Türkiye'nin face.. kullanımında dünya 2. olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

şimdi bide siyaset furyası var, o daha bi garip, ateşli siyasi paylaşımlar falan....
bu yüzden duvarda çıkan kavgalar, bi sn önce arkadaşken 5 dk sonra düşman...
halbuki o siyasi tartışmayı yüz yüze yapsalar olay küslük boyutuna kadar gelmicek( bu arada siyasetten bahsetmiyosum face paylaşımlarında bahseiyorum, yok yere banlanmayalım)

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

e türkler tembelliği seviyordu üzerine internet çıktı. durum boyle olunca miskinliklerini destekleyici facebook üzerine su gibi geldi. ne yapsınlar iş güç yok , herkesin elinde bir cep telefonu, otobuste,vapurda,tuvalette ,yatakda facebook a giriyorlar

ben de duydugumda bu tepkiyi verdım yuhh!
ben gordum duydum hayretler icerısınde kaldım mılletın aklı dengesınden süphelerım var
ona bende sasırdım

Gerçekten 2.sıradamıyız

İşin bilmem neyini çıkarmışız.............

Not:Facemi 1ay önce dondurdum kullanmıyorum artık

evet evde ya da işte değilken bile vazgeçilmez oldu yani

Bence toplum olarak bastırılmışız.
Aileden veya eşden...
İçimizdeki bu bastırılmış duyguları sanalda veya bu gibi platformlarda arıyoruz. bulduğumuzda bo...nu çıkarıyoruz.
Sosyal olarak çok geride bir toplumuz eğlenceyi tv karşısına geçip dizi izlemekle anlıyoruz konuşarak değil kavga ederek anlaşıyoruz...
Ailedeki varlığı zenginliği eve eşe çocuklara pc alarak oturmadığımız odaya tv koyarak nitelendiriyoruz.
cep telefonunu elde veya çantadan çıkararak millete sergileyerek gösteriyoruz.
kısacası memleketimden insan manzaraları....

dünyada bir 2. olduğumuz şeyide ben ilave edeyim cep telefonu değiştirmekte türkiye şuan 2. sırada
hadi biraz daha şaşırın 1. hindistan:)

İnsanlar yüzyüze söyleyemediği şeyleri taşlama usulü sözlerle falan paylaşıyor ya ona hastayım, bir de habire her durumunu paylaşanlara ve sürekli telefondan girenlere de hiç anlam veremiyorum. Yani gösteriş midir nedir? İnsanların sosyalleştirmiyor aksine asosyalleştirip klavye ağalarına döndürüyor...

Bir de geçenlerde farkettim küs olduğum bir arkadaşım akabinde değil aylar sonra beni -hatta eşimi de- face listesinden silmiş demek ki hayatından da silmiş gibi bir anlam mı çıkarmalıyım... Çok komik ya sanal alem yuttu bizi

yok valla şaşırmadım hindistanla böyle konularda yarışıyoz zaten, ama tek farkla orda yazılımcı bolluğu va, adamların kafa sadece temebellik kısmına çalışmıyo

aynen, zaten genelde silinen kişi silene gıcık olmaya başladığı için gerçek ilişkilerde bayağı bi etkileniyo, burda bile bi konu vardı kız kardeşini faceinden silmiş, yani büyük bişey olarak görülüyo

Herkesin hayatı yaşayışı farklı farklı işte...
Kimi tüm gününü facebook ta geçirirken kimi geçirmez.
Bu yüzden bu kadar eleştirilmek saçma değil mi?
Bir özgür bir toplumuz
Şu da bir gerçek ki facebook çok zaman alan bir site. Girdiğinizde gereksiz zamanınızı alabiliyor.
Aradaki ayrımı yapabilirsek kullanışlı bir site

yok canım ben eleştirmiyorum ben seviyorum face... ama neden dünya 2. yiz, bunun sohbetini yapalım diyorum.:13:

