Cenaze işleri ...Nasıl bir yükseliş bu acaba? :)
Gerçekten merak içindeyim.
Hangi sektörlerde yükseliş kaydettik?
Tekstil? Turizm? Tarım? Hayvancılık?
Bu konuda epey iyi yol kat ettik doğru ya.Cenaze işleri ...
Nasıl bir yükseliş bu acaba? :)
Gerçekten merak içindeyim.
Hangi sektörlerde yükseliş kaydettik?
Tekstil? Turizm? Tarım? Hayvancılık?
Hayır, yalakalık yapmasınlar demiyorum yapsınlar gene yapsınlar attraentecim, fakat biraz veri göstersinler lütfen...Bir yerde yükseldiğimiz yok be Hayyalcim
İktidar yalakalığı bunlar
Hükümeti masum gösterme çabaları
Bu adamların hepsi bu iktidarın sayesinde ceplerini dolduruyor
Hayır, yalakalık yapmasınlar demiyorum yapsınlar gene yapsınlar attraentecim, fakat biraz veri göstersinler lütfen...
Cumhurbaşkanı geçen sene bir konuşmasında tepkiye ilk 3te diye bir açıklama yapmıştı. Alkış kıyamet kopmuştu. Fakat sektör belirtmemişti. Zaten ön saflarda olduğumuz bir sektör de yok. Balon misali şişirilmiş bir görüntü vardı.
Rakamlar sektörler ekonomi kimin umurunda ki?
Maksat yandaşların, partinin iktidarın cebi dolsun.
Sonrasını umursayan kim?
Maden ruhsatları bile c.başkanının elinde.Bu sadece basit bir örnekTabi ki umursamayacaklar Hayyalim
Bu ülkeyi seven yok ki içlerinde
Onlara göre bu ülke ve bizler Atatürk'ün lanetli nesliyiz
Bu ülke yok olmadan temizlenmeyeceğiz
Dile getiremedikleri açık düşünce bu
Küplerini dolduruyorlar, hazırlık yapıyorlar hiç biri burada kalıcı değil, hepsinin bir ayağı Avrupada Amerikada
Burayı vatan olarak gören, vatan kavramına , bayrak kavramına sahip çıkan yok ki
Tüm bu olanların temel sebebi budur; vatan inançları yok
Atatürk'ün lanetli saydıkları nesli kötülerden, kendilerini inançlı gösterirken tek inandıkları paranın gücü.Tabi ki umursamayacaklar Hayyalim
Bu ülkeyi seven yok ki içlerinde
Onlara göre bu ülke ve bizler Atatürk'ün lanetli nesliyiz
Bu ülke yok olmadan temizlenmeyeceğiz
Dile getiremedikleri açık düşünce bu
Küplerini dolduruyorlar, hazırlık yapıyorlar hiç biri burada kalıcı değil, hepsinin bir ayağı Avrupada Amerikada
Burayı vatan olarak gören, vatan kavramına , bayrak kavramına sahip çıkan yok ki
Tüm bu olanların temel sebebi budur; vatan inançları yok
Atatürk'ün lanetli saydıkları nesli kötülerden, kendilerini inançlı gösterirken tek inandıkları paranın gücü.
Ülkenin ipini çekecek olan bu siyonist insanlar Zamanı gelince gidecekler ben de biliyorum.
Kendi yerleri hazır. Çocuklarını önden yolladılar bile.
Vatan inançları yok, sevgileri yok. Acımaları yok.
Çünkü siyonizme hizmet eden insanların tek sevgileri emir aldıkları insanlaradır.
Allah bunları ülkemden tez vakitte silsin iz bile bırakmasın...
Duana en içten Dileklerimle âmin diyorum canım benim...Bu ancak onlara biat eden köle ruhlu güruhun uyanması ile olur
Onlar bir eli yağda bir eli balda yaşarken, cebinde ekmek parası olmayan adam emeğini onların yoluna döküyor
Bu inanç ve biat kültürü sayesinde her gün biraz daha cepleri doluyor
Umarım bir gün, çok yakında bir gün bu insanlar ; Allah nasip etmeden kainatta bir yaprak kımıldamadığını, ondan izinsiz tek bir nefes bile alınmadığını ve Mustafa Kemal'in önderliğinin de Allah'ın nasibi ile olduğunu, bugün sahip olduğumuz bir seccadelik yeri Rabbimin Mustafa Kemal ve silah arkadaşları vasıtası ile verdiğini anlarlar ve vatana sahip çıkmanın, en büyük ibadet olduğunu fark ederler, tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?