• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'deki en iyi ve en başarılı tüp bebek merkezi

koronis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
21
3
86
İstanbul
Merhabalar,

Tüp bebek yaptırmak isteyenlerle paylaşmak istedim. Ben bu konuyu çok araştırdım. Birçok hastanenin ve merkezin tüp bebek başarı oranlarını öğrendim.. Sonra da Maslak Acıbadem'e Prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim.Başarı oranları %55'ler üzerinde.Çoğu merkezde başarı oranı bu rakamın çok çok altında. Ben ilk denememde hamile kaldım. Dr. Bülent Tıraş harika bir doktor. Kendisiyle tanışınca böyle bir doktor olamaz diyeceksiniz. Ekibi de kendisi gibi harika. Tüp bebek denemeleri maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı olabildiği için tüp bebek tedavisine başlayacaklarla tercübemi paylaşmak istedim. Ben başka merkezlerde vakit kaybetmeden Prof. Dr Bülent Tıraş'a gitmenizi öneririm. Bülent Bey gerçekten son derece bilgili bir doktor. Artık konusunun duayeni olmuş. Tecrübesi, bilgi birikimi, konusuna hakimiyeti bir de bunların üzerine mütevazi kişiliği, pozitif enerjisi ve hastalarıyla tek tek ilgilenmesiyle bu sıkıntılı süreçte kendinizi çok iyi hissetmenizi ve süreci kolay atlatmanızı sağlıyor. Ayrıca bulundukları Maslak Acıbadem Hastanesi de çok güzel, çok hijyenik, kendinizi lüks bir otelde gibi hissedebilirsiniz. Başka yerlerde zaman ve para kaybetmeyin. Bülent Bey'den memnun olmayan bir kişiye daha rastlamadım. Şehirdışından bile hastaları akın akın kendisine geliyor.Sadece İstanbul değil tüm şehirlerde ünü duyulmuş biri.Yurt dışından da hastaları geliyor. Bu süreci yaşayan bilir. Gerçekten Dr.Bülent Bey'den başkasına gitmeyin derim. Bülent Bey'e gidenler varsa buradan paylaşırsa sevinirim. Böylece tedaviye yeni başlayacaklara tecrübemizle yardımcı olmuş oluruz.

Acıbadem hastanesine gittim, bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Size nasıl bir şans denk geldi bilemem ama bu söylediklerinz benim için en fazla reklam olablir, benim tecrübelerim iyi yönde değildi. daha yeni istanbulda bir sürü merkez gezdim, fakat anneliğe gereken önemi ve ilgiyi veren çok az yer buldum. kimseyi kötülemek istemem ama bu söyledikleriniz pek gerçekçi değil. en azından benim yaşadıklarımla uzaktan yakından alakası yok. eğer sizin yaşadıklarınız buysa Rabbim yardım etmiş demektir. ama yok reklam yapıyorsanız umarım siz de bir gün bizim yerimize düşersiniz.

