öncelikle bebeğin hayırlı olsun..Merhabalar,
Tüp bebek yaptırmak isteyenlerle paylaşmak istedim. Ben bu konuyu çok araştırdım. Birçok hastanenin ve merkezin tüp bebek başarı oranlarını öğrendim.. Sonra da Maslak Acıbadem'e Prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim.Başarı oranları %55'ler üzerinde.Çoğu merkezde başarı oranı bu rakamın çok çok altında. Ben ilk denememde hamile kaldım. Dr. Bülent Tıraş harika bir doktor. Kendisiyle tanışınca böyle bir doktor olamaz diyeceksiniz. Ekibi de kendisi gibi harika. Tüp bebek denemeleri maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı olabildiği için tüp bebek tedavisine başlayacaklarla tercübemi paylaşmak istedim. Ben başka merkezlerde vakit kaybetmeden Prof. Dr Bülent Tıraş'a gitmenizi öneririm. Bülent Bey gerçekten son derece bilgili bir doktor. Artık konusunun duayeni olmuş. Tecrübesi, bilgi birikimi, konusuna hakimiyeti bir de bunların üzerine mütevazi kişiliği, pozitif enerjisi ve hastalarıyla tek tek ilgilenmesiyle bu sıkıntılı süreçte kendinizi çok iyi hissetmenizi ve süreci kolay atlatmanızı sağlıyor. Ayrıca bulundukları Maslak Acıbadem Hastanesi de çok güzel, çok hijyenik, kendinizi lüks bir otelde gibi hissedebilirsiniz. Başka yerlerde zaman ve para kaybetmeyin. Bülent Bey'den memnun olmayan bir kişiye daha rastlamadım. Şehirdışından bile hastaları akın akın kendisine geliyor.Sadece İstanbul değil tüm şehirlerde ünü duyulmuş biri.Yurt dışından da hastaları geliyor. Bu süreci yaşayan bilir. Gerçekten Dr.Bülent Bey'den başkasına gitmeyin derim. Bülent Bey'e gidenler varsa buradan paylaşırsa sevinirim. Böylece tedaviye yeni başlayacaklara tecrübemizle yardımcı olmuş oluruz.
Sana yürekten katılıyorum.Daha 21,09,2012 de siteye üye olan biri hemen tedavi oluyor gebe kalıyor ve bizim gibi uğraşan insanlara tecrübelerinden bahsediyor sadece buna gülerim.Acıbadem hastanesine gittim, bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Size nasıl bir şans denk geldi bilemem ama bu söylediklerinz benim için en fazla reklam olablir, benim tecrübelerim iyi yönde değildi. daha yeni istanbulda bir sürü merkez gezdim, fakat anneliğe gereken önemi ve ilgiyi veren çok az yer buldum. kimseyi kötülemek istemem ama bu söyledikleriniz pek gerçekçi değil. en azından benim yaşadıklarımla uzaktan yakından alakası yok. eğer sizin yaşadıklarınız buysa Rabbim yardım etmiş demektir. ama yok reklam yapıyorsanız umarım siz de bir gün bizim yerimize düşersiniz.
Acıbadem hastanesine gittim, bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Size nasıl bir şans denk geldi bilemem ama bu söylediklerinz benim için en fazla reklam olablir, benim tecrübelerim iyi yönde değildi. daha yeni istanbulda bir sürü merkez gezdim, fakat anneliğe gereken önemi ve ilgiyi veren çok az yer buldum. kimseyi kötülemek istemem ama bu söyledikleriniz pek gerçekçi değil. en azından benim yaşadıklarımla uzaktan yakından alakası yok. eğer sizin yaşadıklarınız buysa Rabbim yardım etmiş demektir. ama yok reklam yapıyorsanız umarım siz de bir gün bizim yerimize düşersiniz.
bence burasi iyi burasi kotu demek yada orda denemeyin burda deneyin ilk denemede oluyor demek cok yanlis kimin kismeti kacincidadir nerdedir allah bilir.cok sacma geliyor bana ya allah isterse tup bebekle ugrasirken normal yollada hamile kalabiliriz.boyle onerilerde bulunarak insalara suphe ve pismanliklar yasatmanin alemi yok.ustelik basari oranlarini nerde gordunuzde buna gore yorum yapiyorsunuz diger merkezlerin basari oranlarini bilmiyorsunuz.diger merkezlerdede ilk denemede hamile kalan var.ay cok sacma yaaa neyse insanlarin aklini karistirmayin yeteri kadar stresli bir is zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?