Türkiye Yasta ....

274 evlat, 274 baba, 274 dede, 274 dayi, 274 amca, 274 eniste, 274 abi 274 CAN keske hepimizin elinden gelsede orada onlarin yaninda olabilsek belki orada olmak yardim edebilmek icin can atiyoruz ama yapamiyoruz ama hepimiz km lerce uzaktan dua edebiliriz .... YİTİRDİGİMİZ CANLAR İCİN VE UMUT BEKLEYEN CANLAR İCİN DUALARİMİZİ EKSİK ETMEYELİM....

99 depreminde de bir suru psikolog psikoloji ogrencisi seferber olmustu ne kadar kisiye ulassak o kadar iyi her yrrde paylasiliyor buraya da yazayim dedim.ogrencilere de acigiz insallah katilim cok olur

O kadar gitmek istiyorum ki. Ama ne bünyem ne psikolojim kaldirmaz buradan nasil yardimci olabiliriz elimden geleni yapmak ufacikta olsa ise yaramak istiyorum

Tesekkur ederiz duyurursaniz bi kisi fazla bile iyidir onlar huzurla uyuyabilsin isterim acilari zaten buyuk beni anliyorsunuz o halde travma ne demek biliyorsunuz ki ben de 99da golcuge yakindim malesef sokakta yatmistik hatirlarim hala..

İbadetin en makbulu duadır ... müminin mümine yapabilecek en büyük şey dua ... yardım edemioruz ulaşamıoruz imkan bulamıoruz belkide ama şuan en çok ihtiyaçları olan dua dua dua.... ölenlere rahmet diler yaralılara şifa diliyor hala kayıp olanlara en kısa zamanda sağlıklı haberler almayı diliyorum inşallah ... rabbm büyük..

Hayır işte öyle olsam keske:/
öğrenciyim psikolojiyle hic ilgisi olmayan bi bölümde.

Anladim eger etrafinizda varsa ogrenci bile olsa kabul ediliyor 300e yakin aile demek en az 300 psikologa ihtiyac var demek bana yine buyuk bi kesim rahatini bozmayacak gibi geliyor ama neyse... bu yuzden cirpindim izmirde tanidiginiz varsa yonlendirebilirsiniz

tebrik ederim canım,çok güzel davranış.lütfen bizler içinde bir şeyler yaz buraya

Istanbuldayim ben, sosyal medyadan duyuracagim o halde 1 kisinin gitmesine vesile olsam ne mutlu bana.

evet canım sana demiştim,alıntılamamışım,sonra farkettim.kafalar karışık işte

Yazarim elbet o halde ancak bana katilim cok olmayacak gibi geliyor 300 kisi demek 300 aile demek en az 300 psikolog lazim demek insanlar rahatini bozar umarim sizin de varsa izmirde tanidiginiz bildiginiz yonlendirirseniz cok sevinirim yarin saat 18.00de toplanti gorecegiz bakalim izmirde ne kadar duyarli psikolog varmis...

ne kadar guzel bir duyarlılık ornegi! tebrik ederim, İzmirTPD olarak gidiyorsunuz sanırım,
keske herkes meslegini, bilgi ve becerisini ya da "yetkilerini" sizin yaptıgınız gibi vicdani bir sekilde kullansa...

Merhaba,
Profilinde mesleğini "Psikolog" olarak işaretlemiş Türkiye çapında 1.402 üyemiz var bu çağrıya ait bir metin var ise hepsine e-posta atabilirim.

Faciada son bilanço: 282 ölü
Soma’daki maden faciasında bilanço giderek ağırlaşıyor. Son açıklamayı bu sabah saat 08.15 sıralarında yapan Enerji Bakanı Yıldız, ölü sayısının 282'ye yükseldiğini söyledi. Ocakta mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları, gaz birikimi nedeniyle sekteye uğrayarak gerçekleştirilebiliyor.

MANİSA - Türkiye tarihinin en büyük maden kazasıyla karşı karşıya!

Manisa'nın Soma ilçesindeki bir linyit madeninde önceki gün saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi ve ardından yangın çıktı. Patlama vardiya değişimi sırasında meydana geldiği ve o sırada ocakta, olması gerekenden iki kat fazla işçi bulunduğu için bilanço daha da ağırlaştı.

Dün gece saat 22.10 sıralarında kameralar karşısına geçerek ölü sayısının 274'e yükseldiğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu sabah saat 08.15 sıralarında ölü sayısını 282 olarak açıkladı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25515674/

dakika dakika artacak Allahım sen yardım et........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…