valla faceyı bıraksınlar diye turlu turlu oyunlar ..gecen yaz benle eşim zinganın farm villami neydı ona dadanmıstık.. okadar cok oynuyordukkı oruc tutucaz ya ben sofrayı hazırlaya kadar masallah eşime hemen benle kendısınınkını biçer çapa yapar bide ekerdipekkk calsıkandı benım kocam peek 4ay sonra sıkıldık bıraktık artık sadece kım evlnemıs kımın cocugu olmus ne bilim kşm dünta turuna çıkmıs kardesım ve yakın arkadaslarım gibi bakmak için haftada bi bakıyrum ,onun dısında burdayım
aklıma gelmısken kadınlar kulubu dunya capında olsaydı face gibi yine türkiye 1.yada 2.sıralarda yer alıurdı..
valla faceyı bıraksınlar diye turlu turlu oyunlar ..gecen yaz benle eşim zinganın farm villami neydı ona dadanmıstık.. okadar cok oynuyordukkı oruc tutucaz ya ben sofrayı hazırlaya kadar masallah eşime hemen benle kendısınınkını biçer çapa yapar bide ekerdipekkk calsıkandı benım kocam peek 4ay sonra sıkıldık bıraktık artık sadece kım evlnemıs kımın cocugu olmus ne bilim kşm dünta turuna çıkmıs kardesım ve yakın arkadaslarım gibi bakmak için haftada bi bakıyrum ,onun dısında burdayım
aklıma gelmısken kadınlar kulubu dunya capında olsaydı face gibi yine türkiye 1.yada 2.sıralarda yer alıurdı..
faceKolık bı ulke:26:
Faceden oncekı hayatınızda kımdınız
Tum hersey adım adım yazıyorlar heralde.
ozel hayat sıfır.
hıc faceim olmadı henuz ama cevremde herkesın var
Çünkü fazla meraklıyız bir de gösterişi seviyoruz
Kendi düğün günü facebookta sohbet eden insan gördüm ben ya.
Sırf hava atmak başka sebebi olabilir mi?
Geçenlerde haberlerde izledim, şaşırdım açıkcası
sizce biz abartmış mıyız bu olayı arkadaşlar:)
ya da neden abarttık:26:
bide doğum günü kutlamaları var, normalde asla doğum günü kutlamıcak insanlar kutlar durur, o yüzden doğum günümü kaldırdım,
garip bi samimiyet! kültürü getirdi, karşılıklı etkileşimin olmaması, zaman ve mekanın fark etmemesi, zahmetsiz, bazen bi tıkla beğenmek, bizi daha samimi yaptı
ama yine arkadaşlarında, sevdiğin akrabalarında face eğlenceli oluyor, zaten normal hayattada etkileşim içinde olduğun insanlarla, artık zamanımızın çoğunu monitör başında harcadığımızı düşünürsek...
Düğün günü mü? :
Dünya ikincisi olduğumuza şaşmamalı o zaman.
Ben sosyalliğin bu kadar buralara düşmesini hala yadırgıyorum, dostumla arkadaşımla karşılıklı kahve içerek sohbet etme fırsatını tepip ne diye bu sitelerden dürteyim kigaliba biraz eski kafalıyım...
Bir de chess demiş ya siyaset atışmaları yapılıyor, kahvehane de parti kavgası yapan yaşlılar gibi, o da bir fena
evet yurtdışına çıkanlar mutlaka hemen foto koyar, bende çıkınca koycam valla
valla o arkadaşa bi doktor lazım gerçekten, bağımlılığında bu kadarııı
facede aşkı abartanlar var bide, faceden sürekli birbirlerien aşk sözcükleri falan, özellikle okumasınızda duvarda akışta görüyosunuz yani, bi de bunlar evli olunca daha da garip, çiftin yatak odasında hissediyosunuz kendinizi, sanki normalde birbirlerini görmüyolar
bide tüm akrabalarla arkadaşsa face de daha da garip, düşünsenize gerçek bi akraba ziyaretinde kadın kocasına, canım koçişim, bebişim benim diyormuşş
abartıyoruz
evet, cok dogru, boylece herkes ozel hayati bilmis oluyor, bence bu gizlice ozel hayata bir taciztir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?