Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bi de o kadar tuhaf bi hal aldıki, bi kaç kere merhabalaştığın biri bile sana arkadaşlık teklif ediyo, şimdi kabul etsen bi türlü etmesen bi türlü, ya da çocuğunun arkadaşının ablası falan, ee o da çocuk, çocuk işte deyip kırılmasın diye kabul ediyosun, liste anlamsız bi şekilde şişiyo
gerçi bizim millette bu da bi övünç kaynağı, baaaak benim senden çok arkadaşım var:89:![]()
Malesef gerekildigi gibi kullanilmadi ve ben bu sebepten dolayi basarda bu site'den igrenmistim. Resmen poduim olmus orasi. Kimseyi parmakla gostermeksizin, ne resimler goruyorum resmen kizlar erkekleri kendilerine cekmek icin, ve de tersi. Bunun pesinden bozulan iliskiler!!! resimlere yorumlar vs..
Heleki face'nin yeni ciktiginda, herkes sanki youtube'de ki butun videolaro face'e yuklercesine video koyuyorlardi. Ben buna sasiyorum, insanlarin isleri gucleri yokmu?? 24saat 24 saat uzere millet orada. Ne aile ziyareti kaliyor ve dost ziyareti.. O site'nin kapatilmasi yandayim. Ne iliskilerin bozuldugunu duydum bu site yuzunden, neyse konunun disina ciktim sanirim
aslında facebook güzel bişey ama amacından çok fazla saptırıldığı için hiç hoşlanmıyorum artık. mesela ben 2 yıl önce kapattım facemi hala kullanmıyorum.
.
ne düsünecegim, Türkiye lüzümsuzlukta en önde gideni
ne zaman dogru islere yöneldik ki, malesef![]()
![]()
.
katılıyorum. face işi abartıldıda abartıldı.
hıc acmadım acmayıda dusunmuyorum.
gereksız bı site haline getirmeyı basardı toplumumuz.
face için stüdyo çekimi yaptıranı bıle duyduktan sonra yorumsuz..!!
1.ülke hangisiymiş???
:26: