Turkiyenin en iyi tup bebek doktoru

sizi yolmuş baya bildiğin. hiç böyle biri olduğunu tahmin etmiyodum.
Ama sanırım bu sektörün sıkıntısı bu. sorununuz olduğu için ondan güzelce nemalanıyorlar maalesef. bahçecide de benzer şeyler benim başıma gelmişti.

Benimde orada kötü bir geçmişi var. Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki umut veriliyor. İnsan hem çaresiz hem heyecanlı hem ağlamaklı maddiyat desen ayrı dert bizi tedavi ettiler güya yüksek doz ilaç verdiler bende zaten yumurta yoktu yüksek doz daha da mahfetti içimi. Tedavi başarısız olunca prp egzozum gibi yeni tedavileri kesin olmayan yöntem söylediler onu da yaptım. Allahtan eşim durumu farketti orayla işimizi erken bitirdi. En çok zoruma giden de o kadar umut emek para gitti tedavi sonrası bülent beyle görüşme istedik odada idi. Hayal kırıklığı içerisinde onunla görüşmek istedik hani neler yapılabilir bunun sonrasında neler öneriyorsunuz ve ne yaptı bizden 2 dk sını bile esirgedi. Hiç çocuğum yok kaç defa tüp yaptık olmadı bizim durumumzdaki insanlara dk konuşmak yapılabilecek en büyük sevaplardan. Ona beddua etmeyceğim ama Allah içimi biliyor ona karşı hislerimi. Ya Şehir dışından geldik o kadar yol zahmet psikolojik sıkıntı iki kelam bize edecekti etmeden gönderdi. Allah onu bildiği gibi yapsın.Embriyomuz için Acıbademin embiryoluğu ile görüştük o kadar amatör ve bilgisizdi ki kendi kendime dedim bütün türkiyenin akın ettiği acıbadem tomarla para alınan yer bülent beyin tv lere çıkıp süslü cümleler ile merkezini övdüğü yerin embriyologuna bakın. Tek kelime ile şaka gibi

Kizlar turkiyenin en iyi tup bebek doktoru sizce kimler? Ilk denemem olumsuz cikti ve yikildik. Bulent tiras diye bikac kez okudum ama google'dan yorumlari okuyunca bi okadarda kotu yorumlar var
Asla gitme.
Keske arkadaşım buraya üye olsada anlatsa size.

En iyi doktor değil, tüm doktorlar neyi nasıl yapacağını bilir.
Önemli olan yeminine sadık olan, hastayı paradan önce gören insana değer veren, gereksiz hic bir masrafa sokmayan, ilk görüşme de mükemmel daha sonra beş karış suratlı sizi karşılayan doktor hemşire olmayan, hastasının durumuna göre protokol bilen doktor bulmanız önemli.

İstanbulda iseniz Emre Karatekelioglunu araştırmanı isterim.
İlk görüşmeler ücretsiz zaten, git konuş tanış konuş kararını verirsin.
Ben sadece şunu söylemek isterim insan gibi insandır. Doktor gibi doktordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…