ben de duydugumda bu tepkiyi verdım yuhh!yuhh yani, face icin stüdyo cekimi yaptirani da duymamistim, millet sasirmis, Allahim sen aklimizi koru yarabbi
ama ben birinci degil de ikinci sirada olmasina sasirdim
normalda türkiye lüzümsuzislerbaskani oldugu icin birinci olmasi gerekiyordu
.
e türkler tembelliği seviyordu üzerine internet çıktı. durum boyle olunca miskinliklerini destekleyici facebook üzerine su gibi geldi. ne yapsınlar iş güç yok , herkesin elinde bir cep telefonu, otobuste,vapurda,tuvalette ,yatakda facebook a giriyorlar
Bence toplum olarak bastırılmışız.
Aileden veya eşden...
İçimizdeki bu bastırılmış duyguları sanalda veya bu gibi platformlarda arıyoruz. bulduğumuzda bo...nu çıkarıyoruz.
Sosyal olarak çok geride bir toplumuz eğlenceyi tv karşısına geçip dizi izlemekle anlıyoruz konuşarak değil kavga ederek anlaşıyoruz...
Ailedeki varlığı zenginliği eve eşe çocuklara pc alarak oturmadığımız odaya tv koyarak nitelendiriyoruz.
cep telefonunu elde veya çantadan çıkararak millete sergileyerek gösteriyoruz.
kısacası memleketimden insan manzaraları....
dünyada bir 2. olduğumuz şeyide ben ilave edeyim cep telefonu değiştirmekte türkiye şuan 2. sırada
hadi biraz daha şaşırın 1. hindistan:)
İnsanlar yüzyüze söyleyemediği şeyleri taşlama usulü sözlerle falan paylaşıyor ya ona hastayım, bir de habire her durumunu paylaşanlara ve sürekli telefondan girenlere de hiç anlam veremiyorum. Yani gösteriş midir nedir? İnsanların sosyalleştirmiyor aksine asosyalleştirip klavye ağalarına döndürüyor...
Bir de geçenlerde farkettim küs olduğum bir arkadaşım akabinde değil aylar sonra beni -hatta eşimi de- face listesinden silmiş demek ki hayatından da silmiş gibi bir anlam mı çıkarmalıyım... Çok komik yasanal alem yuttu bizi
Herkesin hayatı yaşayışı farklı farklı işte...
Kimi tüm gününü facebook ta geçirirken kimi geçirmez.
Bu yüzden bu kadar eleştirilmek saçma değil mi?
Bir özgür bir toplumuz
Şu da bir gerçek ki facebook çok zaman alan bir site. Girdiğinizde gereksiz zamanınızı alabiliyor.
Aradaki ayrımı yapabilirsek kullanışlı bir site
yok canım ben eleştirmiyorum ben seviyorum face... ama neden dünya 2. yiz, bunun sohbetini yapalım diyorum.:13:
Çünkü fazla meraklıyız bir de gösterişi seviyoruz
Kendi düğün günü facebookta sohbet eden insan gördüm ben ya.
Sırf hava atmak başka sebebi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?