Türkiyeki erkeklerin dürüstlüğü

bildigimce

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
16
2
6
34
İstanbul
Türkiye'li Erkeklerin Dürüstlüğü...
Bu yazıyı yazmaktaki amacım erkekler şöyle yalancılar, böyle yalancılar demek değil tabi ki de. Gelin görün ki size yalan söylediklerini somut olarak kanıtlayacak bir bilgi de sunmamaktayım bu yazıda. Yorum kısmını size bırakıyorum.
Amacıma gelirsek… Biz kadınlar erkeklerin olduğu bir ortamda bulunduğumuzda genellikle benzer muhabbetlere maruz kalıyoruz. Her erkek cinsellikte çok başarılıdır. Birlikte olduğu kadınları hep tatmin etmişlerdir. Hiçbir kadın onlara orgazm taklidi vb. şeyler yapmamıştır. Hepsi bir sürü kadınla birlikte olmuştur. Cinsellik konusunda sıkıntı kadınlardadır, onlar cinselliğe gelince çok dar görüşlülerdir. Ne, yoksa sen hala bakire misindir! Daha neler neler...
Erkekler rahat rahat konuşurlar. Kadınlar ya susarlar ve onların laflarına göre kendilerini değerlendirirler, baskı hissederler, tasalanırlar, ya da onların muhabbetine katılmak için onların dilinden konuşurlar (ki bence bu çok daha çaresizce). Aslında erkeklerin “rahat rahat” konuşması, kadınlar üzerinde bir psikolojik şiddet mekanizmasıdır! Bu mekanizmayı kırmanın da kendime göre bir yolunu buldum; yalanlarını ortaya sermek! Amacım bu kadar basit=) (kimseye haksızlık etmek istemediğimden şunu da belirteyim, tabi ki de her erkek böyledir demiyorum ve onlara saldırmak gibi bir niyetim yok. Umarım ki bu yazıyı okuyan erkeklerin de içleri rahatlayacaktır; çünkü erkekler birbirlerine kadınlara uyguladıklarından daha ciddi baskı uyguluyorlar bence).
Size göstereceğim iki şeye gelirsek…
Birincisi Durex’in 2005 yılında yapılan cinsellik anketi. Anket kesinlikle bilimsel değil ve toplumu yansıttığı söylenemez. Neticede Durex’in satışını arttırmak ve bilgileri kendi lehine kullanmak için yaptığı bir anket olsa gerek ve ankete kimler katıldı kimler katılmadı bilinmiyor (hani akademide temsil özelliği yok derler ya, o durum işte). Fakat ankette çok ilginç bir kısım var. O da 6.sayfada. Anketin linki bu:
http://www.durex.com/en-jp/sexualwellbeingsurvey/documents/gss2005result.pdf
Ankette katılanlara kaç adet cinsel partneriniz oldu diye sorulmuş. Dünya ortalaması 9, Türkiye ortalaması 14,5! Listede birinciyiz! Dediğim gibi yorum size açık, ama bence katılanların kendilerine bile yalan söylemek istediği apaçık ortada!
İkincisi de Türkiye’de konuşulmayan, üstü örtülen çok önemli bir konu var! Ben de bu konuyu aynı hafta içinde 3 farklı erkek arkadaşım bana gelip konuştuğu için farkettim! Erken boşalma… Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’den Cem Keçe’nin röportajına göre, Türk erkeklerinin %70’i bu konudan muzdarip. (Link: Erken Boşalma » CİSED | Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği ). Bu tabi ki de beni sevindiren bir konu değil; fakat bunun iki göstergesi var. Birincisi erkeklerin cinsel hayatı hiç de atıp tuttukları gibi değil. İkincisi de, ne yazık ki erkeklerin dili, konuşma tarzları vs. onları da olumsuz etkiliyordur. Onlar da eminim ki psikolojik şiddete maruz kalıyordur, üzerlerinde baskı hissediyordur ve mutsuz oluyorlardır.

Umarım bu yazı hem kadınlara hem de erkeklere ufacık bir fayda sağlar..
blog: bildigimce.blogspot.com

Toplumumuzdaki bütün erkekler kadınlarla özel birşey yaşamak hatta her gece çapkınlık yapma hayali içindedirler. Ama asla kızkardeşi veya aile içindeki bir bayan özgürce bir birliktelik yaşama lüksüne sahip olamaz.

Hayatlarında kadınlarla tüm çılgınlıkları yaşamalı ama hiçbir erkekle ilişkisi olmamış, evine bağlı, hatta asosyal birisi ile evlilik yapmalıdırlar. Hatta bu evlilik yaptığı/yapacağı bayana da tüm birliktelik deneyimlerini sanki hayatının başarısıymış gibi övüne övüne anlatırlar. Kadın ise ergenlik döneminde çevresindeki insanlara bağlı olarak hayatına yön verir ve bazıları olgunlaşmaya ve ilişkileri, insanları tanımaya başladığında pişman olurlar. Erkeklerin de evlenilecek kız diye tanımladıkları özelliklere sahip olabilmek için çeşitli yalanlar, geçmişini gizleme, hatta bazı operasyonlar yaşamak zorunda kalırlar.
Forumda da bununla ilgili birçok konu açanları görüyoruz. Hatta daha cinsel beraberlik hakkında hiçbir bilgisi olmadığı halde sırf dışlanmamak veya popüleriteyi kaybetmemek için kendini cinsel karmaşa içinde bulan gençlerimiz de çok malesef...

Evlendikten sonra kısmen cinsellikle tanışan bayanların ve bay çok bilmişlerin de hali ortada. Bir kısmını es geçiyorum ama çoğu bırak daha bir bayan nasıl mutlu edilir, daha kişisel bakımının bile ne kadar önemli olduğunun farkında değiller.. :45:

"Bir kısmını es geçiyorum ama çoğu bırak daha bir bayan nasıl mutlu edilir, daha kişisel bakımının bile ne kadar önemli olduğunun farkında değiller.. " bu lafa bayıldım.. birgün blogta da kullanabilir miyim=)

Back