Türkiye Yasta ....

Ya onların içinde yaşayan varsa

nasıl ya
lütfen doğru olmasın bu
tüylerim diken diken oldu

Sasirdim demek isterdim ama ne yazik ki sasirmadim. Insan hakikaten cilden cikiyor.

Şöyle bir olayda bile insanlar sayfalar dolusu yazmış birbirine girmiş ne oluyor yahu!

Böyle zamanlar
birlik olma zamanı ne önemi var kimin neyi desteklediğinin neye inandığının....Önce insanız gerisi şu an gerçekten boş.

Birbirinize laf yetiştireceğinize güncel bilgi varsa paylaşın.Üyelerin kimi yerip kimi savunduğunu okuyamayacağım!

Bilgi verin bilgi!

Elbette sorumlular var ihmaller var ama aciliyet şu an başka yapmayın artık.

Allahım ne kötü...Ne ölü ne diri... Bir mezarı bile olmayacak mı ?

Kaçmak istiyorum,duymamak,bilmemek,görmemek...

Sabaha karşı bir rüya gördüm,maden girişinde bir kadın vardı.''Yapacağımız bir şey kalmadı,kalanlar kaldı.''diyordu.

Madencilerin yakinlari bekleyişteler zaten cesetlerin çıkmaması gibi bir durum okacagini sanmiyorum. Aileler i sesizmi kalir.orayi baslarina yikarlar. Birkac gune hersey gun yüzüne cikar inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaslar emin misiniz bu gerçek olamaz ya resmen diri diri topraga gömmek değil mi bu

Bu doğru olamaz

Haberlerde dendiğine göre bize verilen sayılar sadece kimliği tespit edilenler.Maalesef gerçek sayı bundan çok daha fazla.

Kacak isci iddialari da var, o sayinin bilinmemesi pek mumkun degil, zaten ucu acik konusmalar bizim bilmedigimiz bir seyin oldugunun kaniti...
En son girdikleri fener odasinda bile fenerlerini uzerlerine kayitli kartla aliyorlarmis, ee en kotu oradan say, kac kisi orda diye!!

Gaiplik kararı için belli bir süre lazım değil midir?bir yıl mı beş yıl mı bu nedir yahu?

Evet öyleymiş 18 yaş altı çalışanlar görünmüyor resmi kayıtlarda offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…