- 6 Temmuz 2023
- 22
- 13
- Konu Sahibi edalim2013
Merhaba kızlar, Türkiyede donasyon işlemi ile tüp bebek yapan merkezler var diye duydum doğrumu bilgisi olan varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben de duydum ama sanırım sessizce yapılıyor özel kliniklerde. Bilgi alırsanız beni de haberdar eder misinizMerhaba kızlar, Türkiyede donasyon işlemi ile tüp bebek yapan merkezler var diye duydum doğrumu bilgisi olan varmı acaba?
Bana da yazın ltf DM denSelamlar
Bana da özelden bilgi verir misiniz lütfen
Bana da özelden yazar mısınız lütfen,Bunu ben de duydum ama sanırım sessizce yapılıyor özel kliniklerde. Bilgi alırsanız beni de haberdar eder misiniz
Bana da ozelden yazar misiniz?Bunu ben de duydum ama sanırım sessizce yapılıyor özel kliniklerde. Bilgi alırsanız beni de haberdar eder misiniz
Türkiye de yasal olmadigi için yapılmıyor ...bir kaç yer var reklam amaçlı paylaşımlar yapılıyor donasyon ve cinsiyet seçimi diye yazıyorlar ..arkadaşım aradı hangi merkez di hatırlamıyorum ..biz burda sizi hazirlayip gönderiyoruz dedi sanki onu biz bilmiyoruz ..Merhaba kızlar, Türkiyede donasyon işlemi ile tüp bebek yapan merkezler var diye duydum doğrumu bilgisi olan varmı acaba?
Çok araştırdım böyle bir şey yok siz bulabildinizmiMerhaba kızlar, Türkiyede donasyon işlemi ile tüp bebek yapan merkezler var diye duydum doğrumu bilgisi olan varmı acaba?
Banada yazarmısın özeldenBunu ben de duydum ama sanırım sessizce yapılıyor özel kliniklerde. Bilgi alırsanız beni de haberdar eder misiniz
Bende çok araştırdım ama bulanadımÇok araştırdım böyle bir şey yok siz bulabildinizmi
Canım konuyu çok araştırdım ama bilgi alamadım hiçbir yerden.Banada yazarmısın özelden