Merhabalar,

Tüp bebek yaptırmak isteyenlerle paylaşmak istedim. Ben bu konuyu çok araştırdım. Birçok hastanenin ve merkezin tüp bebek başarı oranlarını öğrendim.. Sonra da Maslak Acıbadem'e Prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim.Başarı oranları %55'ler üzerinde.Çoğu merkezde başarı oranı bu rakamın çok çok altında. Ben ilk denememde hamile kaldım. Dr. Bülent Tıraş harika bir doktor. Kendisiyle tanışınca böyle bir doktor olamaz diyeceksiniz. Ekibi de kendisi gibi harika. Tüp bebek denemeleri maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı olabildiği için tüp bebek tedavisine başlayacaklarla tercübemi paylaşmak istedim. Ben başka merkezlerde vakit kaybetmeden Prof. Dr Bülent Tıraş'a gitmenizi öneririm. Bülent Bey gerçekten son derece bilgili bir doktor. Artık konusunun duayeni olmuş. Tecrübesi, bilgi birikimi, konusuna hakimiyeti bir de bunların üzerine mütevazi kişiliği, pozitif enerjisi ve hastalarıyla tek tek ilgilenmesiyle bu sıkıntılı süreçte kendinizi çok iyi hissetmenizi ve süreci kolay atlatmanızı sağlıyor. Ayrıca bulundukları Maslak Acıbadem Hastanesi de çok güzel, çok hijyenik, kendinizi lüks bir otelde gibi hissedebilirsiniz. Başka yerlerde zaman ve para kaybetmeyin. Bülent Bey'den memnun olmayan bir kişiye daha rastlamadım. Şehirdışından bile hastaları akın akın kendisine geliyor.Sadece İstanbul değil tüm şehirlerde ünü duyulmuş biri.Yurt dışından da hastaları geliyor. Bu süreci yaşayan bilir. Gerçekten Dr.Bülent Bey'den başkasına gitmeyin derim. Bülent Bey'e gidenler varsa buradan paylaşırsa sevinirim. Böylece tedaviye yeni başlayacaklara tecrübemizle yardımcı olmuş oluruz.
öncelikle bebeğin hayırlı olsun..
fakat daha önce kaç merkezde deneme yaptın bilgi verebilir misin?

Sevgili cadif, öncelikle neden böyle bir konuda bir hastanenin reklamını yapma ihtiyacını duyayım onu anlamadım. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaklara yardım etmek amacıyla tecrübemi paylaştım. Ben ilk denememde hamile kaldım. Ama çevremde çok yakın bir arkadaşım 7 kez 3 ayrı merkezde, yine başka bir tanıdığım 4 kez 4 ayrı merkezde, ablam 3 aşılama, 7 kez de tüp bebek tedavisini yine 3 ayrı merkezde yaptırdı. Daha bunun gibi birçok tanıdıgım tüp bebek tedavisini cesitli merkezlerde yaptırdı ve üzüldüler..Hepsinde nasıl muameleler yapıldıgı, ne kadar başarılar sağlandıgını, doktorların nasıl oldugunu yakından takip ettim ve kendi tecrübemle karşılaştırdım. Bu karşılaştırma sonucunu da birilerine faydam olsun diye paylaşmak istedim. Senin bu paylaşıma bu şekilde negatif bakmana ve böyle bir konuda reklam gibi sözcükler tüketmene anlam veremedim. Tabiki herkes ilk denemesinde %!00 başarılı olacak diye birşey yoktur ama en azından doktorumun ne kadar iyi olduğunu, nasıl ilgilendigini ve nasıl başarılara ulaştıgını paylaştım. Siz oradan memnun kalmadıysanız bu kendi düşüncenizdir ve umarım siz istediğiniz merkezde istediğiniz başarıyı elde edersiniz diyeyim.Ben bu merkezden çok mutlu ayrılan, hamilelik haberi alan birçok hastayla tanıştım başkaları da mutlu haberler alsın diye de bu bilgiyi paylaştım. Paylaşmaya da devam edecegim.Maslak Acıbadem hastanesinin sahibi olmadıgıma gore de o hastanenin reklamını yapmak gibi bir ihtiyacım veya herhangi baska bir niyetim yoktur.

Skyline çok teşekkür ederim dileğin için..Bu arada kaçıncı denemen soruna Cadif Hanım'a verdigim cevap icinde az once cevap verdim.

