• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'nin face.. kullanımında dünya 2. olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

şaka maka, face zaten gırgır şamata için var, insanlar kendi tarzlarında eğleniyor bunda bişey yokta

şu babam vefat etti, amcam vefat etti vs.. yazanlara, bide buna başsağlığı dileyenlere gerçekten sinir oluyorum

babası ölmüş daha ötesi var mı, gidiyo bunu face yazıyo ya
:37::37:

Evet, millet yemiyor icmiyor vefat haberlerini bildiriyor. Gercekten aci ceken insanin aklina facebook'a girmek mi gelir yaa! Bir de bunun su versiyonu var. Facebook'u olan biri öldüğü zaman herkes onun sayfasina neler neler yazar.. Sanki adam girip okuyabilecek onlari. hem adam yasarken kimsenin umrunda degildi, meger herkes onu bu kadar severmis. tamamen gosteris, laf olsun diye. Bir de bana dalga gecmek gibi geliyor olen insanla. O kadar seviyorduysan mezarimda bir dua oku, facebook neymis? Kardesime soylerim bunlari gorunce hep, ben ölürsem sayfami hemen dondur diye. Ben oyle sahte sahte yorumlar istemem sayfamda. :9:

Sınıfımdan bir arkadasım babasının vefatından bir hafta sonra face e girip babam vefat etti yazdı yaaa bu kadar duygusuzlaştık allahaskına reklam yapar gibi ne zaman acın dindi de oturdun facebook basına ben de üzülüyordum finallerine giremedi babası öldü falan diye...şuan hergün girip bişeyler yayınlıyor..

bnmde bı arkadaşımın sevgilisi vefat etmişti kız aynı gece facebookta taziyeleri kabul ediyodu :53:

acı paylaştıkca hafifler.ama ben facebook gibi popüler bir sitede etiket yapılıyormuş gibi görünür bence

her zamanki gibi her şeyi abartarak yapıyoruz bu da onlardan biri. Her şeyi geçtim insanlar deprem oluyor bir saniyenin bile kıymeti varken facebook' a girip deprem oluyo diye yazarak sonuna da gülücük koyuyo buna üzülmeli mi yoksa gülmeli mi :17:

Back