- 23 Ağustos 2020
- 6.727
- 12.674
- 198
Yoksa kaçakçılığa girer . Orda ucuz çünkü .Bak işte vergiyi nerede ödediğin sorunun cevabı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa kaçakçılığa girer . Orda ucuz çünkü .Bak işte vergiyi nerede ödediğin sorunun cevabı.
Bu hiçbir şeyi ispatlamaz.Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı). Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Zaten birincisi Türk vatandaşı isen alamazsın, alsan bile ülkeden çıkarken vergi ödersin.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsunYoksa kaçakçılığa girer . Orda ucuz çünkü .
Evet aynı şey konu sahibi için de geçerliBak işte vergiyi nerede ödediğin sorunun cevabı.
Anlamamış olabilirim tekrar okuyayımBen ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun![]()
Yok valla siyasetten anlamıyorum, burda da yapmıyorum ki niye siyasete gireyim? sizin yorumlarınız ne kadar siyasiyse benimkiler de anca o kadar işte ...ayrıca ben sizin argümanlarınızı sonuna kadar destekliyorum, en büyük destekçiniz benim, bana niye kızdınız kiDaha önceki yorumumu tekrar ediyorum. Bu kadar şikayetçiysen siyasete gir. Kadınlar kulübünde yazarak bir arpa boyu yol alamazsın.
Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı). Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Okudum tekrar . Söyleki , Almanya’da arabalar Türkiye’ye göre çok ucuz . Örneğin isvecte alamazsın. Eğer Almanya’da alabiliyorsun Türkiye’de Türk plakasına çevirmek yada ülkeye sokmak icin bir ton vergi ödüyorsun. Yoksa herkes gidip Almanya’da araba alır Türkiye’de satardı. Bu estetik olayıda bunun gibi bişey . Aralarında çok benzerlik var bence .Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun![]()
Özelliklede siz bakın fotoğrafa. Bukadar emin konuşmanız çok tuhaf. Bence sizin kafanızda kurduğunuz değişik fanteziler var![]()
Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı).
En düşük fiyat desek, 8000 bin euro = 76169 TL eder. 12 bin euro ise 100 bini aşıyor :)
Şimdi 18 bin TL ile 76 bin TL'yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz?
Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Okudum tekrar . Söyleki , Almanya’da arabalar Türkiye’ye göre çok ucuz . Örneğin isvecte alamazsın. Eğer Almanya’da alabiliyorsun Türkiye’de Türk plakasına çevirmek yada ülkeye sokmak icin bir ton vergi ödüyorsun. Yoksa herkes gidip Almanya’da araba alır Türkiye’de satardı. Bu estetik olayıda bunun gibi bişey . Aralarında çok benzerlik var bence .
Bak ama birim aynı olmalı dediler, Euro da birim TL de birim , o zaman ben de 40000 birime ( TL) Mercedes alabilmeliyim ama alamıyorumE tamam gidip ordan alsan sana 1m tl demiyor ki adamlar 40bin dolarsa 40bin dolar diyor bizim tl miz değersizse adamlar napsınsabahtan beri onu savunuyoruz burda bana 10bin tl olan şey baskasına da 10bin tl olur çikıp 5 bin 10 bim euro demezsin neyse o denir
Türkiye’nin en ünlü estetik cerrahı bile bu kadar almıyor . Bence rakamlarda yanlışlıkla bir 0 fazla eklemiş . Mümkün degil böyle bir fiyatHer yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı).
En düşük fiyat desek, 8000 bin euro = 76169 TL eder. 12 bin euro ise 100 bini aşıyor :)
Şimdi 18 bin TL ile 76 bin TL'yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz?
Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Evet hakkısın. Hatta belli bir miktarın üstünde para dahi tasıyomıyorsun.Eee tabi ki gümrük vergisi var, değerli taşınmaz mallar için
Düğün takılarını Almanyaya sokarken vergi kaçıran, gümrükte yakalanan teyzeleri görmüşsünüzdür
Aynı şekilde Almanyadan kafana göre araba getirip satamazsın. Ben dönmeyi düşünüyorum araştırdım, kesin dönüş yapacağını beyan ederek az biraz vergi indirimi alaraktan yapabilirsin o kadarOnun dışında yabancı plakalı arabayı 6 aydan fazla Türkiyede bırakamazsın veya satamazsın geri götürmek zorundasın
Bilmiyordum , burda ögrendimBurun ameliyati ile burun revizyon ameliyati arasinda her yönden dağlar kadar fark olduğunu biliyorsunuz değil mi?? Revizyon hem riskli hem zor.
Türkiye’nin en ünlü estetik cerrahı bile bu kadar almıyor . Bence rakamlarda yanlışlıkla bir 0 fazla eklemiş . Mümkün degil böyle bir fiyat
Neyse konu beni aşar ülkedeki herkes uyanık olmuş demek kimi bulursam ayak üstü düdükleyeyim mantığı benim ülkem diye savunacak değilim böyle mantığı
Bende herşey çok açık zatenBiraz ekonomi ve isleyisle ilgili olarak bilgilenmekte fayda var. Kurnazlik olarak acikladiginiz seylerin temelleri ve izahlari cok acik.