Acıbadem hastanesine gittim, bir daha da gideceğimi sanmıyorum. Size nasıl bir şans denk geldi bilemem ama bu söylediklerinz benim için en fazla reklam olablir, benim tecrübelerim iyi yönde değildi. daha yeni istanbulda bir sürü merkez gezdim, fakat anneliğe gereken önemi ve ilgiyi veren çok az yer buldum. kimseyi kötülemek istemem ama bu söyledikleriniz pek gerçekçi değil. en azından benim yaşadıklarımla uzaktan yakından alakası yok. eğer sizin yaşadıklarınız buysa Rabbim yardım etmiş demektir. ama yok reklam yapıyorsanız umarım siz de bir gün bizim yerimize düşersiniz.
Sana yürekten katılıyorum.Daha 21,09,2012 de siteye üye olan biri hemen tedavi oluyor gebe kalıyor ve bizim gibi uğraşan insanlara tecrübelerinden bahsediyor sadece buna gülerim.

koronis,

bu sitede gerçekten insanları yanıltmaya çalışan, sadece reklam peşinde koşan çok kişi var. hani daha bismillah yeni girip böyle bir şey yazmışsın, reklam yapsan da yapmasan da yazdığın şey reklama giriyor. forumdaki bilge ablalarım sağolsun bana merkezlerin böyle iğrenç reklamlar yaptığını söylediler üye şeklinde. foruma yeni girip direkt böyle bir şey yazınca da doğal böyle düşünmemiz. yazına bakınca alınma ama gerçekten de gazetede ya da bir internet sitesinde reklam okuyormuşuz gibi geliyor. doğal olarak ondan negatif bakıyorum. hele ki benim ve birkaç tanıdığımın tecrübelerinin iyi olmadığı bir yer olunca. dediğim gibi seninkiler iyiyse ne ala, Rabbim yardım etmiş demektir.

Hakkaten şu an sizin yazdıklarınızı büyük bir şaşkınlıkla okuyorum ve siteye karşı güvenimi tamamen yitirmiş durumdayım.Siteye üye oldugum tarihle yorumumun ne ilgisi var??? Hakkaten gülünç bir yorum yapmışsınız. Nasıl böyle bir yorum sebebiyle bir insana iftiralar atabiliyorsunuz. Kendi tedavim yeni olmuşsa ve bir kerede hamile kalmışsam bu baskalarının tecrübelerine tanık olmadıgım anlamına mı gelir? Ayrıca burda yorum yapmak için en az 10 merkez dolaşıp en az 10 kez tüp bebek mi yaptırmam gerekiyor?Ancak o zaman mı bilge abla statüsüne ulasılıyor.
Tüp bebek sürecine başlarken bu sitedeki yorumları çok okumuştum. Ben de üye oldum ve kendi tecrübemi yazdım. Ayrıca sırf bu konuyla ilgili değil baska konuyla ilgili de yazıyorum. Bunda ne gibi bir reklam olabilir. Ben ne diye bir hastane reklamı yapayım.Bu kadar tepki vermeniz sebebiyle artık sizin baska hastanelerin reklamını yapan kişiler oldugunuzu düşünmeye başladım. Lütfen iftira atacagınıza okumayın o zaman yorumumu. ÇÖZÜM BU KADAR BASİT.

Hele Sedanal69 senin yazdıgın nasıl bir yorumdur oyle..İlk seferinde hamile kalmış gelmiş bizim gibi uğraşanlara tecrübesini anlatıyor gibi bir yorum..Ben burada hava atmak için mi yazdım bunları sence? Birilerine faydam olsun..Herkes benim tanıdıklarım kadar çok uğraşmasın diye ve beni bir kere de bu süreçten kurtaran doktor & hastaneye minnettar oldugum icin herkes faydalansın diye yazdım. Sen böyle kotu düşüncelerle insanların hamile kalmalarına hasetle bakacaksan sen buradaki yorumları hiç okuma bence. Ayrıca önce böyle kötü niyetlerinden kurtul sonra insanların yazdıklarına gül. Lütfen siz daha fazla yorum yapmayın. iyi niyetle başlayan şu paylaşımı çirkinleştirmeyin. Olumlu tecrübesi olanlar burada paylaşır yoksa zaten paylaşmaz..

bunun hasetle, ya da kimseye suç atmakla ilgisi yok ki. sen de denk gelseydin 10 tane reklam yapan başlığa, sen de şüphelenirdin. kusura bakma ama kendi tecrübelerini yazıyorsan bile demek ki bizlere öyle göründü.

