Turkiyenin en iyi tup bebek doktoru

Kizlar turkiyenin en iyi tup bebek doktoru sizce kimler? Ilk denemem olumsuz cikti ve yikildik. Bulent tiras diye bikac kez okudum ama google'dan yorumlari okuyunca bi okadarda kotu yorumlar var
Türkiyenin en iyi doktoru değil de bence laboratuvarın kalitesi önemli. Yoksa hepsi az çok aynı tedaviyi uygular.

İnsallah ben de hamile kalabilirim dua edin bazı iyi doktorlar reklam yapmadıgı icin cok bilinmiyor

İnsallah ben de hamile kalabilirim dua edin bazı iyi doktorlar reklam yapmadıgı icin cok bilinmiyor
Ben labartuvarlarını da gördüm transfer olmadan önce çalışanları çok titiz zaten Emre hocam da bakıyor ve tüp bebek sürecinde ilgileniyor embriyonuzla ben çok memnunum hatta kontrollere bile Recai hocamın olduğu güne gidiyorum bence değerlendirebilirsiniz doktorun orda olmama sebebi iyi bir doktor olduğu için çok yoğun olduğu günlere denk getirin yada deniz hocam da çok iyi ilgileniyor ve bilgisi çok iyi ona da görünebilirsinizbenim bir embriyom vardı dediğim gibi şükür oldu biraz süreci bizim de iyi yürütmemiz gerek çünkü tek hastaları biz değiliz bir sürü hasta geliyor bizim gibi doktorlara da inşallah sizin de kucağınız dolar hepimiz tadarız bu duyguyu

İnsallah teşekkürler, benim rahmimde sekıl bozuklugu vardı o yüzden recai hocaya ameliyat oldum

Kizlar turkiyenin en iyi tup bebek doktoru sizce kimler? Ilk denemem olumsuz cikti ve yikildik. Bulent tiras diye bikac kez okudum ama google'dan yorumlari okuyunca bi okadarda kotu yorumlar var

Bülent Tıraşı asla tavsiye etmiyorum. Para tuzağı ve yanlış yönlendirme. Zaten kendini görmek mucize. Çoğu şeyi hemşireler ve başka doktorlar hallediyor.

Ben Miel Clinic - Soner Düzgünerde yaptırdım. 7/24 ilgili- fiyatları gayet iyi ve her konuda şeffaf. Şükür ilke pozitifi gördüm.

Çok katılıyorum. Şu piyasada nam yapmış doktorları hastaları göremiyor bile başka doktorlara sallıyorlar bırak yüzünü görmeyi telefonla bile adamlarla konuşamıyorsn. Bir arkadaşım Recai beyde tedavi görüyor adamın yüzünü görmedi oğlu yapıyormuş muayeneleri vs. Ben ihtiyaç duyduğum an doktorumu arayamayacaksam muayene olamayacaksam ne anladım bu işten? Ünlü olan doktor bozuyor valla istisnasız.

Hangı doktora gıttınız bende abulent tras arastırıyordum ama artık eliyorum onu onerecegin doktor var mı

Hangı doktora gıttınız bende abulent tras arastırıyordum ama artık eliyorum onu onerecegin doktor var mı
Benim durumum farklıydı biraz tüp bebek için belki iyi olabilir bülent bey burda ondan cok memnun kalanlarıda okuyorum. sadece benim rahmimde sekıl bozuklugu oldugunu bile bile tedavi etmeden bana tüp bebek yaptı. Histeroskopiyi bosuna yaptı yani. Cunku umrunda degildi. Ama mesela ona gidip cok memnun kalanlarda var. Ben birebir ilgi göremedim beni hatırlamayan doktora birdaha gitmek istemem mesela

Bende adenomıyozıs var rahım sizinle aynı o yuzden suan kı durumunuzu merak ettım
Türkiyedeki doktorum ücret konusunda Avrupa hastası olduğum için 4 senedir çok abartılı paralar aldılar elde avuçta kalmadı bende bu ameliyatı yapan ve çok sıklıkta yapıyorlarmıs onlara yaptırcam ve daha az bi ücrete yapıyorlar ilk muaneyi oldum başka bi profesörde bana dediği ben bu ameliyatı 5 sene önce yaptım ama arkadaşlarım daha sıklıkla yapıyor onları tavsiye etti çok iyi doktorlar dedi.benim türkiyedeki doktorumda bu ameliyatı 5 sene önce yapmış