çünkü türk insanın kafasında:' kim? nerde? ne yapmış? kimleymiş? nereye gitmiş? ne düşünüyormuş? '
bu tarz sorular dolaşır durur biz millet olarak çok meraklıyız e face... ta bu sorulara maşallah fazlasıyla cevap veriyor o yüzden bence

nedenlerden birini hemen söyleyim arkadaşlar. 14 yaşında bir erkek kardeşim var. millete ekleme talebi göndermekten engelleniyor,adını değiştirip yeniden açıyor. ve bunu her engellendiğinde tekrarlıyor.bunu yapan sadece kardeşim olsa iyi.. ilk okul ve lise dönemindeki tüm gençlerde bu sapıtıklık mevcut.yeğenlerimden,komsu çocuklarından vesaire hepsinden gördüm.. şaka gibi.. bi de kaç bin arkadaşın var demenin yanında,senin fotoğrafını kaç yüz kişi beğenmiş benimkini bilmem kaç kişi muhabbeti var ki.. bu da face'in kullanım amacının dışında her türlü amaca hizmet etmeye sürüklendiğiin göstergesi..
sinir oluyorum!!!!

Biz Türkler her zaman bunu yapıyoruz... geçenlerde twitterda okudum adam twitter Türkçe oldu burasıda amele dolar hesabı bi yazı yazmış... hak vermeden edemiyor insan... Türk'üz farkımız bu oluyor sanırım... güya geçmişteki unutulmaya yüz tutmuş arkadaşlıkları gün yüzüne çıkarmaya çalışan bi site ama herkesin beklentisi ayrı... örneğin ben oyun oynamak için açtım şu anda arkadaşlarımın tamamı yabancı... Türk müyüm? evet sonuna kadar

yok canım ben eleştirmiyorum ben seviyorum face... ama neden dünya 2. yiz, bunun sohbetini yapalım diyorum.:13:

Çünkü fazla meraklıyız bir de gösterişi seviyoruz
Kendi düğün günü facebookta sohbet eden insan gördüm ben ya.
Sırf hava atmak başka sebebi olabilir mi?

Çünkü fazla meraklıyız bir de gösterişi seviyoruz
Kendi düğün günü facebookta sohbet eden insan gördüm ben ya.
Sırf hava atmak başka sebebi olabilir mi?

Düğün günü mü? :
Dünya ikincisi olduğumuza şaşmamalı o zaman.
Ben sosyalliğin bu kadar buralara düşmesini hala yadırgıyorum, dostumla arkadaşımla karşılıklı kahve içerek sohbet etme fırsatını tepip ne diye bu sitelerden dürteyim ki galiba biraz eski kafalıyım...

Bir de chess demiş ya siyaset atışmaları yapılıyor, kahvehane de parti kavgası yapan yaşlılar gibi, o da bir fena

Son düzenleme:
faceKolık bı ulke:26:
Faceden oncekı hayatınızda kımdınız
Tum hersey adım adım yazıyorlar heralde.
ozel hayat sıfır.
hıc faceim olmadı henuz ama cevremde herkesın var

valla faceyı bıraksınlar diye turlu turlu oyunlar ..gecen yaz benle eşim zinganın farm villami neydı ona dadanmıstık.. okadar cok oynuyordukkı oruc tutucaz ya ben sofrayı hazırlaya kadar masallah eşime hemen benle kendısınınkını biçer çapa yapar bide ekerdi pekkk calsıkandı benım kocam peek 4ay sonra sıkıldık bıraktık artık sadece kım evlnemıs kımın cocugu olmus ne bilim kşm dünta turuna çıkmıs kardesım ve yakın arkadaslarım gibi bakmak için haftada bi bakıyrum ,onun dısında burdayım

aklıma gelmısken kadınlar kulubu dunya capında olsaydı face gibi yine türkiye 1.yada 2.sıralarda yer alıurdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…