Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
yok zaten bunlar klasik sümeyye troll'ü twitter'da da böyleler. özellikle anlamazdan geliyorlar, öyle direktif verilmiş.
komutlar: anlamazdan gel, çemkir, sonra da allah falan de.
televizyonda da aynı şekildeler. örneğin abdülkadir ve nagehan... birisi ne zaman mantıklı şeyler söylese, cırlamaya başlarlar, sesleriyle bastırırlar önce, sonra da ezberledikleri 3 cümleyi söylerler.
ben de yoruluyorum bunlara cevap verirken ama izin vermiycem bugün.
insanlık için yapılması gereken buyduInan hiç bilmiyorum. Konuşmak zorunda mi onu da bilmiyorum.
Başbakan olsam olay yerine gitsem baş sağlığı diler sorumlular hakkında işlem başlatılacak ihtiyaçiniz istekleriniz ne diye sorardım ne bileyim hiç aklima bunlar olağan yeaa demek gelmezdi. Problem bende mi ki ?
Adam resmen holdingin avukatligini yapmaya gitmis. Hic gitmeseydi ya. O kadar konusmasi ne kadar luzumsuzdu. Ne gerek vardi sus konusma allah icin ya.
Hatta gostermelik de olsa giy baretini cizmelerini kurtarma ekiplerine el at. Iki yaraliyi kucakla.
Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
Acılı şehit yakınlarını göz altına alan zihniyeti Allah kahretsin!
Bu halkı daha ne kadar vuracaksınız? Daha ne kadar kan döküp, açtığınız yaralara tuz basacaksınız ?
Tüh yazıklar olsun sizin gibi insani tüm değerlerden yoksunlara!
ben o kardeşlerimizin RESİMLERİNE değil yapılan KARİKATÜRERE saçma sapan dedim
Hicccc urasma.. Hep ayni kisiler, hep ayni senaryo..
Sen heee heee de gec..
AKP düsmanligi gözleri öyle bir kör etmiski yaptiklari her akil almaz acilari ve felaketleri kullanma cabasi dahada AKP yi yükseltiyor onun icin heee hee de gecc..
Birde Soma göcük altindakilere dua etmeye devam edelim..
Bizim dualarimiza ihtiyaclari var..
Muhtemel kazaların tedbiri alındıktan sonra bir şey olursa iş kazası denir. İhtimalleri önemsememek ve görmezlikten gelmek cinayettir.......
Sen heee heee de gec..
AKP düsmanligi gözleri öyle bir kör etmiski yaptiklari her akil almaz acilari ve felaketleri kullanma cabasi dahada AKP yi yükseltiyor onun icin heee hee de gecc..
insanlık için yapılması gereken buydu
aynen....mısırdaki esma için gözyaşı dökenler ölen yüzlerce kişi için bir gram gözyaşı dökmedi
acaba orda senin baban kardesin esin ölse kaza deyip susacakmıydın acaba.ates yerini yakar dısardan konusması kolay.akp kömür dagıtacagına ordaki adamlar için elinden geleni yapsaydı keske.simdi gelmiş siyaset diyorsun.sorumlular belli basta akp...aynı zihniyet işte herseye he he deyip gecmenizden böyle olyo ya zaten aynı kafa hepsi.sanada kömür vermişler belli
Sen heee heee de gec..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?