Merhaba,

Gittiğiniz merkezler,doktorlarla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yazmak en doğal hakkınız fakat yorumlarınızda doktor,merkez reklamı yapmanız veya tam tersi karalamanız,kötülemeniz yasaktır.

bu kurallarda da yazıyor zaten. ben ilk yazımda da dedim, eğer gerçekten gidip iyi tedavi gören bir hastaysan Rabbim yardım etmiştir, ne mutlu sana. O zaman hayırlı olsun. Ha ama diğer türlüyse eğer, eğer diyorum diğer türlüyse bizim durumumuza düşersin. vicdanın temizse bu kadar lafa gerek yok, ilk iyi dileğmi ve özrümü kabul edersn.

Peki o zaman son kez söyleyeyim ve kapatalım konuyu isterseniz tamamen içimden gelen duyguları ve tecrübemi yazdım. Ben burada o kadar çok doktor ve hastane adı yazan kişinin yazısını okudum ki kimsenin de reklam yaptıgı dusuncesine kapılmadım. Hatta bir kısmı bana gercekten merkez seciminde yardımcı oldu. Ayrıca doktor veya hastane belirtmenin site kurallarına aykırı oldugunu da düşünmedim.İnsanların reklam yaptıgını dusunsem veya hissetsem de zaten okur geçerim bu kadar yorum yapmam üstüne. Ayrıca siteye yakın zamanda üye olmuştum evet bundan sonra da herhalde bir daha yorum yazmam. Çünkü burası tecrübe paylaşmaktan ziyade tartışma platformu gibiymiş megersem. Ne kadar üzücü ki tecrübeme inandırayım diye bir sürü cümle sarfetmek zorunda kaldım. Ve gercekten de benim tecrübem cok iyiydi herkesin faydalanmasını istedim. Siz kotu tecrübe yasamıssınız detayını bilmiyorum ama üzüldüm. Doktordan mı hastaneden mi tam neyden memnun kalmadınız bilmiyorum ama daha önce dediğim gibi umarım siz de nerede tedavi deniyorsanız orada başarılı olursunuz.

bence burasi iyi burasi kotu demek yada orda denemeyin burda deneyin ilk denemede oluyor demek cok yanlis kimin kismeti kacincidadir nerdedir allah bilir.cok sacma geliyor bana ya allah isterse tup bebekle ugrasirken normal yollada hamile kalabiliriz.boyle onerilerde bulunarak insalara suphe ve pismanliklar yasatmanin alemi yok.ustelik basari oranlarini nerde gordunuzde buna gore yorum yapiyorsunuz diger merkezlerin basari oranlarini bilmiyorsunuz.diger merkezlerdede ilk denemede hamile kalan var.ay cok sacma yaaa neyse insanlarin aklini karistirmayin yeteri kadar stresli bir is zaten

selamlar öncelikle

bende bu hastane ve doktor icin cok iyi seyler duydum. bizde tüp bebek tedavisine baslıcaz ve kafam cok karısık. Üstelik ben denizli'den gelicem istanbula... yasadıklarını tecrübelerini daha acık yazarsan eger gercekten memnun olurum.. allah'ım insallah en kısa zamanda bizlere de mutlu haberler nasip eder.. hemde tüp bebege gerekn kalmadan....

