• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyede doktora hastaneye gitmek nasıl oluyor

Hamangiom

El üstünde tutulmak için illa tabutamı girmek lazm
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
1.276
4.070
133
Arkadaslar bilginize ihtiyacım var, ben almanyada yaşıyorum türkiyede kendim için hiç doktora /hastaneye gitmedim. Önümüzdeki günlerde türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz, memlekete gidince kendimi muayene ettirmek istiyorum.

Nasıl oluyor :

-Doktora nüfus kagidiylami gidiliyor

-Önceden randevumu almak gerekiyor?

-kan aldirinca vitaminlerin tümüne bakiliyormu? Cinko, b12, d vitamini gibi , yoksa extra talepmi etmem gerekiyor

-hastanedemi yapılıyor böyle kontroller?

-Özel /devlet hangisini tavsiye edersiniz?

-sonuclarin gelmesi kac gün sürüyor

-ücretleri nasil

1. Evet nüfus kağıdı

2. Evet randevu (sabah erkenden gidip sıra almak diye de bi şey var ama gereksiz devlet için 182 ara ya da uygulamasını indir özel için onların telefonunu

3. Dahiliyeden sıra al ve talep et

4. Evet hastane

5. Her ikisi de olur

6. Bazı sonuçlar 1 gün bazıları 3 gün bazilari 10 gün

7. Hastaneye göre değişiyor devlette ücretsiz

1. Evet nüfus kağıdı

2. Evet randevu (sabah erkenden gidip sıra almak diye de bi şey var ama gereksiz devlet için 182 ara ya da uygulamasını indir özel için onların telefonunu

3. Dahiliyeden sıra al ve talep et

4. Evet hastane

5. Her ikisi de olur

6. Bazı sonuçlar 1 gün bazıları 3 gün bazilari 10 gün

7. Hastaneye göre değişiyor devlette ücretsiz

Coook tesekkür ederim vakit ayirip cevap yazdiginiz icin 😘
Devletin ücretsiz olmasi güzelmis 😀 acaba bizede bakarlarmi, sonucta turist olarak görüyorlar bizi 😐
Peki özelde Kan tahlili yaptirmak ortalama kac tl?
Burada yanlis hatirlamiyorsam sadece cinkoya bakmak icin 300-400 tl arasi para talep ediyorlar.

Coook tesekkür ederim vakit ayirip cevap yazdiginiz icin 😘
Devletin ücretsiz olmasi güzelmis 😀 acaba bizede bakarlarmi, sonucta turist olarak görüyorlar bizi 😐
Peki özelde Kan tahlili yaptirmak ortalama kac tl?
Burada yanlis hatirlamiyorsam sadece cinkoya bakmak icin 300-400 tl arasi para talep ediyorlar.

Tc var demi yani çift kimlik

Hiç sıkıntı olmaz

Valla fiyatlar konusunda yanlış bi şey yazmak istemem ama 300 400 e bur sürü şeye bakarlar sadece çinko değil::)

Tc var demi yani çift kimlik

Hiç sıkıntı olmaz

Valla fiyatlar konusunda yanlış bi şey yazmak istemem ama 300 400 e bur sürü şeye bakarlar sadece çinko değil::)

😃 Almanyada hersey cok pahali...
1 tane dis icin (komple agzimida degil) röntgen cektiler 380 tl ödedim, (sadece röntgen ücreti)
maalesef, Alman vatandasiyim.

Back