Türkiye Yasta ....

Acılı şehit yakınlarını göz altına alan zihniyeti Allah kahretsin!
Bu halkı daha ne kadar vuracaksınız? Daha ne kadar kan döküp, açtığınız yaralara tuz basacaksınız ?

Tüh yazıklar olsun sizin gibi insani tüm değerlerden yoksunlara!

Allah Allah ya? sorumlusu hükümetse niye eleştirmeyelim? sen anlamıyor olabilirsin ( nasıl anlamıyorsun o da garip, buraları özelleştirip, denetimi engelleyen bu hükümet) ama biz anlıyoruz ve tartışıyoruz.
bu bir kaza değil, katliam.
evet chp olsaydı da tartışırdım ben, kimseye peygamber muamelesi yapmadım, yapmam da. vicdanım da var Allah'a şükür.
siz nasıl bağdaştıramadınız asıl ona pesssss
9 ay önce enerji bakanı o madene gidip sahibini övüyor, adam 130 dolara çıkarılan kömürü 24 dolara mal ediyor. bunu nasıl başarıyor düşündünüz mü? 15 yaşındaki işçileri saati 5 liraya güvenliksiz çalıştırarak öldürerek.
başbakan denilen adam bu iş kazası ölürler tabi diyip geçiyor, tabi ki eleştiririm.
şehit deyip vicdan mastürbasyonu yapıyor tabi ki eleştiririm.
Şehitlere kelle diyor, tabi ki eleştiririm.

çünkü benim kalbim, aklım, vicdanım ve inancım var.

[h=2]Soma'da halk madene girmek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.[/h]Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte madene girmek isteyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a halk büyük tepki gösterdi. İki siyasi bu yüzden madene giremedi. Vatandaşların alanda devlete tepkisi hala sürüyor. Yıldız ve Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren vatandaşlar "24 saat oldu hala çocuklarımızı kurtaramadınız" dediler.
Manisa'nın Soma İlçesi'nde, maden faciasında yaralanıp Akhisar Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi'ne götürülen işçileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP'li milletvekilleri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet ziyaret etti. Bir süre burada kalan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeki grup ardından hastaneden ayrıldı.
KAZALARIN LİSTESİNİ GÖSTERDİ
Soma'da meydana gelen maden faciasına tepkiler sürüyor. Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Soma'da meydana gelen maden kazalarının listesini böyle gösterdi. Listede 2011'den 2013'e meydana gelen 10 kaza sıralanıyor.
KILIÇDAROĞLU'NU MADENE SOKMADILAR
Soma'da halk madene girmek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti. İki siyasi bu yüzden madene giremedi. Vatandaşların alanda devlete tepkisi hala sürüyor. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren vatandaşlar "24 saat oldu hala çocuklarımızı kurtaramadınız" dediler.
Kaynak: Ajanslar

http://www.haber7.com/guncel/haber/1157944-kilicdaroglunu-madene-sokmadilar

Ben de böyle insanları takıp asabımı bozmayacağım demiştim ama sabrım taştı artık. Anlıyorum sizi

insanlık için yapılması gereken buydu

aynen....mısırdaki esma için gözyaşı dökenler ölen yüzlerce kişi için bir gram gözyaşı dökmedi

Arkadaşım ne kazası. Kaza nedir ? BU olay bilmeden yanlışlıkla mı olduda kaza diyelim ? Kusurlu bulunan bir işletmenin faaliyetine bile bile devam ettirilmesi, çalışma koşullarının bukadar ağır olması, bu kadar tehlikeli bir işte yaşı küçük ve sigortasız işçi çalıştırılmasının kaza ile ilgisi ne? Düpedüz ihmalsizlik sonucu bir facia yaşandı. Peki bu ihmailsizliğe neden olan kişiler kim? Sen misin ? Ben miyim ? Yoksa yöneticiler mi? Neden tedbir alınmadığının hesabını sormak ne zamandan beri suç oldu? Sen sus eleştirme , ben susayım eleştirmeyeyim aman sorumlulara hükümete laf söylemeyelim derken ne hale geliyoruz görmüyormusunuz?

işte türkiyenin hali bu hırsızlıkta yapsalar haksızlıkta yapsalar güç para kendilerde ya ezerler kimsenin acısı onların umrunda değilki onlar sadece kendilerini ve kendi gibi olanları düşünürler rabbimden dilerim insanlara yaşattıklarını fitil fitil çeksinler

Yahu Allah aşkına bu ülkede koalisyon hükümeti falan var da benim mi haberim yok? Hükümeti akp kurmadı mı?

ben o kardeşlerimizin RESİMLERİNE değil yapılan KARİKATÜRERE saçma sapan dedim

Bak ne buldum...
Dusunmeden konusma, dusunmedigin icin cunku hala chp, akp derdindesin...

acaba orda senin baban kardesin esin ölse kaza deyip susacakmıydın acaba.ates yerini yakar dısardan konusması kolay.akp kömür dagıtacagına ordaki adamlar için elinden geleni yapsaydı keske.simdi gelmiş siyaset diyorsun.sorumlular belli basta akp...aynı zihniyet işte herseye he he deyip gecmenizden böyle olyo ya zaten aynı kafa hepsi.sanada kömür vermişler belli

Son düzenleme:
Muhtemel kazaların tedbiri alındıktan sonra bir şey olursa iş kazası denir. İhtimalleri önemsememek ve görmezlikten gelmek cinayettir.......

Ağzın bal yesin...
Ne güzel dedin
Sabahtan beri 2 lafından biri kaza olanlara anlatmak istediğimiz tam da buydu !

Esra Erolda sürekli acıklı müzikler veriyorlar oysa oradakilere üzülmemiz için bu tür şeylere gerek var mı?

onların acındırılmaya ihtiyaçları var mı

bırakın artık tartısmayı ya bir anneleri izleyin veya kardeşlerini, yakınlarını şurada savunmaların ne boş oldugunu görürsünüz

sen gitmedin mi ya weiss reyizz gittin diye çok korkmuştum, geri gelmen için dua ediyordum kabul oldu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

insanlık için yapılması gereken buydu

aynen....mısırdaki esma için gözyaşı dökenler ölen yüzlerce kişi için bir gram gözyaşı dökmedi

dilinden allah kelamını düşürmeyip dinin arkasına sığınan ve bunu kendine kamuflaj yapıp her türlü yolsuzluğu yapanlara allah gazabıyla baksın inşallah

Bak bak, kayıtlara baktım 15 yaşında bir işçi yok diyor. Yahu ne işi var zaten onun kayıtlarda? Kayıt dışı kayıt!

Çıkan kömürle ilgilenir o hükümet!
Kim çıkardı,nasıl çıkardı,öldümü,kaldımı,aç mı umrunda mı?
Ver kömürü al oyuu

Kömürü sevmiyorum uğruna ya can veriliyor ya oy

Kızlar trafo patladiktan sonra amirlerinde yanlış yönlendirmesi olmuş :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım hangi hükümet baştaysa ülkede olay olduğunda o sorumludur..gidip başka ülkenin liderini suçlayacak halimiz yok ihmal var işte,gözardı edilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…