• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'nin face.. kullanımında dünya 2. olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.833
Puanlar
898
Geçenlerde haberlerde izledim, şaşırdım açıkcası
sizce biz abartmış mıyız bu olayı arkadaşlar:)
ya da neden abarttık:26:

abartma konusunda bizim toplumumuz facebook'un amacını anlayamaması bence :61:

ya bi de o kadar tuhaf bi hal aldıki, bi kaç kere merhabalaştığın biri bile sana arkadaşlık teklif ediyo, şimdi kabul etsen bi türlü etmesen bi türlü, ya da çocuğunun arkadaşının ablası falan, ee o da çocuk, çocuk işte deyip kırılmasın diye kabul ediyosun, liste anlamsız bi şekilde şişiyo:27::27:

gerçi bizim millette bu da bi övünç kaynağı, baaaak benim senden çok arkadaşım var
:89::1:

Malesef gerekildigi gibi kullanilmadi ve ben bu sebepten dolayi basarda bu site'den igrenmistim. Resmen poduim olmus orasi. Kimseyi parmakla gostermeksizin, ne resimler goruyorum resmen kizlar erkekleri kendilerine cekmek icin, ve de tersi. Bunun pesinden bozulan iliskiler!!! resimlere yorumlar vs..
Heleki face'nin yeni ciktiginda, herkes sanki youtube'de ki butun videolaro face'e yuklercesine video koyuyorlardi. Ben buna sasiyorum, insanlarin isleri gucleri yokmu?? 24saat 24 saat uzere millet orada. Ne aile ziyareti kaliyor ve dost ziyareti.. O site'nin kapatilmasi yandayim. Ne iliskilerin bozuldugunu duydum bu site yuzunden, neyse konunun disina ciktim sanirim

ya bi de o kadar tuhaf bi hal aldıki, bi kaç kere merhabalaştığın biri bile sana arkadaşlık teklif ediyo, şimdi kabul etsen bi türlü etmesen bi türlü, ya da çocuğunun arkadaşının ablası falan, ee o da çocuk, çocuk işte deyip kırılmasın diye kabul ediyosun, liste anlamsız bi şekilde şişiyo:27::27:

gerçi bizim millette bu da bi övünç kaynağı, baaaak benim senden çok arkadaşım var
:89::1:

evet, cok dogru, boylece herkes ozel hayati bilmis oluyor, bence bu gizlice ozel hayata bir taciztir

aslında facebook güzel bişey ama amacından çok fazla saptırıldığı için hiç hoşlanmıyorum artık. mesela ben 2 yıl önce kapattım facemi hala kullanmıyorum.

ben seviyorum face... ama garip ve komik taraflarıda yok değil
mesela tatile gider 4-5 güzel kare koyarsın değil mi, ama kimisi tüm fotoğraf makinasindaki ne var ne yoksa yüklüyo, tabii sen ilgilenmezsin bakmazsın o ayrı konuda ama bu neden yapılır merak ediyorum
:1::1:

Malesef gerekildigi gibi kullanilmadi ve ben bu sebepten dolayi basarda bu site'den igrenmistim. Resmen poduim olmus orasi. Kimseyi parmakla gostermeksizin, ne resimler goruyorum resmen kizlar erkekleri kendilerine cekmek icin, ve de tersi. Bunun pesinden bozulan iliskiler!!! resimlere yorumlar vs..
Heleki face'nin yeni ciktiginda, herkes sanki youtube'de ki butun videolaro face'e yuklercesine video koyuyorlardi. Ben buna sasiyorum, insanlarin isleri gucleri yokmu?? 24saat 24 saat uzere millet orada. Ne aile ziyareti kaliyor ve dost ziyareti.. O site'nin kapatilmasi yandayim. Ne iliskilerin bozuldugunu duydum bu site yuzunden, neyse konunun disina ciktim sanirim

valla canım bence ilişkilerin bozulması face yüzünden değilde, tarafların ne niyette olduğundan
yani karşı cinse pas atmaktan bahsediyosan, adam pasını faceden atmazda reelde atar, niyeti bozuksa önüne geçilemez yanii
:1:

facenin anlamını bilmedigimiz için olabilirmi
sahte profillerle sevgili bulma cabaları devam ettigi surece oooo bizi kimse gecemez asıl
face bence saçmalamak için bir araç ha o olmasa içinde olan baska yoldan da yapar

aslında facebook güzel bişey ama amacından çok fazla saptırıldığı için hiç hoşlanmıyorum artık. mesela ben 2 yıl önce kapattım facemi hala kullanmıyorum.

Katılıyorum amacından saptı.Artık millet afedersin wc gitse duruma yazar oldu bnde ilk çıktığında kullandım ama 2 3 senedir kullanmıyorum gayette rahatım (:

facem (böylemi yazılıyor buna bile emin değilim ) yok üye olmayıda düşünmüyorum.Arkadaşlarımı bulmak istesem her türlü buluyorum.Resim paylaşmaksa amaç hiç ama hiç bana göre değil msn ye bile resim koymuyorum çoğu zaman.

sadece face olsa iyi türkiyede hiçbir şey amacı dahilinde kullanılmıyor,malesef ki abartıyoruz herşeyi.:50:

.

ne düsünecegim, Türkiye lüzümsuzlukta en önde gideni

ne zaman dogru islere yöneldik ki, malesef
:19: :19: :19:

.

.

ne düsünecegim, Türkiye lüzümsuzlukta en önde gideni

ne zaman dogru islere yöneldik ki, malesef
:19: :19: :19:

.

katılıyorum. face işi abartıldıda abartıldı.
hıc acmadım acmayıda dusunmuyorum.
gereksız bı site haline getirmeyı basardı toplumumuz.
face için stüdyo çekimi yaptıranı bıle duyduktan sonra yorumsuz..!!

face tutkunluğu daha sonra insanı mutsuzluğa sürüklüyo

benim bir arkadaşım da öyle takıntı yapmış ki bu face i paylaştığı şeyler beğenilmeyince resmen üzülüyor. mesaj atıyordu bana paylaştığımı beğen diye bunu yapan da 23 yaşında üniversite ögrencisi bir bayan gerisini siz düşünün artık :53:

katılıyorum. face işi abartıldıda abartıldı.
hıc acmadım acmayıda dusunmuyorum.
gereksız bı site haline getirmeyı basardı toplumumuz.
face için stüdyo çekimi yaptıranı bıle duyduktan sonra yorumsuz..!!

yuhh yani, face icin stüdyo cekimi yaptirani da duymamistim, millet sasirmis, Allahim sen aklimizi koru yarabbi

ama ben birinci degil de ikinci sirada olmasina sasirdim
normalda türkiye lüzümsuzislerbaskani oldugu icin birinci olmasi gerekiyordu

.

Back