• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyede gögüs estetiği

CiiCii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
22
2
36
Almanya
Merhaba arkadaslar,

Almanya'dan Türkiye'ye meme büyütme icin gelmek istiyorum.
Ankara'da veya İstanbul'da tavsiye edebileceginiz doktor var mı ?

Türkiye'de bana bu konuda yardim edebilecek kimsem olmadigi icin bu yola basvurdum. Fiyat yönünden Türkiye cok uygun, Almanyada 4000 € civari, o kadar parayi vermek istemiyorum. Hem Türkiye'nin doktorlarina daha cok güveniyorum.

Eger yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba arkadaslar,

Türkiye'de bana bu konuda yardim edebilecek kimsem olmadigi icin bu yola basvurdum. Fiyat yönünden Türkiye cok uygun, Almanyada 4000 € civari, o kadar parayi vermek istemiyorum. Hem Türkiye'nin doktorlarina daha cok güveniyorum.

buradaki doktorları netten araştır. e posta yoluyla soruları sor ve göğüslerinin durumu hakkında bilgi ver. sadece e postadaki yanıtlarıyla bile eleyeceğin doktorlar olacak. yüzyüze görüşmeden ameliyat ücreti konusunda bilgilendirme olmaz sanıyorum. sana yaklaşık bilgi verebilirler belki. bazı doktorlar doğrudan fiyat da söylüyor.
yüzyüze görüşme yapmadan doktoruna karar verme. hem doktor da hastasını tanımalı. nasıl bir göğüs biçimi ve boyutu istediğini anlayabilmeli hastasının.

Merhaba... almanyada bunun için araştırma yaptın mı? unku sadece fiyat için türkiyeyi düşünüyosan türkiyede de bahsettiğin fiyat civarı... hatta ucak paran ve yolda cekeceğin zahmet de uzerıne eklenıcek...

Merhaba arkadaslar,

Canım,ben Istanbul da Hasan Fındık a ameliyat oldum.Sonuçtan çok memnunum ;) Doktorumun yurtdışından gelen hasta sayısı çık fazla.Euro kanallarında sağlık programlarına çıkıp ameliyatlar hakkında bilgi veriyor belki izleme fırsatın olmuştur.Yurtdışından gelen hastaları için havaalanından karşılama,otel konaklama,muayenehane ve hastaneye araçla servis imkanı var.Dilersen bu gibi hizmetlerden faydalanabilirsin.Kendi internet sitesindeki mail adresine şu anda çekilmiş gögüs fotografınıda ekleyerek fiyat ve yapılabilecek,sana. uygun olan yöntem hakkında bilgi alabilirsin ;)Ayrıca yine bu siteden ve Hasan beyin kendi sitesinden hasta yorumlarını okuyabilirsin...Buradaki arkadaşlar sana çok yardımcı olacaktır eminim,herşey gönlünce olsun ;)

Benim kendi deneyimlerimle sana araştırmanı tavsiye edeceğim 2 isim var : Naci Çelik,Tuğrul Turan.
Ama netten doktorların sitelerine gir,yazılarını oku,hangisi aklına yatıyorsa mutlaka görüş,yüzyüze görüş,ille de görüş tanış.
Burdan duyduğun isimlere bağlı kalma,belki de başka bir mükemmel doktor vardır,biz de tanışmamışızdır.
İlk önceliğin asla fiyat olmamalı,aklına yatan doktoru bulduktan sonra gerekiyorsa biraz daha bekle.Ama fiyat olarak burda da çok farklı değil dediğin rakamdan.
İstersen görüştüğüm doktorların fiyat bilgisini vereyim ama bence ilk konu bu değil.

Bu arada benim verdiğim isimler İstanbul'daki doktorlar.
Ankara'da da çok iyi doktorlar olduğunu duydum.Forumda araştırabilirsin.

Benim kendi deneyimlerimle sana araştırmanı tavsiye edeceğim 2 isim var : Naci Çelik,Tuğrul Turan.
Ama netten doktorların sitelerine gir,yazılarını oku,hangisi aklına yatıyorsa mutlaka görüş,yüzyüze görüş,ille de görüş tanış.
Burdan duyduğun isimlere bağlı kalma,belki de başka bir mükemmel doktor vardır,biz de tanışmamışızdır.
İlk önceliğin asla fiyat olmamalı,aklına yatan doktoru bulduktan sonra gerekiyorsa biraz daha bekle.Ama fiyat olarak burda da çok farklı değil dediğin rakamdan.
İstersen görüştüğüm doktorların fiyat bilgisini vereyim ama bence ilk konu bu değil.

Herkes her doktordan pozitif elektrik alacak diye bir konu yok,ben memnun kaldım sende memnun kalacaksın diyede bir konu yok tabi..Bu yüzden burada duydugumuz yada başka kişilerin tavsiyesi,netten araştırma yaptıgımız doktorlarla yüzyüze görüşmeden,konuşmadan karar vermeyin diyoruz öyle degilmi :34: Burada herkes öncelikle kendi doktorundan memnunsa onu önerecektir,sonrasında ise sonuçlarını begendigi mantıgına göre dogru konuşan yönlendiren doktorları tavsiye eder..
Fiyat tabiki ilk tercih edilen konu olmamalı ama bazen kısıtlı durumlar olabiliyor.Bazen 500 lira bile ekleyemiyoruz biriktirdigimiz paranın üzerine :31: Ama ucuz diyede aklımıza yatmayan doktora ameliyat olmamız yanlış bir durum tabiki..
Lütfen iyi araştırın..Aklınıza mantıgınıza yatan,elektrik aldıgınız doktora ameliyat olun diyorum..En güzel sonuçlar bizim olsun...Saygılar...:42:

Back