Bülent Traşı kimseye önermiyorum net bir şekilde diyorum gitmeyin
4 sene hep bana ümit vere vere ikna edip getirip götürdü bide ben kendisini özel olarak tuttum 3 kez yumurta takibine birde toplama işlemi yaptı sadece bunun için 200.000 tl aldı bunun transferi olsn emriyo yapıştırma rahim kasılma iğnesi aklınıza gelen gebelik aşırı herseyi dondurma çözdürme ek ücretler bide diğer hastalardan fazla fazla aldı bizden okadar umutlar veriyordu ki güvendik elde avuçta gerek ondan bundan borçlar aldık teknolojinin en son çıkan kesin garantisi olmayan saçma sapan her işlemi yaptı netice sıfır genetik taramalı kaç kez transfer yaptı tüm sağlıklı embriyolarım bitti en son bana ameliyat diyor başta yapması gerekeni tüm sağlıklı embriyolar bitince kesinlikle ameliyat şart diyor be adam başta okadar sağlıklı embriyoyu transfer edip hep negatif sonuç alacağımıza başta sonki embriyomu bola harcamasaydın madem benim rahimdeki problem tutunmayı sağlamıyor tutunsa bile düşük yaptırıyor okadar kendiliğinden gebeliklerle düşük yaptım başta yapsana şu ameliyatı yok para alcaklar ya getir götür embriyo kalmayınca sağlıklı hepsini transfer yaptı bu seferde kesinlikle ameliyat şart nasıl olcak embriyom kalmadı dedim yüne toplarız bundan 3 sene önce ooooo çok yumurtaların var bereketli diyordu sağ tarafta sol tarafta bu sefer ise çok küçük azalmış kesinlikle rahme kök hücre yok bilmem prp eksozom bunları yapıcaz dedi prp egzozum hatırlamıyorum 100.000 yakın bişidi Rahime kök hücre ise kürtajlardan dolayı rahim duvarım inceydi onun içinse hemen hemen aynı ücret aldı bunlar sadece ufak rakamlar ben resmen poşet poşet paralar götürdük onlara bu sederde toplama yaptı sadece 2 tane 5.güne geldi sağlıksız dedi yine toplayalım sağlıklıyı bulunca ameliyat yapalım dedi düşüncem dedim muhasebeyle konuştum ameliyat 500.000tl üstünde indirim istedim okadar zaman hastasıyım aralıksız evimi bıraktım 4 senedir türkiyedeyim dönüş yapıcaz dosyana yazdık indirim istediginizi bilmem kime dicez ona göre haber edicez dediler 3 aydır halen haber ediyorlar.çok kötü ticaret resmen orası bakıyorlar insaflarına kalmış maddi durumun çok el vermiyorsa seni getir götür yapmıyorlar ama elinde var olduğunu anladıklarında vay haline daha getirip götürüyorlar eşim tartıştı ne istiyorsunuz ev mi arabamı ne vereyim kurtulayım bi netice veremediniz hep umut verip olcak bunu yaparsak olmayıncada zaten zor vakaydın diyip işin içinden çıkıyorlar başta ama o şekil konuşmuyorlar heleki bi hemşire var ismi lazım değil bide ücretle ilgilenen hiç insaf yok ben anlamıyorum fiyat bile ödeme yapıcam diyorum kapıda kayıt yapanlar biri diyor ödemen mesela 10.000 tmm vericem bi bahane uydurdup biliyorum ya kaç senelik hastasıyım onların diğerine gidiyorum oda 3-4 bin fazla söylüyor bence kendi ceplerine giriyor bunlar hepsi cete gibi doktor iyise bile bu yanında çalışanlar yüzünden karalanıyor şunu biliyorum ne kadar çok reklamı olan doktorlardan uzak durmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…