Söylenecek sözlerin boğazımızda düğümlendiği, insana, hayatına, düşüncesine verdiğimiz değerin bu kadar düşük olduğu bir zamanda yaşadığımız, bununla hayatını kazanan ve zenginleşen insanların diğerlerini aptal yerine koyduğunu görüp hiçbir şey yapamamaktan dolayı kızgın olduğum bir gün bugün. Politikacılardan bahsetmiyorum, orada başka başka dinamikler var, haddim olmayan konulara girmek istemiyorum.
Ancak 2002 yılından sonra bu madenleri devralmış firmalar, sahipleri, onların genç ve idealist olması gereken çocuklarından bahsediyorum. Bu madenleri denetlemesi gereken memurlardan...............................................................
sözün bitip işimizi düzgün yapmamız gereken zaman bu zaman
Korkmayın ölesiye savunduğunuz hükümete zeval gelmez.
Lütfen polemiğe girmeyin, bu topik kavga edilecek, birbirinizle siyasi fikir çatışması yaşayacağınız bir topik değil.
Çok üzgünüz, hepimizin içi acıyor, tüm gece dua ettik, gözyaşlarımızı tutamadık, canlarımızı yitirdik, birini bile kaybetmek istemezken 205 kişi ve korkarım ki daha da çoğalacak kayıplarımız.
Maden'de ölmek kader değildir15 yaşında bir çocuğun çalıştırılması kader değildir, Almanya'da son 50 yıldır maden işçilerinde yaralanma bile görülmezken bizde 800 işçinin can pazarı yaşaması kader değildir
Her olayda aynısını yapıyorlar. aynı gün konuşsak tepki gösteriyorlar
Ertesi gün konuşsak tepki gösteriyorlar
1 yı sonra konuşsak yine tepki gösteriyorlar.
ne bu korku neden korkuyorlar konuşulmasından, sebeplerinden benim aklım almıyor ya hu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?