Türkiye'nin face.. kullanımında dünya 2. olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

bak işte bunu duymamıştım studyo çekimi ha, eee ne de olsa herkes bizi görecek, herkesten güzel çıkmalıyız

ay bu da çok komik, durduk yere dert yaratıyo ha, okuldaki uçan kuşa arkadaşlık isteği yollasın birinden biri beğenir

vaktimiz mi çok bol acaba nette sosyal paylaşımı çok seviyoruz, demekki vaktimiz bol ki, face.. twit.. forumlardan çıkmıyoruz, bir nevi modern kahvehaneler yani... ne dersiniz:80:

Son düzenleme:
vaktimiz mi çok bol acaba nette sosyal paylaşımı çok seviyoruz, demekki vaktimiz bol ki, face.. twit.. forumlardan çıkmıyoruz, bir nevi modern kahvehaneler yani... ne dersiniz:80:

tabı çok chesscım...

kıtap okumaya gelınce olmayan vakıt net başında bollaşıyor...

marıfet sanıyor bızım toplumumuz faceye uye olup çok arkadaş olmayı...

nasıl bı nesıl gelıyor offffofffffffffff

bir dönem arkadaşlık siteleri revaçtaydı şimdide face.
art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece bize ikincilik bile az

bir dönem arkadaşlık siteleri revaçtaydı şimdide face.
art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece bize ikincilik bile az

bence aynı şey değil, arkadaşlık siteleri partner bulmaya yönelik diye biliyorum, hiç üye olmadım, araştırmadım bu konuyu

ama facede genelde reelde görüştüklerin ya da "gördüklerinle" arkadaşsın
en azından kadınlar için öyle olduğunu düşünüyorum

kitap okumak için kullanacağımız vakti face de geçirmek, Türk insanın ufkunu genişleten bişiy olduğu için olabilir mi acaba?? Mesela kim evlenmiş,kim ayrılmış,kim iş değiştirmiş,kim rütbe almış,kim hangi yerde tatil yapmış...vs.sanal fotoğraf albümü gibi...herkes ne var ne yok her halinden oraya bir tane kokuyor ve an an...neyin eksikliğidir bu anlamadım...

Sadece KK var girdigim, geriside benim meslegimle alakali sitelerde mesgulum vakit buldukca.
Facebook`um hic olmadi ve olmasinida istemiyorum, özelimi kimseyle paylasamam, kusura bakmasinlar. Beni sevende taniyanada bana gercek hayat`dan tel. de acabilir veya bana gelebilir sohbet etmek istiyorsa. Bosuna zaman kaybi bana ne milletin tatilinden özelinden.
Türk milleti nerde bos sey var, ordalar Masallah.
Mesela kahvehane`de türk erkeklerin cok ugradigi bir yer, oysa kahveye gidecegine evde hanimina yardim etse, Türkiye`de daha mutlu kadinlarimiz olurdu.
Hayal/mayal seyleri cok severiz, ise yaramayan ne varsa kesin orada 1 numarayiz.
Ama insanlara ve topluma faydali isler yapmakta son siradayiz.
Bu hep böyleydi böylede devam edecek.
Sonrada basimiza felaketler gelincede zirlaya zirlaya aglariz. Ya iste böyle...
Bos seyler bunlar, hayati reelde yasamak kadar güzel bir sey yok.

artık sosyal paylaşım sitelerinde 2.de oluyorsak asosyalleşme yolunda ilerliyoruz demektir..
özellikle genç nesil..

Benim de face m vardı ilk popüler olduğu zamanlar. Sonra baktım işin yavaş yavaş cıvkı çıkıyor, kapattırdım bende 2-3 sene oldu. Olivia arkadaşımızın dediği gibi bence de özel hayatımızı böyle ortalık yerde ifşa etmeye gerek yok. Ayrıca bize ulaşmasını istemediğimiz insanlardan da böylece uzak da durabiliriz. Herkesin herşeye anında ulaştığı bir durumun ne özelliği kalır ne de güzelliği. Hayatımızı biraz daha gizli ve ulaşılmaz yaşamalıyız bence

Son düzenleme:

art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece diye belirmiştim fakat anlaşılmamış sanırım..
faceyi düzgün kullananlar için değildi yazdığım sahte kimliklerle kendilerine partner arayanlar içindi.

art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece diye belirmiştim fakat anlaşılmamış sanırım..
faceyi düzgün kullananlar için değildi yazdığım sahte kimliklerle kendilerine partner arayanlar içindi.

tamam canım niye kızıyosun, sohbet ediyoruz şurda

artık sosyal paylaşım sitelerinde 2.de oluyorsak asosyalleşme yolunda ilerliyoruz demektir..
özellikle genç nesil..

valla evet işin bi de o boyutu var, internet başında bu kadar vakit geçirmek kesinlikle asosyalleştiriyo insanı biraz
ayrıca mesela internette çok güzel sohbet ettiğin biriyle yanyana gelsen konuşcak hiç bişey bulamıyosun, o da garip bi durum, gerçekten net arkadaşlığı diye bi durum var artık yani

bazıları için ekmek su gibi elzem olmuş bu site

facede yazılanlara bakıyorsun maşallah herkes birer filozof

hayatı çözmüşler bir de ders veriyorlar.

resimlerin altına yapılan samimiyetsiz yorumlar.tiksindim bu bu siteden

vallahi ne yalan söyliyim özlü sözleri bende sevmiyorum, nihat doğan misali

tabi ki..
gerçi bende boş zamanlarımı kadınlar kulubünde geçiriyorum ama genelde
en güzeli kk

vallahi ne yalan söyliyim özlü sözleri bende sevmiyorum, nihat doğan misali

lütfen ama..
o bi fenomen..o bir felsefeci..
bu ülkeyi bir bebek gibi sarıcaz ağlatmıycaz..o bu ülkeyi bize emanet etti..ona laf yok

lütfen ama..
o bi fenomen..o bir felsefeci..
bu ülkeyi bir bebek gibi sarıcaz ağlatmıycaz..o bu ülkeyi bize emanet etti..ona laf yok

haa haa çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…