Türkiye’nin kadınları Ariel Sıvı Deterjanı anlatıyor

Leke cikaricisini uzun zamandir bulamiyorum neden yok acaba
Merhaba, Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Yerine, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjan ürünlerimizi denemenizi öneririz :)

oldu bitti annemden kalma alışkanlıktır. elim başka deterjana gitmez. hep ariel aldık ki gerçekten de bu sektörün en iyisi diyebilirim. fairy bulaşık deterjanı çok kullanmadım ama ariel çamaşır deterjanı efsanedir. hele ki sıvısını gördükten sonra benim için deterjanlar ariel sıvı ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı. yalnız leke sökücü bulamıyorum

oldu bitti annemden kalma alışkanlıktır. elim başka deterjana gitmez. hep ariel aldık ki gerçekten de bu sektörün en iyisi diyebilirim. fairy bulaşık deterjanı çok kullanmadım ama ariel çamaşır deterjanı efsanedir. hele ki sıvısını gördükten sonra benim için deterjanlar ariel sıvı ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı. yalnız leke sökücü bulamıyorum
Merhaba, olumlu görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz, bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Ariel Sıvı Deterjan için özel indirimleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
Ariel İndirim Fırsatları

evet ariel leke çıkarıcıyı arıyorum bulamıyorum çok iyiydi işime yarıyordu neden üretilmiyor ki acaba

Ariel sıvı ve toz deterjanından çok memnunum. Lakin Fairy el deterjanı ellerimi parçaladı resmen! Yağı sökeyim derken elin derisini de söküyor adeta. Ayrıca Fairy Platinum un da kokusu çok yoğun. Yıkanan bulaşıklar hep kokuyor. Mecbur sudan geçiriyorum tekrar. Bence koku sorununa acil çözüm bulmalısınız

evet ariel leke çıkarıcıyı arıyorum bulamıyorum çok iyiydi işime yarıyordu neden üretilmiyor ki acaba
Merhaba, Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Yerine, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjan ürünlerimizi denemenizi öneririz :)

Mis kokulu lekelere düşman yıllardır ariel kullanıyorum ve sıvı olanını da denedim mükemmel harikaaaa tavsiyee ederim tek geçerim!!!
Marka kalite budur...

Omo sıvı deterjan ise kokusu o kadar berbat ki resmen kusacak gibi oldum oda lekeleri ve pis olan yerleri çıkartmadı , fiyatıda acayip uçuk değmez yani

Mis kokulu lekelere düşman yıllardır ariel kullanıyorum ve sıvı olanını da denedim mükemmel harikaaaa tavsiyee ederim tek geçerim!!!
Marka kalite budur...
Merhaba, olumlu görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)

Tul ve nevresımlerı sadece arıel ıle yıkıorum cunku alerjı yapıyor bana kıyafette deneyınce.
yogun bır deterjan cunku ama kokusu super.dag esıntısı favorım

X