Violette dediğin gibi oraya bir uğradınmı insanın çıkası gelmiyor.Bizde genellikle Muğla istikametine gittiğimizde uğrarız çantaları doldurur geliriz.Hem kaliteli hemde uygun fiyatları oluyor.
Evet canım muhtemelen karsılaşmıs olabılırız orda öyleysekaydirigubbakcemile
Kemeraltını falanda çok seviyorum ama orası bir başka.Fırsatı buldukmu gıdıyoruz.2 saat sonra eşim başlıyor üfleyip püflemeye.:mymeka:Ama napayım senın dededığın gıbı gırdımmı çıkamıyorum ordan.delikafadulden
Evet canım.Ordaki otantik eşya dükkanları,takı ve taş dükkanları,züccaciyeler falan daha hoş:asigim:.nasılda unuturum.Tabiki kızlarağasında şöyle okkalı,sıcak fincanda bir kahve içmeyi bende ihmal etmiyorum.:içelim::içelim:Canım seninle aynıymışız.Bende alışveriş hastasıyım.Kemeraltını gezmekte benim için kafa dağıtma yeri.Ben orada daha çok ıvır zıvır her yerde bulunmayan şeylere bakıyorum.Eşimde önceden çok sıkılırdı,gezmekten ama ben onu alıştırdım.Sesini çıkaramıyor.Yorulduk mu kahve molası süper oluyor.:içelim:
ben outlet alışveriş merkezleri arasında olivium u tek geçerim..viaport u merak ediyorum ama,güzel olduğu söyleniyo CADIARZU