Türkiye Yasta ....

bırakya işleri güçleri başbakanı koruma dertleri neymiş kazaymış herşey tastamamdıda kaza olmuş

Akpsi de Chpsi de batsın yeter artık yani ihmali olan kim varsa istifa etsin kaza falan değil bu katliam resmen

Bak bak, kayıtlara baktım 15 yaşında bir işçi yok diyor. Yahu ne işi var zaten onun kayıtlarda? Kayıt dışı kayıt!

Normal şartlarda ceza almaları gerekir o cocugu orada çaıştırdıkları için ama üstünü kapatıyorlar.

Bak bak, kayıtlara baktım 15 yaşında bir işçi yok diyor. Yahu ne işi var zaten onun kayıtlarda? Kayıt dışı kayıt!

kimse suçalanamaz bile kayıt yoksa yargıda hep bunlara önem verirler belge....

bakan yıldız yok diyor,bakan çelik 15 değil 19 yaşında diyor.birbirlerini yalanlıyorlar

O kadar insani olume goz gore yollayanlardan insani deger beklemek mi? Bari acisina saygi duy di mi? Yok, hadlerini bilecekler o siradan insanlar!!!

Ben uzuntuden yuzlerine bakamiyorum, onlar o aciyla gozaltina aliyorlar hukumeti elestirdi, sesini yukseltti, isyan etti diye, simdi bir de hepsine ozur dilettirirler ki rahatlasinlar...

bırakya işleri güçleri başbakanı koruma dertleri neymiş kazaymış herşey tastamamdıda kaza olmuş

Cok tartıstık böyle şeyleri ne kimsenin düşüncesi değişiyor ne kimse kendinden ödün veriyor.

yüreğim dağlandı tartısmaya ne hacet

Normal şartlarda ceza almaları gerekir o cocugu orada çaıştırdıkları için ama üstünü kapatıyorlar.

O halde 15 yaşındaki bir çocuğun orda ne işi vardı? Gezmeye mi gitmiş? Bunun üstünü kapatacaklarına inanmıyorum. Gerçi bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu ama hala insanlıklarını kaybetmediklerine inanmak istiyorum.

herzamanki gibi kapata kapata bu hale geldik zaten..
Bu kadar acı varken bukadar can yanmışken umarım susmaz bu insanlar
Konuşmak şuan en çokda onların hakkı!
susmazlar konuşurlar ve birazda olsun hükümetin rotası değişir umarım..

Ya arkadaşlar şu trolleri ciddiye alıp niye cevap veriyorsunuz?
Sabahtan beri üzüntüden başım çatlamış adam sadece kader demiş 1800lerle bir tutmuş,çalışma bakanı hastaydım gidemedim demiş kazalar %98 önlenebilir demiş ŞAKA GİBİ,siz bunların savunucularına laf anlatmaya çalışıyorsunuz hala ya.
Diyeceğim çok şey var banlanırım diye demiyorum.
Lütfen cevap vermeye tenezzül etmeyin.

LG-P710 Tapatalk

ne kazasından bahsediyorsunuz siz bu kaza değil ihmal sonucu yaşanan bir cinayettir .önce bunu idrak edin !!!!

Hepsi hala duygu somurusu pesinde, reyting pesinde, her seyleri para bunlarin...
Otobuste gidenlere jipinin icinde aglayan kadin, buna da kaza der, o kadar sig ve dunyadan bir haber cunku!!!

sigortasız işçi çalıştırmak her zaman işlerine gelir.

ve eminim sadece sigortasız yani kaçak işçi olan o cocuk değildi

Hukumetten hesap sormak en dogal hakkimiz. 99 depreminde hesap sorulmadi mi yikilan binalar geciken yardimlar surundurulen depremzedeler icin? O donemde allah rizasi icin diyip kizilaya giren altina son model arabalari cekenlere tepki gostermedik mi? Ben cocuktum ama babam cok kostu bu islerin pesinde. Cook kisiyi elleriyle ihbar etti. Simdi de bunlardan hesap sorucaz. Kimse ustunu ortmeye calismasin. Bir daha boyle bir sey yasanmamasi icin elden ne geliyorsa yapilsin. Yok olmuyorsa kapasinlar madenleri.

pes diyorum size kimse burada parti karalama yada başka partiyi yücültme derdinde değil tabikide hükümet akp değilde başka parti olsaydıda aynı tepkiyi alıırdı burada ölen onlarca candan bahsediyoruz kocaa bir ihmalin ölümüne nedn olduğu 10 ca candan bahsediyoruz kendinizi oradaki insanların yerine koyun azıcık burada akp avukatlığı yapmayın türkiyenin başına ne geliyorsa sizin gibi düşünen insanların yüzünden geliyor zaten

tabletten yaziyorum o yuzden yanlis yazim varsa simdiden kusura bakmayin
Az once haberlerde mustafaammm diye agalayn bir ana yi gordum yuregim kan agladi o agladi brn agladim birde zonguldak ta isci kaldi bu ihmallere sebeb olan insanlari istifaya cagariyorum canlar gidiyor ama insanlar koltuklarini daha cok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…