduğu için boşuna gitmiş olmayayım. bilen varsa yorum yapsın lütfen, nasıl hakikaten gitmeye değermi?
Kızlar Gültepedeki Park Bravo'ya mecidiyeköyden nasıl gidilebilir? Bir bilen tarif edebilir mi?
Viaport çook güzell en sevdiğim outlet..Mutlaka gidin kızlar gitmeye değer bir yer..ben outlet alışveriş merkezleri arasında olivium u tek geçerim..viaport u merak ediyorum ama,güzel olduğu söyleniyo CADIARZU
Kurtköy VİAPORT ve Kozyatağı OPTİMUM
kızlar ikitelli başakşehir tarafına gelebilenlere önerim deposite outlet merkezi var
netten siteye bakabilirsiniz
çok ünlü markalar var fiyatlarda çok uygun
bayram üstü mangodan kendime kot ve kazak aldım toplam 27 tl ye çokta kaliteliler
kızlar ben avcılardan viaporta nasıl gidebilirim?biliorum brz uzak ama hem gezmek hemde alışveriş amaçlı güzel bi aktivite olur.metrobüsle fln nası gidebilirim?yada metrobüssüzde olur :)
depositeye nasıl gidebilirim peki avcılardan yani ona yakın bir yerde nasıl inerim?