Esra Erolda sürekli acıklı müzikler veriyorlar oysa oradakilere üzülmemiz için bu tür şeylere gerek var mı?
onların acındırılmaya ihtiyaçları var mı
bırakın artık tartısmayı ya bir anneleri izleyin veya kardeşlerini, yakınlarını şurada savunmaların ne boş oldugunu görürsünüz
Bak bak, kayıtlara baktım 15 yaşında bir işçi yok diyor. Yahu ne işi var zaten onun kayıtlarda? Kayıt dışı kayıt!
Bak bak, kayıtlara baktım 15 yaşında bir işçi yok diyor. Yahu ne işi var zaten onun kayıtlarda? Kayıt dışı kayıt!
Acılı şehit yakınlarını göz altına alan zihniyeti Allah kahretsin!
Bu halkı daha ne kadar vuracaksınız? Daha ne kadar kan döküp, açtığınız yaralara tuz basacaksınız ?
Tüh yazıklar olsun sizin gibi insani tüm değerlerden yoksunlara!
bırakya işleri güçleri başbakanı koruma dertleri neymiş kazaymış herşey tastamamdıda kaza olmuş
Normal şartlarda ceza almaları gerekir o cocugu orada çaıştırdıkları için ama üstünü kapatıyorlar.
Normal şartlarda ceza almaları gerekir o cocugu orada çaıştırdıkları için ama üstünü kapatıyorlar.
bakan yıldız yok diyor,bakan çelik 15 değil 19 yaşında diyor.birbirlerini yalanlıyorlar
Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
bırakya işleri güçleri başbakanı koruma dertleri neymiş kazaymış herşey tastamamdıda kaza olmuş
sigortasız işçi çalıştırmak her zaman işlerine gelir.O halde 15 yaşındaki bir çocuğun orda ne işi vardı? Gezmeye mi gitmiş? Bunun üstünü kapatacaklarına inanmıyorum. Gerçi bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu ama hala insanlıklarını kaybetmediklerine inanmak istiyorum.
Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
arkadaşım hangi hükümet baştaysa ülkede olay olduğunda o sorumludur..gidip başka ülkenin liderini suçlayacak halimiz yok ihmal var işte,gözardı edilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?