katılıyorum. face işi abartıldıda abartıldı.
hıc acmadım acmayıda dusunmuyorum.
gereksız bı site haline getirmeyı basardı toplumumuz.
face için stüdyo çekimi yaptıranı bıle duyduktan sonra yorumsuz..!!
benim bir arkadaşım da öyle takıntı yapmış ki bu face i paylaştığı şeyler beğenilmeyince resmen üzülüyor. mesaj atıyordu bana paylaştığımı beğen diye bunu yapan da 23 yaşında üniversite ögrencisi bir bayan gerisini siz düşünün artık
vaktimiz mi çok bol acaba nette sosyal paylaşımı çok seviyoruz, demekki vaktimiz bol ki, face.. twit.. forumlardan çıkmıyoruz, bir nevi modern kahvehaneler yani... ne dersiniz:80:
bir dönem arkadaşlık siteleri revaçtaydı şimdide face.
art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece bize ikincilik bile az
bence aynı şey değil, arkadaşlık siteleri partner bulmaya yönelik diye biliyorum, hiç üye olmadım, araştırmadım bu konuyu
ama facede genelde reelde görüştüklerin ya da "gördüklerinle" arkadaşsın
en azından kadınlar için öyle olduğunu düşünüyorum
art niyetle kullanılmaya devam ettiği sürece diye belirmiştim fakat anlaşılmamış sanırım..
faceyi düzgün kullananlar için değildi yazdığım sahte kimliklerle kendilerine partner arayanlar içindi.
artık sosyal paylaşım sitelerinde 2.de oluyorsak asosyalleşme yolunda ilerliyoruz demektir..
özellikle genç nesil..
valla evet işin bi de o boyutu var, internet başında bu kadar vakit geçirmek kesinlikle asosyalleştiriyo insanı biraz
ayrıca mesela internette çok güzel sohbet ettiğin biriyle yanyana gelsen konuşcak hiç bişey bulamıyosun, o da garip bi durum, gerçekten net arkadaşlığı diye bi durum var artık yani
tamam canım niye kızıyosun, sohbet ediyoruz şurda
vallahi ne yalan söyliyim özlü sözleri bende sevmiyorum, nihat doğan misali
lütfen ama..
o bi fenomen..o bir felsefeci..
bu ülkeyi bir bebek gibi sarıcaz ağlatmıycaz..o bu ülkeyi bize emanet etti..ona laf yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?