• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyede ameliyat olmak

Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı). Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Bu hiçbir şeyi ispatlamaz.
Bu ülkede 6 ay içinde kendi birim fiyatını ikiye katlayan mal, hizmet var zaten.
Ayrıca o euronun tl karşılığı olarak kendi vatandaşına hizmet veren doktorlar da mevcut.
Aynı günlerde aynı doktor tarafından verilen fiyatlar ise tamam ama, değildir.

Daha önceki yorumumu tekrar ediyorum. Bu kadar şikayetçiysen siyasete gir. Kadınlar kulübünde yazarak bir arpa boyu yol alamazsın.
Yok valla siyasetten anlamıyorum, burda da yapmıyorum ki niye siyasete gireyim? sizin yorumlarınız ne kadar siyasiyse benimkiler de anca o kadar işte ...ayrıca ben sizin argümanlarınızı sonuna kadar destekliyorum, en büyük destekçiniz benim, bana niye kızdınız ki :oops:

Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı). Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952

Niye fiyatlari karsilastiriyorsunuz ki?

Anlatamadik gitti ya. Size verdikleri fiyati yurt disindaki fiyatlari baz alarak belirlerler. Yoksa doktor yurt disindaki fiyatin cok uzerinde bir fiyat belirleyip talebi dusurmek ister mi?

Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun😂
Okudum tekrar . Söyleki , Almanya’da arabalar Türkiye’ye göre çok ucuz . Örneğin isvecte alamazsın. Eğer Almanya’da alabiliyorsun Türkiye’de Türk plakasına çevirmek yada ülkeye sokmak icin bir ton vergi ödüyorsun. Yoksa herkes gidip Almanya’da araba alır Türkiye’de satardı. Bu estetik olayıda bunun gibi bişey . Aralarında çok benzerlik var bence .

Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı).

En düşük fiyat desek, 8000 bin euro = 76169 TL eder. 12 bin euro ise 100 bini aşıyor :)
Şimdi 18 bin TL ile 76 bin TL'yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz?

Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952

Burun ameliyati ile burun revizyon ameliyati arasinda her yönden dağlar kadar fark olduğunu biliyorsunuz değil mi?? Revizyon hem riskli hem zor.

Okudum tekrar . Söyleki , Almanya’da arabalar Türkiye’ye göre çok ucuz . Örneğin isvecte alamazsın. Eğer Almanya’da alabiliyorsun Türkiye’de Türk plakasına çevirmek yada ülkeye sokmak icin bir ton vergi ödüyorsun. Yoksa herkes gidip Almanya’da araba alır Türkiye’de satardı. Bu estetik olayıda bunun gibi bişey . Aralarında çok benzerlik var bence .

Eee tabi ki gümrük vergisi var, değerli taşınmaz mallar için

Düğün takılarını Almanyaya sokarken vergi kaçıran, gümrükte yakalanan teyzeleri görmüşsünüzdür😂😂

Aynı şekilde Almanyadan kafana göre araba getirip satamazsın. Ben dönmeyi düşünüyorum araştırdım, kesin dönüş yapacağını beyan ederek az biraz vergi indirimi alaraktan yapabilirsin o kadar🥰 Onun dışında yabancı plakalı arabayı 6 aydan fazla Türkiyede bırakamazsın veya satamazsın geri götürmek zorundasın

E tamam gidip ordan alsan sana 1m tl demiyor ki adamlar 40bin dolarsa 40bin dolar diyor bizim tl miz değersizse adamlar napsın :KK70: sabahtan beri onu savunuyoruz burda bana 10bin tl olan şey baskasına da 10bin tl olur çikıp 5 bin 10 bim euro demezsin neyse o denir
Bak ama birim aynı olmalı dediler, Euro da birim TL de birim , o zaman ben de 40000 birime ( TL) Mercedes alabilmeliyim ama alamıyorum

Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı).

En düşük fiyat desek, 8000 bin euro = 76169 TL eder. 12 bin euro ise 100 bini aşıyor :)
Şimdi 18 bin TL ile 76 bin TL'yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz?

Eki Görüntüle 2738953 Eki Görüntüle 2738952
Türkiye’nin en ünlü estetik cerrahı bile bu kadar almıyor . Bence rakamlarda yanlışlıkla bir 0 fazla eklemiş . Mümkün degil böyle bir fiyat

Eee tabi ki gümrük vergisi var, değerli taşınmaz mallar için

Düğün takılarını Almanyaya sokarken vergi kaçıran, gümrükte yakalanan teyzeleri görmüşsünüzdür😂😂

Aynı şekilde Almanyadan kafana göre araba getirip satamazsın. Ben dönmeyi düşünüyorum araştırdım, kesin dönüş yapacağını beyan ederek az biraz vergi indirimi alaraktan yapabilirsin o kadar🥰 Onun dışında yabancı plakalı arabayı 6 aydan fazla Türkiyede bırakamazsın veya satamazsın geri götürmek zorundasın
Evet hakkısın. Hatta belli bir miktarın üstünde para dahi tasıyomıyorsun.

Türkiye’nin en ünlü estetik cerrahı bile bu kadar almıyor . Bence rakamlarda yanlışlıkla bir 0 fazla eklemiş . Mümkün degil böyle bir fiyat

Ben konusahibi yerinde olsam baska doktorlarla görüşürüm, 1 tanesi boyle dedi diye genelleme yapmak da saçma. Cok iyi biliyorum yabancilara da tl olarak fiyat veren doktor cok.

Bu doktora da parasi cok olan gidiyor demekki, tek estetikci degil ya baska doktorlarla görüş ona gore birini seçersin konu sahibi.

Neyse konu beni aşar ülkedeki herkes uyanık olmuş demek kimi bulursam ayak üstü düdükleyeyim mantığı benim ülkem diye savunacak değilim böyle mantığı

Biraz ekonomi ve piyasa isleyisiyle ilgili olarak bilgilenmekte fayda var. Kurnazlik olarak nitelendirdiginiz seylerin temelleri ve izahlari cok acik.

Back
X