Türkiye Yasta ....

Biliyorum abla gördüm okudum bir çoğunu üzüldüm gerçekten. Böyle seviyeler yüzünden uzak kalmıştım bu konulardan çok doğru yapmışım. Ne yorum yapmak ne de okumak istiyorum artık.
Olay yeterince üzücü ve sonuç çok çok acı oldu. Kolay gelsin hepinize...

I love Bonus

çalışmalara neden ara veriliyor gaz mı yoğunlaşmış yine takip edemedim şu saatler çok değerli her biri için durulmaması gerekiyor

Karbonmonoksit gazinin çok yoğun olduğu bölgeler kalmis ve kurtarma ekipleri buraya indiği takdirde ekipte de kayiplar olabilir diye içerdeki hava yönü değiştirilmesi icin hazirlik yapilmaliymis...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne adaletsiz bir dünya ya, hep garibanların canı yanıyor, hep garibanların hayatı kararıyor, kimine hay dünyası kimine pay dünyası o kadar ocağa ateş düştü iki gün sonra unutulacak devran yine dönecek birileri kazanırken birileri hep kaybedecek.

Hiç sağ çıkanların haberi gelmiyor

Böyle bir "tarifi olmayan "acıyı siyasete dondürmeseniz
yasımızı tutup dua etsek !
boyle davrandıkca biz kime benziyoruz"

Somali cumhurbaşkanı iktidar cemaat muhalefet...
Ya bi durun di mi?
Şerefiniz onurunuz varsa durun
İnsanlar ne kadar vicdansız
Sen gel burada siyaset yap 2 dk sonra yine aynı hayatına devam et
Oh ne güzel?
Ne kadar iğrençleşmişiz biz böyle

Umarim maden ocaklarinda ekmek parasi icin canlarini hice sayip her gun yerin dibine giren ve bu ugurda olen maden iscilerinin ailelerine gerekli yardim yapilir . Umarim yapilan bu yardimlar yerlerine ulasir.(1000 TL bu aileler icin hic yeterli degil.)

Son düzenleme:
Ben dünden beri yazıyorum şu olayı da siyasete bulayanları lanetliyorum !

250 can can 250 bir sayı değil artık bizim gibi gözleri elleri nefes alan çiğerleri kanlı canlı kalpleri vardı . . Belki yüzleri kömür karasıydı ama yürekler bembeyazdı o adam sedyeye binerken bile tereddütte kaldı 3 kez çıkarsammı ayakkabımı diye öldüm öldüm o an Rabbim sen dualarımı onlarla buluştur.

Umutlar tükeniyor gibi Aramalara ara verilmemeliydi

Ne kadar masum saf namuslu insanlar
son kuruşuna kadar hakkıyla kazanan insanlar
Yırtık çoraplar,çizme olayı, arkadaşının karısı hamile diye önceliği arkadaşına tanımak isteyen...

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ben Allahın sonsuz kudretine inanıyorum ve güveniyorum
Tek başımıza gücümüz yetmez ama hatim paylaşabiliriz isteyen olursa

Sevdalinka dua bölümüne hatim konusu açtı canım almak istersen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…