- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Geçen sene 11 bin liraya oldu arkadaşım bu sene 17 bin diyorlar bana. Konuya çok hakim olmamakla birlikte 6 bin liralık artış bana çok makul gelmedi. Siz 8 bine gerçekten uygun bulmuşsunuz. Konuya dönersek onlar euro ile kazanıyor ödesinler diyemiyorum ben. Farklı ücret istenebilir illa ki ancak bu fahiş olmamalı.Estetik turizmide farklı bir şey ama araba nasıl ki ülkesine milyar dolarlar kazandırıyor bu estetik turizminde de ülkeye milyar dolarlar kazandırıyor. Şu an Türkiye yurt dışından estetik ameliyatı için gelenler bakımından 5. sırada yanlış hatırlamıyorsam. Misal siz yurt dışında yaşıyorsunuz var sayalım. Ülkenizde 50 bıne tekabül ediyor burda 40 bin ve daha alanında tanınmış isimler var. Nereyi tercih edersınız. Bir de bakın her doktor aynı değil bu sene erkek kardeşim burun ameliyatı oldu. 50 bin diyen 3 doktor diğerleri 35 25 civarı yani bu da bir pazar aslında. Daha sonra 8 bıne bulduk gayette çok güzel oldu. Şimdi doktorlar dünya pazarında neyin ne olduğunu biliyor ona göre fiyat ortalaması belirliyorlar.