bende o hastanede ve de aynı doktorda tdv oldum..bu tdv sırasında orda ilk tedavisinde hamile kalan bir çok hastayla tanıştım,, keşke bende pozitif sonuç alsam diye aralarında dua ettim ...ben 2 kez tedavi oldum , negatif sonuç aldım ama yine de oranın çok kötü olduğunu düşünmüyorum... çok kötü bir merkezde tdv olup sonuçları pozitif olanlar da var ,, bence bu iş biraz şans kısmet işi ..
herkese bol şans diliyorum

bence burasi iyi burasi kotu demek yada orda denemeyin burda deneyin ilk denemede oluyor demek cok yanlis kimin kismeti kacincidadir nerdedir allah bilir.cok sacma geliyor bana ya allah isterse tup bebekle ugrasirken normal yollada hamile kalabiliriz.boyle onerilerde bulunarak insalara suphe ve pismanliklar yasatmanin alemi yok.ustelik basari oranlarini nerde gordunuzde buna gore yorum yapiyorsunuz diger merkezlerin basari oranlarini bilmiyorsunuz.diger merkezlerdede ilk denemede hamile kalan var.ay cok sacma yaaa neyse insanlarin aklini karistirmayin yeteri kadar stresli bir is zaten

merhaba,
Kısmen sana katılıyorum aslında ama bizlerde burada tecrübelerimizi paylaşmak için varız.
Benim gittigim doktoru ve merkezi bana bir arkadasım tazsiye etmişti. Onu dikkate alıp gittim sonra ne mi oldu ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve bebek sahibi oldum. İstanbul tüp bebek merkezi ve Aret Kamar'ı o arkadasım söyleyene kadar hiç bilmiyordum ama su an benim için cok önemli bir yerdeler. O yuzden yönlendirme degil ama en azından memnuniyetimizi yada memnuniyetimizi ifade etmeliyiz sanki.
Ha ben mi cook memnunum merkezden. Herkese de tavsiye ediyorum. en azından görüşmeyi.

öncelikle herkese merhaba;
forumlara göz gezdirirken öylesine gördüm tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak belki faydam dokunur diye yazim istedim.yazıyorum ama tırstım da bi taraftan çünkü bazı arkadaşlar reklamla itham edilmiş umarım benim de başıma gelmez.sonuçta şuan hamile biri olarak bu işe umut bağlayan kimsenin duygularıyla oynanmaz ben de bu vebale giremem.neyse benim de ilk yorumcu arkadaş gibi ilk denememde maslak acıbadem bülent bey vasıtasıyla hamileliğim gerçekleşti.benim sürecim çok uzundu öncesinde.ilk başta biz istemedik sonra isteyince takibe başladık dr a 1 yıldır korunmuyoruz diyorum kadın gidin yapın gelin diyo habire 8 ay kadar gittik kadının ilgisizliğinde gına gelince çook meşhur bir dra gittik.türkiyede tüp bebeği ilk başlayan dr diyim anlayan anlamıştır.başım derde girsin istemem.adam beni çatala yatırdı aynı anda 4 ayrı odada hasta bakıyo sana bi sn bakıyo çıkıyo 10 dk sonra geri geliyo vs neyse eşim sinirlendi siz yoğnsnuz biz başka dr gidelim diye aynı merkezde onun asist. diyelim başka bi dr a bizi pasladı adamda sizin miyomunuz engel olur ham. deyip laporoskopi ile alıcaz bunu dedi tm dedik kuzu kuzu ama işler ters gitmiş lap.ile miyomu alamamış bize danışmadan ameliyatı açığa çevirmiş kanamam durmamış eşim çapadan kan almaya gitmiş( a poz.bu arada kanım.)tam bir rezalet. bu hast. de güyam meşhurların hast.
adam ben sizi tüp bebek için ararım dedi ne arayan ne soran o ara süreçte bende tiroid çıktı tümor.apar topar ameliyat oldum atom aldım dr 1 yıl erteliceksin bebek sakat doğar dedi ameliyatımı maslak acıbademde mete düren yapmıştı tek kelimeyle mükemmel biri. Allah ondan razı olsun o sırada da gider gelirken bülent beyin reklamını hast. içinde görmüştüm.
gerisini merak eden olursa yada sorusu olan yazarım yoruldum valla.aynı şeyleri başka topiclerde de yazmıştımda obakımdan.

Back